Forum » Programska oprema » Cinema 4D problem-(a)
Cinema 4D problem-(a)
RatedR ::
Pozdrav, pozivam vas vse C4D uporabnike da mi pomagate z dvema osnovnima težavama.
1.)
Imam nek objekt, in bi ga rad naredil izboklino.
Začetno je tako, tisto kar je z RDEČO je kako želim da je
2.)
Gledal sem tutoriale pa je najbolša funkcija zgleda da "bend":
Pride pa tako, kar ni prav oz. krivi napačno stranico:
Kako lahko naredim tisto s prve slike? Hvala.
_______________________________________________________________________________________________________
In še #2 problem,
ko želim ustvarit nek objekt, npr. kocka, se ta ne prikaže kot poln objekt temveč mi kaže samo robove in stranice, medtem ko je kocka transparentna.
Slika:
Moralo bi biti tako:
Prosim za pomoč!
1.)
Imam nek objekt, in bi ga rad naredil izboklino.
Začetno je tako, tisto kar je z RDEČO je kako želim da je
2.)
Gledal sem tutoriale pa je najbolša funkcija zgleda da "bend":
Pride pa tako, kar ni prav oz. krivi napačno stranico:
Kako lahko naredim tisto s prve slike? Hvala.
_______________________________________________________________________________________________________
In še #2 problem,
ko želim ustvarit nek objekt, npr. kocka, se ta ne prikaže kot poln objekt temveč mi kaže samo robove in stranice, medtem ko je kocka transparentna.
Slika:
Moralo bi biti tako:
Prosim za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družabne, namizne igre (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Loža | 164297 (14768) | J.McLane |
» | 3D oblikovanje in animacija - Max, Maya, Softimage, Blender... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 184534 (24799) | Machete |
» | Prototip ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 45766 (35636) | ingeniero |
» | 3D modeliranje in textureOddelek: Programiranje | 2258 (1438) | slovenec_89 |
» | predelava slikeOddelek: Zvok in slika | 3190 (2792) | Senitel |