Forum » Šola » Potrdilo o vpisu pomoč
Potrdilo o vpisu pomoč
WallSreet ::
Predno me raztrgate na 300 delov :9
Zanima me kje dobim potrdilo o vpisu. Ponavljam prvi letnih fakultete pa me zanima, kje dobim potrdilo o vpisu. Ali moram na svojo bivšo srednjo šolo ali ga dobim ob vpisu na fakulteti?
Edit: Zanima pa me tudi kje dobim prijavnico, da izpolnim tiste 3 šole? hvala za pomoč...
Edit: našel prijavnico na netu zdaj, če mi nekdo odgovori na prvo vprašanje kje dobim potrdila o vpisu?
Zanima me kje dobim potrdilo o vpisu. Ponavljam prvi letnih fakultete pa me zanima, kje dobim potrdilo o vpisu. Ali moram na svojo bivšo srednjo šolo ali ga dobim ob vpisu na fakulteti?
Edit: Zanima pa me tudi kje dobim prijavnico, da izpolnim tiste 3 šole? hvala za pomoč...
Edit: našel prijavnico na netu zdaj, če mi nekdo odgovori na prvo vprašanje kje dobim potrdila o vpisu?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
black ice ::
Če si srednjo šolo že zaključil nimaš tam več kaj iskati potrdil o vpisu. Če si vse uredil glede ponavljanja na fakulteti dobiš potrdilo tam, drugače si brez statusa. Za prepis si IMO že pozen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202200 (41017) | Filip8 |
» | kako do potrdila o vpisu?Oddelek: Loža | 14455 (9376) | jalovec09 |
» | Vpisnine na Višjih šolahOddelek: Šola | 6095 (3997) | šernk |
» | Kdaj študentska izkaznica oz. indeks ?Oddelek: Šola | 8915 (8537) | Lonsarg |
» | Kje dvignem spričevalo? (Zamudil podelitev :))Oddelek: Šola | 2288 (1845) | mare_ |