» »

Optika

Optika

netcc ::

Zdravo,

Zanima me ,če je kdo bil v poloćaju ,da so vse okoliške hiše in stanovanja imela dostop do optike razen vas?
Sicer sem se preselil na to lokacijo pred petimi leti ko ni bilo nikogar v omenjenem stanovanju oz. stavbi in takrat naj bi zbirali podpise kdo bi imel optiko,ker ni bilo nikogar v stavbi(je bila nenaseljena) so jo enostavno z optiko obšli.
Čeprav optika poteka 5-10m od mojega stanovanja mi pravijo da priklop ni mogoč.Zanima me ali je kdo šel v lastno izvedbo izkopa oz .če je bil v podobni situaciji.

Vsi predlogi kako bi to rešil so dobrodošli?

gregor_m ::

Očitno takrat ko so pobirali niso imeli soglasja za napeljavo optike tvojega stanovanja. To se pač dogaja, pogosto takrat, ko kakšen (običajno starejša oseba) ne dovoli kopat preko njegove parcele in nato ostane brez optike še njegov sosed.

Kakorkoli, pošlji pozanimaj se pri firmi, ki je polagala optiko ali skrbniku optičnega omrežja. Verjetno bi moral kopati do prvega jaška, kjer so optične spojke. Samo dvomim, da je ta jašek na tvoji parceli tako, da bi moral pridobiti še soglasje sosedov za ponovno kopanje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Optika do hiše

Oddelek: Omrežja in internet
213585 (2900) starfotr
»

Pravno vprašanje: Komplikacije pri priklopu optike (strani: 1 2 )

8916716 (14172) brez-imenko
»

V Nemčiji do leta 2018 vsem 50-megabitni internet (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5620644 (17727) Invictus
»

Optika za vogalom (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

2095161152 (37017) Vanadium
»

Googlov optični internet na poti v Evropo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5517465 (14607) LuiIII

Več podobnih tem