Forum » Operacijski sistemi » Printscreen V Linuxu
Printscreen V Linuxu
hmm23 ::
Imam nemsko tipkovnico, Lubuntu in me zanima ali se v tem OS da narediti printsrceen? Ce pritisnes tipko z nazivom Druck S-Abf nimam shranjenega nicesar v odloziscu da bi lahko prilepil.
hmm23 ::
Ribič ::
Glede zajemanja slik je odvisno od desktopa, ki ga uporabljaš... xfce, lxde, kde, gnome, cinnamon, mate, openbox, fluxbox, itd. Vsak ima svoj postopek shranjevanja slik, ko pritisneš printscreen. Nekateri te avtomatsko vprašajo kam želiš sliko shraniti, nekateri ti jo avtomatsko shranijo v Pictures folder, nekateri pa jo kopirajo samo v RAM, itd.
Mene xubuntu vpraša kam naj sliko shranim ob pritisku na printscreen, za lxde oz. lubuntu pa nebi vedel žal. Poglej v svojo Pictures datoteko, če se tam najde kakšna slika.
Mene xubuntu vpraša kam naj sliko shranim ob pritisku na printscreen, za lxde oz. lubuntu pa nebi vedel žal. Poglej v svojo Pictures datoteko, če se tam najde kakšna slika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 333355 (3435) | BCSman |
» | Netbook, Ubuntu?Oddelek: Operacijski sistemi | 9203 (8244) | NSA Agent |
» | Kateri Linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13133 (11958) | panteist |
» | Kako naredim Screenshot?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5141 (4674) | R33D3M33R |