Forum » Operacijski sistemi » Inštalacija Win8.1 na SSD disk
Inštalacija Win8.1 na SSD disk
matjaz000 ::
Imam 1 mesec star prenosnik HP Probook 470 G2, ki je že ob nakupu imel nameščen Win8.1. Sedaj pa bi rad vgradil SSD disk in nanj Win8.1.
Zanima me kako naj to naredim, da bodo Win še vedno legalni?
lp, Matjaz
Zanima me kako naj to naredim, da bodo Win še vedno legalni?
lp, Matjaz
crniangeo ::
naceloma to gre brez tezav, lahko da bos rabil nastavit secureboot :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
harvey ::
Večji problem pri prenosnikih je usposobit, da bi ti delala tudi tovarniško recovery particija. Pri pred nameščenih Windowsih je ključ zapisan v biosu, tako da s tem ni težav glede legalnosti.
One of the improvements Microsoft is making to Activation 3.0 for newly built machines that come preloaded with Windows 8, you won't have a COA (Certificate of Authenticity) sticker attached to the machine anymore. Instead, this will be embedded in the BIOS. This will avoid product keys from being compromised and OEMs will buy what they need.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Malajlo ::
Samsung prodaja svoje SSDje s svojim softverom, ki ti pomaga prenesti sliko diska na SSD. Potrebuješ samo priklopiti SSD na USB (ali pa na SATA, če imaš možnost) in pognati njihov migration sw.
Do sedaj nisem mel težav ne na prenosnikih ne na stacionarcih. Enostavno dela.
Dvomim, da so ostali proizvajalci brez podobnih orodij.
Do sedaj nisem mel težav ne na prenosnikih ne na stacionarcih. Enostavno dela.
Dvomim, da so ostali proizvajalci brez podobnih orodij.
Pesimist ::
Ali pa iz neta potegni isto verzijo Windows 8.1, predvidevam home is se avtomatsko aktviira ob prvem bootu. Pa se cistejsi bodo kot ta prednamescena nesnaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 439585 (5266) | jedateruk |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17217 (10709) | opeter |
» | Intel Rapid StorageOddelek: Strojna oprema | 1518 (1213) | MIHAc27 |
» | windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3418 (2464) | roko88 |
» | Windows 8.1 je prispel (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 84763 (69150) | phone8 |