Forum » Loža » Zračna pištola
Zračna pištola
Gejspodar ::
Zakaj se mi zdi da gre za troll temo? -Ignoriranje vseh kvalitetnih nasvetov, kvasenje v tri krasne...
sloaljohh ::
ma kdo je reku da kaj ignoriram, če pa si takšnega mišlenja pa res nimam besed madona baraba sakramenska, da ne pokažeš malo spoštovanja do drugačnih
BorutO ::
Ko sem še hodil v srednjo, je en skinhead, pameten kot so večinoma (brez zamere), z airsoftovko hodil po busni na Ptuju pa z njo ustrahoval ljudi, ker je bila videti kot prava ... je šel v trafiko na busni, s pištolco pa s čipsom prišel ven ... čez tri, tiri minute pa se je vsipalo policistov pa kriminalistov na busno, vsi oboroženi s pravimi pištolcami ... ko so ga čez par minut našli, so ga zvlekli v trafiko, tam pa ga nekaj cotali pa se drli nad njim. :D Zraven vsega pa so od vseh na busni takrat pobirali podatke, če smo videli kaj se je dogajalo ... in ker sem videl največ, saj se je vse dogajalo pred mojim nosem, sem dal podatke, ok, naslednji dan so me klicali iz policije, kot za pričo itd ...
Torej, pazi kaj počneš ... plastična pištolca je lahko resna grožnja nekomu, ki ne ve, da je plastična. Lahko te prijavi policiji, kjer te bodo obravnavali kot zločinca. Glede samoobrambe ... najboljša obramba ti je zelo zelo zelo močan solzivec, če se že umakniti ne moreš ... če ti bodo naslednjič še bolj gnjavili, paaaa .. Bruce Lee je vedno rekel, da v borbi ni pravil. Torej, prasca zašaltaj v jajca, da se še par ur za tem ne bo mogel pobrati ... nato pa bejži, kolkor te noge nesejo :P
Ali pa, da jih v žepu posnameš zvočno ali pa tudi slikovno, ko se bodo izživljali nad tabo ... Če ne pa .. nabavi doma večji nož, in ko bo kdo silil v tebe, ga suni proti njemu, pa ga ne zadani ... daj jim vedeti samo, da resno misliš ... ampak pazi, da koga ne zadaneš, ker pol boš imel sranje s škifi ...
Torej, pazi kaj počneš ... plastična pištolca je lahko resna grožnja nekomu, ki ne ve, da je plastična. Lahko te prijavi policiji, kjer te bodo obravnavali kot zločinca. Glede samoobrambe ... najboljša obramba ti je zelo zelo zelo močan solzivec, če se že umakniti ne moreš ... če ti bodo naslednjič še bolj gnjavili, paaaa .. Bruce Lee je vedno rekel, da v borbi ni pravil. Torej, prasca zašaltaj v jajca, da se še par ur za tem ne bo mogel pobrati ... nato pa bejži, kolkor te noge nesejo :P
Ali pa, da jih v žepu posnameš zvočno ali pa tudi slikovno, ko se bodo izživljali nad tabo ... Če ne pa .. nabavi doma večji nož, in ko bo kdo silil v tebe, ga suni proti njemu, pa ga ne zadani ... daj jim vedeti samo, da resno misliš ... ampak pazi, da koga ne zadaneš, ker pol boš imel sranje s škifi ...
SkIDiver ::
Pa še ena glede nošenja in uporabe zračnega orožja na javnem mestu... Čisto enostavno si lahko prislužiš zapor. Dejansko bo to tvoj največji dosežek. Nošenje in uporaba zračnega orožja na javnem mestu (tudi, če samo pomahaš z njim v roki) je prepovedana in se lepo kaznuje po naši zakonodaji.
Če boš s takim orožjem nekoga poškodoval (računaj, da je to vsak zadetek diabole) pa če je poškodba samo malo krvi, obisk zdravnika, da jo odstrani in cepljenje proti tetanusu (to je skoraj minimum kar lahko dosežeš) si boš lahko s civilno tožbo poškodovanca lahko prislužil konkretno štalo, plačevanje odškodnine pa še kazen s strani države.
Raje kot to upoštevaj nasvete pa se vpiši nekam kjer te bodo naučili samoobrambe. Ob enem pa se posvetuj s kakim odvetnikom in začni huligane preganjati z roko pravice. Bedake se hitro umiri, če jih enkrat dobro poči po glavi roka zakona ;)
Če boš s takim orožjem nekoga poškodoval (računaj, da je to vsak zadetek diabole) pa če je poškodba samo malo krvi, obisk zdravnika, da jo odstrani in cepljenje proti tetanusu (to je skoraj minimum kar lahko dosežeš) si boš lahko s civilno tožbo poškodovanca lahko prislužil konkretno štalo, plačevanje odškodnine pa še kazen s strani države.
Raje kot to upoštevaj nasvete pa se vpiši nekam kjer te bodo naučili samoobrambe. Ob enem pa se posvetuj s kakim odvetnikom in začni huligane preganjati z roko pravice. Bedake se hitro umiri, če jih enkrat dobro poči po glavi roka zakona ;)
sloaljohh ::
sem porihtal, se vidimo na sodišču 28.12 ... hvala vsem za vse, zanima me pa kako izbrisati to temo, saj je zadeva že zaključena? imam tudi solzilec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zračno orožje - replike (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 57562 (11965) | Okapi |
» | Imate orožje (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 213747 (29062) | gruntfürmich |
» | Zračna pištolaOddelek: Loža | 8205 (4758) | Okapi |
» | Elektrošokerji oz. paralizatorji imate izkušnje z njimi?Oddelek: Loža | 5344 (4382) | jype |
⊘ | Ali je v Sloveniji dovoljeno nošenje noža?Oddelek: Loža | 21007 (19430) | Mavrik |