» »

Hitrost vožnje na AC

Hitrost vožnje na AC

Temo vidijo: vsi

krneki0001 ::

dj_uro je izjavil:

jebomast; MINIMALNE določene HITROSTI NA CESTAH NI!

a ko je kolona in se peljemo med 0-30kmh smo vsi v prekršku in nam kazni talajo???

Minimalna določena hitrost na avtocesti je 60km/h. Velja pa v primernih pogojih. Če je prazna, se manj kot toliko ne smeš voziti. V primeru zastojev se pa pač prilagajaš ostalim in voziš toliko kot lahko.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

driver_x ::

mzakelj je izjavil:

Lastniki Benflov si ponavadi omislijo tak avtomobil iz dveh razlogov : egoisti in nič v hlačah ;(
Nekako je treba nadomestiti to da si pač mona :)

Lepo, da ste si našli tolažbo.

Ampak ženske se pa la na BMWje limajo.

AapocalypseE ::

Mene bi enkrat zaprl pa nikoli več ;)

Uuuu, glejte špickahlo:

lovro535v2 je izjavil:

Hitrost vožnje na AC ta teme je zrela za zaklep stalno prerekanje med mano in uporabnikom sammy73.

Nič ne de, grem raje na BMW forum, adijo.

lovro535v2 ::

driver_x je izjavil:

mzakelj je izjavil:

Lastniki Benflov si ponavadi omislijo tak avtomobil iz dveh razlogov : egoisti in nič v hlačah ;(
Nekako je treba nadomestiti to da si pač mona :)

Lepo, da ste si našli tolažbo.

Ampak ženske se pa la na BMWje limajo.
ti rabiš da se limajo eni lahko dobimo ženske brez dobrih avtov.
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.

lexios ::

Zadnjč mi je en neki blendal, mi je dvignou prtisk! Sm ga spustou mim in pritisnu gas do konca, na rit sm se mu prlimal. Ni vedu kaj bi! Se mi je zdel da se je mal usral. Sm celo pot vozu par metrov za njim. Kreten je še neki bremzal in mahal z rokami, a da malo j*bem jst takim blendanje i gasa, a...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

AapocalypseE ::

Itak pa tista, ki se lima na avto, ni nič več kot za eno noč, ker pol vidi nekoga z dražjim avtom in gre papa :))

St235 ::

krneki0001 je izjavil:

dj_uro je izjavil:

a ko je kolona in se peljemo med 0-30kmh smo vsi v prekršku in nam kazni talajo???

Minimalna določena hitrost na avtocesti je 60km/h. Velja pa v primernih pogojih. Če je prazna, se manj kot toliko ne smeš voziti. V primeru zastojev se pa pač prilagajaš ostalim in voziš toliko kot lahko.

Zakaj spet lažeš? A lahko prosim podaš vir, ali lahko vsi prisotni smatramo, da imaš patološko motnjo in rad pišeš neumne neresnice?

Itak pa tista, ki se lima na avto, ni nič več kot za eno noč, ker pol vidi nekoga z dražjim avtom in gre papa :))

Vsak dan druga, kaj bi rad boljšega? :))

lovro535v2 je izjavil:

]ti rabiš da se limajo eni lahko dobimo ženske brez dobrih avtov.

Ampak nisi napisal kakšne! Saj je vendar obče znano, da najboljše babe padajo na BMWje.

AapocalypseE je izjavil:

Saj se ji opravičiš, da imaš BMWja samo začasno, ker je pri Bentlyjih dolg dovbavni rok.

lexios je izjavil:

Vsak dan druga, kaj bi rad boljšega? :))

Vsaj en razumen sogovornik!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: driver_x ()

m0LN4r ::

Uni s 150+ so pokazali, da imajo konkretne težave z živci, ker jih čisto vse moti. Od predpisov, prometnega toka in zakoni fizike in še lasten avto :P

Ampak nisi napisal kakšne! Saj je vendar obče znano, da najboljše babe padajo na BMWje.

Najboljše ni pravi izraz.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

St235 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

dj_uro je izjavil:

Zakaj spet lažeš? A lahko prosim podaš vir, ali lahko vsi prisotni smatramo, da imaš patološko motnjo in rad pišeš neumne neresnice?

Če vozilo ne premore višje hitrosti od 60km/h ne sme na avtocesto. Torej je minimalna hitrost omejena na 60km/h. Z manj po avtocesti naj nebi vozil. Izredni primeri tukaj niso važni, ker če je nesreča ali zastoj ne moreš voziti.

Samo primer: Ker avtobus s stojišči lahko pelje max 60km/h in je zato še primeren za na avtocesto oziroma obvoznico. Traktorji in mopedi pa ne, ker ne dosegajo te hitrosti.

Se strinjaš?

V težavnih pogojih, recimo pozimi v poledici ali/in v zmanjšani vidljivosti (do 50m) pa je omejena hitrost na AC celo na 50km/h.

Preberi si kak CPP, pa boš videl, da to sedaj učijo.
http://www.tecajcpp.com/cpp/hitrost.php

Zgodovina sprememb…

m0LN4r je izjavil:

Ups, se popravljam: najlepše in najpostavnejše.

driver_x je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Moja suseda :(
Trade Republic 38MVDVXM

AapocalypseE je izjavil:

Mene bi enkrat zaprl pa nikoli več ;)

Jaz samo upam, da ko se bo to zgodilo razen vaju ne bo nihče od mimoidočih končal v krsti. LAhko pa svojce prosiš da objavijo na forumu in se ti pridemo zahvalit.

Jst mona sm pa mislu, da si BMW lahk lepe ženske same privoščijo! :))

krneki0001 je izjavil:

St235 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

dj_uro je izjavil:

Če vozilo ne premore višje hitrosti od 60km/h ne sme na avtocesto. Torej je minimalna hitrost omejena na 60km/h. Z manj po avtocesti naj nebi vozil. Izredni primeri tukaj niso važni, ker če je nesreča ali zastoj ne moreš voziti.

Samo primer: Ker avtobus s stojišči lahko pelje max 60km/h in je zato še primeren za na avtocesto oziroma obvoznico. Traktorji in mopedi pa ne, ker ne dosegajo te hitrosti.

Se strinjaš?

V težavnih pogojih, recimo pozimi v poledici ali/in v zmanjšani vidljivosti (do 50m) pa je omejena hitrost na AC celo na 50km/h.

A si ti res tako glup, da ne ločiš med tem kaj je konstrukcijsko omejena NAJVIŠJA hitrosti in kaj je minimalna predpisana hitrost?

To, da na avtocesto ne smejo vozila, ki imajo konstrukcisko omejeno hitrost na največ 60 km/h nima popolnoma ničesar s tem s kakšno hitrostjo smeš ali ne smeš vozit po avtocesti.

Ampak saj bo boljše, nekje v petem razredu boš šel lahko delat izpit za kolo in boš takrat tudi osnove CPP spoznal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

lexios je izjavil:

Jst mona sm pa mislu, da si BMW lahk lepe ženske same privoščijo! :))

Saj si ga teoretično, samo razširijo levi in desni kolk malo. Pa boljš, da ne govorijo preveč. #suseda
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r je izjavil:

driver_x je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Kje pa stanuješ, da se pridem malo pokazat z mojim BMWjem?

BMW več nebo dost, jih je že par šlo mimo. Zdj pali na motorje letos.
Trade Republic 38MVDVXM

driver_x je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

driver_x je izjavil:

m0LN4r je izjavil:

Kje pa stanuješ, da se pridem malo pokazat z mojim BMWjem?

a nisi rekel da greš na BMW forum al te ne spustijo več gor zaradi obnašanja do drugih forumašov.

lovro535v2 je izjavil:

a nisi rekel da greš na BMW forum al te ne spustijo več gor zaradi obnašanja do drugih forumašov.

Ni trenutno nobene zanimive debate. Sedaj grem pa itak avto prati, ker sem iz Velike britanije ravno dobil nov avtošampon (moje posebne biserno črne barve pač ne morem prati z vsakim sranjem od detergenta).

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

Ni trenutno nobene zanimive debate. Sedaj grem pa itak avto prati, ker sem iz Velike britanije ravno dobil nov avtošampon (moje posebne biserno črne barve pač ne morem prati z vsakim sranjem od detergenta).
upam da maš tut posebno vodo brez vseh snovi imenuje se destilirana voda če mogoče je to že preveč za tvoje znanje upam ,da ga ne boš pral v soncu da ne bo lisast pa mašino moraš tudi dober oprat de ne bo kje umazano še posebej natoči vodo v zračni filter,da bo tudi notranjost mašine čista.

Zgodovina sprememb…

St235 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

St235 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

dj_uro je izjavil:

Se strinjaš?

A si ti res tako glup, da ne ločiš med tem kaj je konstrukcijsko omejena NAJVIŠJA hitrosti in kaj je minimalna predpisana hitrost?

To, da na avtocesto ne smejo vozila, ki imajo konstrukcisko omejeno hitrost na največ 60 km/h nima popolnoma ničesar s tem s kakšno hitrostjo smeš ali ne smeš vozit po avtocesti.

Ampak saj bo boljše, nekje v petem razredu boš šel lahko delat izpit za kolo in boš takrat tudi osnove CPP spoznal.

Glup si tukaj samo ti s tvojimi bedastimi izpadi.

Se ti zdi normalno, da bi nekdo vozil avto s 30km/h po avtocesti? Ob normalnih pogojih in prazni avtocesti?
Pa da ti priletiš 150 po števcu, ker je cesta prazna in nabiješ idiota, ki vozi 30km/h, ker pa njemu tako paše in ker ni v prekršku?

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

Sam si pereš avto? Pol nema susede miamor.

Ob normalnih pogojih in prazni avtocesti?

O tem ni sploh govora.

Pa da ti priletiš 150 po števcu, ker je cesta prazna in nabiješ idiota, ki vozi 30km/h,

Ga ne moreš nabit, ker si nadsposoben šofer. Ali nisi?
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

Vodo hodim iskat k izviru pod Rožnikom.

Aja, še glede hitrosi na AC o kateri je ta tema, pa ste jo eni prav svinjsko zasvinjali: vozim kolikor razmere dopuščajo. Če je gužva tudi samo 130, če je vsaj kolikor toliko prazno 200+. Pa skozi cestninske postaje upošasnim na 160.

m0LN4r je izjavil:

Moje posebne barve sploh ne smeš v pralnicah prati (razen v ročnih).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: driver_x ()

krneki0001 je izjavil:

St235 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

St235 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

dj_uro je izjavil:

Se strinjaš?

Glup si tukaj samo ti s tvojimi bedastimi izpadi.

Se ti zdi normalno, da bi nekdo vozil avto s 30km/h po avtocesti? Ob normalnih pogojih in prazni avtocesti?
Pa da ti priletiš 150 po števcu, ker je cesta prazna in nabiješ idiota, ki vozi 30km/h, ker pa njemu tako paše in ker ni v prekršku?

Ne zdi se mi normalno, da po avtocesti v normalnih pogojih voziš 30 km/h. Ampak kaj ima to s tvojimi neresničnimi izjavami o predpisani minimalni hitrosti na avtocesti?

driver_x je izjavil:

Vodo hodim iskat k izviru pod Rožnikom.

Aja, še glede hitrosi na AC o kateri je ta tema, pa ste jo eni prav svinjsko zasvinjali: vozim kolikor razmere dopuščajo. Če je gužva tudi samo 130, če je vsaj kolikor toliko prazno 200+. Pa skozi cestninske postaje upošasnim na 160.

m0LN4r je izjavil:

Moje posebne barve sploh ne smeš v pralnicah prati (razen v ročnih).

enkrat bo pa na cestninski rampa dol pa ti bo iz bmweja naredila palačinko.

Pšenični ::

driver_x je izjavil:

Pšenični je izjavil:

http://www.zurnal24.si/vozniki-bmw-za-z...

"Na Zavarovalnici Tilia so z 20. marcem zaradi izrazito slabšega škodnega rezultata v primerjavi z drugimi znamkami vozil uvedli doplačilo pri zavarovalni premiji izključno za vozila znamke BMW"

Tole več pove o zavarovalnici. Itak pa BMW-ja ne zavaruješ pri Tiliji!

Pšenični je izjavil:

Ni to osamljen primer, ki dokazuje, da so BMW vozniki nevarni vozniki. Tud ko ga na kakem klancu dohitiš se ne umakne.....moja izkušnja. Seveda govorimo o hitrosti precej čez dovoljeno na AC.

Tudi moja izkušnja je taka. Sicer mi pa še nihče ni pojasnil, zakaj bi se BMW moral umikati raznim kantam? A misliš da je meni dal foter 85.000 EUR zato, da se bom potem umikal 10 let starim audijem? Halo!

Če maš počasnejši avto je prav da se umakneš hitrejšemu. Sploh na kakih klancih teli BMW ji ne grejo nikamor. Groza. Prideš do njega z 180 na uro in ne dojema......

Zgodovina sprememb…

Jaz pa priporočam tistim, ki nimajo živcev za AC in občutka za nogo, da si privoščijo polek meh-penisa, se opravičujem avta, nekaj takega:

Pa lepo sediš zadaj, ne vidiš onih spredaj in se maš fajn z susedo.

Rabi kdo šoferja, da mu olajšam muke vožnje?

Aja, če se ker počuti še vedno manj vrednega, si lahko izbere drugo barvo:

Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

Lepo te prosim, če bo imel takšnega šoferja potem se bodo babe lepila na voznika nemesto njega.

Taxi

Taxi

Tale bo boljša izbira, pa zna bit da sta še v žlahti.

Dobra m0LN4r! Hvala za nasvet! 8-)

Ja, men! Ker se pri 30 km/h najbolj sproščeno počutim in mi pri ovirah (recimo gradbena dela na cesti) ni potrebno upočasniti! Med vožnjo lahko tako počnem skoraj karkoli, od TV, komentiranja na S-T, teleforniranja... Pa še porabo mam zelo nizko... Idiot je kvečjemu tisti nesposoben voznik, ki me pri 150 km/h nabije, enkrat me je že - od takrat dalje najraje vozim kar po odstavnem pasu ali v nasprotni smeri, ko se mi ljubi.

xda develope ::

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

lexios je izjavil:

Sammy73 vas j*be v glavo sto na uro, očitno nekateri tule niste budale le na cesti. ;)
nevem al nas tok zaje..... u glavo al je res tak ker če je potem bi bil on prvi kandidat za odvzem vozniškega dovoljenja.

Saj če ne bi imel v avtu motilca, bi mi ga že pobrali. Pike bi pa lahko že v Merkatorju vnovčil, saj sem tik pod mejo.

Sammy73 tebi in podobnim bi mogli vzeti izpit, sploh ker je uporaba motilca kaznjiva. Enkrat bomo samo na ST-ju videli temo koliko casa traja preden grem lahko delati izpit.
Ce bi jaz tebe videl na avtocesti bi raj potegnu naprej. In nehaj smetiti mojo temo s temi hvaljenji o bmwju saj ni niti malo drugacen od drugih firm.
Nekateri avto preplacajo in ko povzrocijo nesreco se drzijo za glavo.

Zgodovina sprememb…

scipascapa ::

Čudim se, da ima toliko ljudi sploh izpit res....vlada bi morala uvesti mnogo strožje kriterije za izpitno vožnjo in vsakih 5 let preverjanje znanja.
Diploma na študiju ali doktorat ni končna postaja izobraževanja, ampak traja do penzije....pri vožnji avta pa ti dajo izpit pri 18 letih kot mulc in morilsko orožje v roke. Zakaj ne uvedejo psihofizičnih in ostalih testov itd?

Dr_M ::

St235 je izjavil:

Na srečo veliko takih bolnikov našteto počne samo v sanjah s prstom v riti in potem o tem razlaga na forumih. Drugače bi bilo stanje na cestah še precej huje.

Stanje na cestah je precej slabo, ampak na sreco, imajo tej pacienti vec srece kot pameti.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Še enkrat, sammy73 vas j*be v glavo v vsakem postu! Sarkazem pač, zanimivo pa je brat predvem odzive "zglednih voznikov". ;)

lexios je izjavil:

Še enkrat, sammy73 vas j*be v glavo v vsakem postu! Sarkazem pač, zanimivo pa je brat predvem odzive "zglednih voznikov". ;)

Res da nekateri vozimo cez omejitev (dosti) ampak vsaj manj ogrozamo promet kot tisti ki gre 30/70.

Zakaj ne uvedejo psihofizičnih in ostalih testov itd?

Ker ne bi s tem rešil 0. Mogoče kak procent pacientov... Bolj smiselno bi blo dvinit kazni, me zanima, če bo še kdo tule fural 150-200 km/h.

Hitr preden zaklenejo:
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r je izjavil:

Hitr preden zaklenejo:

Razloga za zaklep ni samo lahko bi pa moderatorji malo spraznili temo neumnih komentarjev.

PandaFlow2 ::

J4zzm4n je izjavil:

Kaj je z vami da se vozite 110 ? Res sovrazim taki folk pol pa prehiteva 4 tovornjake z 110,... takoj izpit vzet res!

Jaz osebno se nikoli ne vozim pod 150, navadno tempomat in 160.

lp

Tole si pa res zasluži nagrado za post leta. Nekdo, ki vedno krši pravila pri vožnji po avtocesti bi vzel izpit ljudem, ki se vozijo po pravilih :)

PandaFlow2 je izjavil:

J4zzm4n je izjavil:

Kaj je z vami da se vozite 110 ? Res sovrazim taki folk pol pa prehiteva 4 tovornjake z 110,... takoj izpit vzet res!

Jaz osebno se nikoli ne vozim pod 150, navadno tempomat in 160.

lp

Tole si pa res zasluži nagrado za post leta. Nekdo, ki vedno krši pravila pri vožnji po avtocesti bi vzel izpit ljudem, ki se vozijo po pravilih :)

A smo mi tle policaji ali forumasi

Res da nekateri vozimo cez omejitev (dosti) ampak vsaj manj ogrozamo promet kot tisti ki gre 30/70.

To se teb samo zdi! Jst sm pr 30 km/h na AC precej bolj pozoren in pazljiv kot nekdo pri 160 km/h! Tole je tko kot pri smučanju fantje, vozite enakomerno po pravilih in ne bo problema, vsak pazi tistega pred sabo. ;)

Pri visji hitrosti bos bolj spremljal vse in zase vem da sem bolj pozoren pri visji hitrosti in tudi refleksi mi hitreje delujejo pri visji hitrosti.

Ja pa ja de... Šola varne vožnje tud teb ne bi škodila, bi si mogoče vsaj osnovne pojme mal zbistril v glavi.

Ne vem zakaj moras moderatorjem samo se vec dela dati.

Kaj vlečeš moderatorje v temo? Maš potrebo po cenzuri? Sj še vedno razpravljamo o isti stvari... Pr 30 km/h lahk jst spremljam TV, bitches, ki vozijo mimo, če je trava pokošena, s sopotniki se gremo karaoke, mal prej sm celo tipkal komentarje v to temo (ja mal več napak je, pa sprot popravljam, jebiga), alo! Ne ti men o tem kaj vse spremljaš pr 160 km/h! Reflekse imam vedno na preži, še posebno ko prpelje mimo kakšna deklina v BMWju! >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

lexios je izjavil:

Kaj vlečeš moderatorje v temo? Maš potrebo po cenzuri? Sj še vedno razpravljamo o isti stvari... Pr 30 km/h lahk jst spremljam TV, bitches, ki vozijo mimo, če je trava pokošena, s sopotniki se gremo karaoke, mal prej sm celo tipkal komentarje v to temo (ja mal več napak je, pa sprot popravljam, jebiga), alo! Ne ti men o tem kaj vse spremljaš pr 160 km/h! Reflekse imam vedno na preži, še posebno ko prpelje mimo kakšna deklina v BMWju! >:D

Ce bi ti vedu da je uporaba telefona v avtu nevarna.

Zato pa uporabljam tablico! ;)

Moderatorje pa vlecem v temo da izbrisejo vase glupe komentarje.

Wow big diffrence.
Oboje je prepovedano.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Omejitve hitrosti na AC - anketa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19823925 (19358) solatko
»

Razvoj hitrosti na cestah (strani: 1 2 3 4 )

16522478 (19175) Utk
»

Tovornjakarji in avtomobilisti (strani: 1 2 3 4 )

16335578 (33330) Heavy
»

Vožnja po prehitevalnem (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

528123543 (100565) solatko

Več podobnih tem