Forum » Sedem umetnosti » Fear the Walking Dead
Fear the Walking Dead
oo7 ::
Prav že mučim se s to TV serijo ampak če sem pogledal 8 sezon in pol bom zdržal še zadnjih 6 epizod.
22 oktobra se začne druga polovica zadnje sezone
A Fight Till The End | Fear The Walking Dead Final Season Trailer
A Fight Till The End | Fear The Walking Dead Final Season Trailer
2dark ::
Saj zdaj imajo kar neko med sezonsko pavzo
Dead city je malo bolj zanimiv.
men pa Spin Off od Darlya zgleda ok.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Ma ni ne vem kaj je pa nekaj malo drugačnega. Trenutno še najboljš od TWD serij.
Mogoce mi je boljša zaradi Normana. Tak dober igralec za postapokaliptične zadeve. Sicer sem pogledal samo prvi del ampak mi je bilo full smesno, da so imeli zlobnezi orozje na smodnik.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Ma ni ne vem kaj je pa nekaj malo drugačnega. Trenutno še najboljš od TWD serij.
Mogoce mi je boljša zaradi Normana. Tak dober igralec za postapokaliptične zadeve. Sicer sem pogledal samo prvi del ampak mi je bilo full smesno, da so imeli zlobnezi orozje na smodnik.
V Franciji je veliko težje dobiti orožje kot v ZDA ampak ja vseeno so smešne tiste muškete :)
V Franciji je veliko težje dobiti orožje kot v ZDA ampak ja vseeno so smešne tiste muškete :)
Drgač so pa nune ble kar dobro oborožene.. Cel kup lokostrelov :)
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
V nedeljo se začne nadaljevanje 8 sezone. Še 6 epizod in konec TV serije FTWD. Saj je že čas.
Tako slabo je, da je že smešno.
Vsi, ki to še spremljate oz. gledate, bi vam AMC moral podelit medalje. Za vztrajnost.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Sploh še nisem začel gledati druge polovice 8 sezone FTWD. Bom verjetno počakal, da bo konec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Walking Dead (Daryl & Carol) spinoff (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6720 (239) | oo7 |
» | The Walking Dead (strani: 1 2 3 4 … 83 84 85 86 )Oddelek: Sedem umetnosti | 801296 (3540) | oo7 |
» | The Walking Dead (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 38778 (6956) | oo7 |
» | The Walking Dead - Spin-Off (2020 - )Oddelek: Sedem umetnosti | 8150 (3172) | oo7 |