Forum » Elektrotehnika in elektronika » Philips televizor Smart 4K Ultra HD (55PUS7809/12 )
Philips televizor Smart 4K Ultra HD (55PUS7809/12 )
SončekBalon ::
Pozdravljeni,
Ne vem več, koga naj vprašam in na koga se naj obrnem za pomoč, upam, da mi boste znali in hoteli pomagati. Maja smo kupili omenjen televizor, ki pa ima sledeči problem. Nikakor ne moremo predvajati filmov oz. ničesar preko USB ključka. Film ali glasbo po nekaj sekundah tv neha predvajati in vrne sliko na tv programe...Tudi pri lastnostih piše, da je na ključku npr. 30MB, ne pa 6G, kot je v resnici. Torej, Tv je uporaben samo za gledaje tv programov. Kaj storiti, je res možno, da je pokvarjena matična plošče (tako mi je bilo rečeno?).
HVALA, VSAKOMUR ZA KAKRŠEN KOLI NASVET ALI MNENJE.
LP, S.
Ne vem več, koga naj vprašam in na koga se naj obrnem za pomoč, upam, da mi boste znali in hoteli pomagati. Maja smo kupili omenjen televizor, ki pa ima sledeči problem. Nikakor ne moremo predvajati filmov oz. ničesar preko USB ključka. Film ali glasbo po nekaj sekundah tv neha predvajati in vrne sliko na tv programe...Tudi pri lastnostih piše, da je na ključku npr. 30MB, ne pa 6G, kot je v resnici. Torej, Tv je uporaben samo za gledaje tv programov. Kaj storiti, je res možno, da je pokvarjena matična plošče (tako mi je bilo rečeno?).
HVALA, VSAKOMUR ZA KAKRŠEN KOLI NASVET ALI MNENJE.
LP, S.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sony bravia external subtitlesOddelek: Zvok in slika | 6082 (5298) | ddasd |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105891 (46335) | kitka77 |
» | Predvajanje 3D filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 7104 (6415) | MadMicka |
» | Kateri TV omogoča snemanje na USB ključek?Oddelek: Zvok in slika | 8625 (4050) | OmegaBlue |
» | Še eno mnenje o televiziji :)Oddelek: Kaj kupiti | 3102 (2064) | Darja |