» »

Badoo

Badoo

««
6 / 6
»
»»

gruntfürmich ::

:))8-)
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

nekineki592 ::

Pa pismo si kar optimističen. :D
Očitno je na ST samo tistih zgornjih 20% tipov, ki pobere 80% punc. Skoraj creme de la creme. :'(

Technics ::

ChirkKarlie je izjavil:

Očitno bodo potrebne skupinske vaje na terenu..

Nobenih vaj ni treba,dejansko resnica je da bolj si pošten majn fukaš. Babe treba napizdit na vse mogoče načine,večji gobec maš in večji nakladač si ,več jih kresneš..če boš tiho kot ena rit,se lahko samo zapreš v sobo in dalje drkaš...

bm1973 ::

Če si malo starejši, se komot zlažeš pri letih za 5-10 let :D.

Ker, ko si 1x 40+, te punce 30+ ne jebejo več 5%...

Itak bnabe tudi lažejo, sploh ko objavljajo 10 let stare slike >:D.

StarMafijec ::

bm1973 je izjavil:

Ker, ko si 1x 40+, te punce 30+ ne jebejo več 5%...

Jp, takrat le še 50+ pridejo v poštev.

Miki N ::

Dej ne mu morale zbijati ... "stara koka - dobra supa", Nekineki - pa akcija!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Nekaj starih kok je dobro ohranjenih, ostale so pa za na njivo, da strašijo škorce... :D

Razen če dobiš kako športnico, ki nima otrok. To je kar lep dobitek... Če jih tudi noče imeti kasneje...

Govorim za tiste, ki svoje froce že imajo...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

val46 ::

Ja, sam sej veš, da take so ponavadi z razlogom samske...Ali zato, ker se enostavno nočejo vezati in imajo raje free life in počnejo kar njim paša. Itak za seksat dobijo take kogarkoli in kadarkoli si zaželijo. Druga skrajnost je pa tista, da razen vizualnega pogleda nimajo kaj ponudit. Ajde, če se gre za enkratni(ali morda večkratni seks) še gre, če se pa maš z eno tako vezat in ti spije vse živce sam da usta odpre, pol boljše da je tam kjer je.

val46 je izjavil:

če se pa maš z eno tako vezat in ti spije vse živce sam da usta odpre, pol boljše da je tam kjer je.

Potem je rešitev, da odpira usta strogo namensko. ;)

val46 je izjavil:

Ja, sam sej veš, da take so ponavadi z razlogom samske...Ali zato, ker se enostavno nočejo vezati in imajo raje free life in počnejo kar njim paša.

Danes bi bil jaz isti.

Saj ne rabim nove poročit, sam gonit se...

Blinder ::

Technics je izjavil:

Nobenih vaj ni treba,dejansko resnica je da bolj si pošten majn fukaš.

v naravi ali pa skozi našo zgodovino, samice, ki so imele otroke ali pa imele možnost, da bodo zanosile, so iskale moškega, ki jim je dal čimvečjo podporo, čimvečjo zaščito, čimvečjo verjetnost, da jim bo dostvil dovolj hrane ali česarakli bodo potrebovale. Zato so padale na bad boye. In ker je to zakoreninjeno v genetiko še danes ženske padajo na bad boye.
Ženski ni pomembno, da je njen tip dober. Njej je pomembno, da je njen tip dober do nje, če je on dober do ostalih to ni neki dobrega. Nekaterim ženskam je bolj všeč, da je njen tip kriminalec, aka nekdo, ki se okoristi na škodo drugih. Kot tisti moški, ki so pred 10.000 leti ubijali in kradli hrano za jo nest svoji noseči ženski.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

ChirkKarlie ::

Ali drugače povedano - nočejo dolgočasnega tipa brez jajc. :)

morda res nočejo, ampak kaj pa imajo same za ponudit da niso dolgočasne, tečne in zoprne? na koncu pa še neprivlačne?

Ponavadi nič...

3 mesece pogovorov, pol bodo pa videle.

Bolje lagati pri letih in fukat mlajše :)).

DeeJay ::

vsi dating appsi počas umirajo
Don't f with me.

David Mayer ::

A je res tako težko plačati tistih maksimalno 200+ € LETNO (LETNO, JA, da se tudi brezplačno!), da lahko lepiš povzetke v forum?

Povzetek v 10 stavkih

Vrednost delnic aplikacij, kot sta Bumble in Match Group, je drastično upadla, kar kaže na splošno krizo v industriji.

Kar 79 % pripadnikov generacije Z poroča o "izgorelosti" zaradi uporabe aplikacij za zmenke.

Tehnološke platforme so podlegle procesu "enšitifitacije" (enshittification), kjer se kakovost storitve slabša na račun večjega dobička.

Aplikacije so postale "gamificirane" in delujejo podobno kot zasvojljive mobilne igre ali igralni avtomati.

Zaradi algoritmov se zdi, da majhen odstotek moških prejme večino odzivov, kar ostale sili v plačevanje dragih naročnin.

Ženske se soočajo z drugačnimi težavami, saj jih več kot polovica poroča o prejemanju neželenih eksplicitnih sporočil.

Fenomen "neželene selekcije" povzroča, da pošteni uporabniki zapuščajo platforme, na njih pa ostajajo tisti, ki znajo z goljufijami igrati sistem.

Podjetja namensko skrivajo ključne informacije o uporabnikih za plačljivimi zidovi, da bi podaljšala čas uporabe aplikacije.

Algoritmi na družbenih omrežjih ustvarjajo popačeno sliko realnosti, ki spodbuja jezo in občutek osamljenosti.

Ljudje se vedno bolj odločajo za "glasovanje z denarnico" in se vračajo k iskanju povezav v resničnem svetu, na primer v tekaških klubih.

FTad ::

David Mayer je izjavil:

A je res tako težko plačati tistih maksimalno 200+ € LETNO (LETNO, JA, da se tudi brezplačno!), da lahko lepiš povzetke v forum?

Povzetek v 10 stavkih

Vrednost delnic aplikacij, kot sta Bumble in Match Group, je drastično upadla, kar kaže na splošno krizo v industriji.

Kar 79 % pripadnikov generacije Z poroča o "izgorelosti" zaradi uporabe aplikacij za zmenke.

Tehnološke platforme so podlegle procesu "enšitifitacije" (enshittification), kjer se kakovost storitve slabša na račun večjega dobička.

Aplikacije so postale "gamificirane" in delujejo podobno kot zasvojljive mobilne igre ali igralni avtomati.

Zaradi algoritmov se zdi, da majhen odstotek moških prejme večino odzivov, kar ostale sili v plačevanje dragih naročnin.

Ženske se soočajo z drugačnimi težavami, saj jih več kot polovica poroča o prejemanju neželenih eksplicitnih sporočil.

Fenomen "neželene selekcije" povzroča, da pošteni uporabniki zapuščajo platforme, na njih pa ostajajo tisti, ki znajo z goljufijami igrati sistem.

Podjetja namensko skrivajo ključne informacije o uporabnikih za plačljivimi zidovi, da bi podaljšala čas uporabe aplikacije.

Algoritmi na družbenih omrežjih ustvarjajo popačeno sliko realnosti, ki spodbuja jezo in občutek osamljenosti.

Ljudje se vedno bolj odločajo za "glasovanje z denarnico" in se vračajo k iskanju povezav v resničnem svetu, na primer v tekaških klubih.

Zna kdo pojasnit, kako se lahko z goljufijo igra sistem?

to misliš da boš sexal samo z lepoticami? pozabi...

gruntfürmich je izjavil:

to misliš da boš sexal samo z lepoticami? pozabi...

Ma ja, tukaj folk šraufa algoritme, medtem je pa Pitlitka pred časom vabila na pivo, neuspešno - in mislim, da je bilo v igri še kaj več!

PS Že mam, Piti, ne rabiš!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

TucoX ::

Blinder je izjavil:

Technics je izjavil:

Nobenih vaj ni treba,dejansko resnica je da bolj si pošten majn fukaš.

v naravi ali pa skozi našo zgodovino, samice, ki so imele otroke ali pa imele možnost, da bodo zanosile, so iskale moškega, ki jim je dal čimvečjo podporo, čimvečjo zaščito, čimvečjo verjetnost, da jim bo dostvil dovolj hrane ali česarakli bodo potrebovale. Zato so padale na bad boye. In ker je to zakoreninjeno v genetiko še danes ženske padajo na bad boye.
Ženski ni pomembno, da je njen tip dober. Njej je pomembno, da je njen tip dober do nje, če je on dober do ostalih to ni neki dobrega. Nekaterim ženskam je bolj všeč, da je njen tip kriminalec, aka nekdo, ki se okoristi na škodo drugih. Kot tisti moški, ki so pred 10.000 leti ubijali in kradli hrano za jo nest svoji noseči ženski.

Japajade, kje ti to pobiraš take umotvore. Take ženske so ali umsko bolne ali umsko nezrele. Kar izvoli jih pobrati in imeti zase. Uživaj.

windigo ::

Miki N je izjavil:

Ma ja, tukaj folk šraufa algoritme, medtem je pa Pitlitka pred časom vabila na pivo, neuspešno - in mislim, da je bilo v igri še kaj več!

PS Že mam, Piti, ne rabiš!

A več pomeni, da bi rada videla in ocenila kar praviš imaš, ali, kot za nas izbrance iz teme o vojni v Ukrajini, da bo prinesla ekstra bokser?
Pithlit gre nesti na gnoj.

Kako kaj vse skupaj vpliva na vaše mentalno zdravje? Eno je dobiti zavrnitev, kadar jo "poznaš" 5 minut ali par dni. Vzemi kar hočeš. Drugo pa je tole 3 mesečno odločanje. Itak je fino imeti par punc, ampak vemo, da je realnost precej bolj kruta.

Primer: Tole punco, ki mi zanalašč ni povedala za otroka, vidim vsak teden. Najprej je nekajkrat ni bilo in, ko je prišla ji je bilo nelagodno. Sedaj, ko sva se videla v 4. se mi zdi, da je meni bolj nelagodno kot njej.
Ona gleda mimo mene. Jaz pa jo še pogledam. Sicer, če nekaj rečem, potem še nekako odgovori.
A je najbolje, da jo povsem ignoriram ali pa se vseeno lahkotno pogovarjava in jo vsaj pozdravim? Ali pa malo pustim času čas.
Videval jo bom redno, dokler bo hodila sem.

DeeJay ::

nekineki592 je izjavil:

Kako kaj vse skupaj vpliva na vaše mentalno zdravje? Eno je dobiti zavrnitev, kadar jo "poznaš" 5 minut ali par dni. Vzemi kar hočeš. Drugo pa je tole 3 mesečno odločanje. Itak je fino imeti par punc, ampak vemo, da je realnost precej bolj kruta.

Primer: Tole punco, ki mi zanalašč ni povedala za otroka, vidim vsak teden. Najprej je nekajkrat ni bilo in, ko je prišla ji je bilo nelagodno. Sedaj, ko sva se videla v 4. se mi zdi, da je meni bolj nelagodno kot njej.
Ona gleda mimo mene. Jaz pa jo še pogledam. Sicer, če nekaj rečem, potem še nekako odgovori.
A je najbolje, da jo povsem ignoriram ali pa se vseeno lahkotno pogovarjava in jo vsaj pozdravim? Ali pa malo pustim času čas.
Videval jo bom redno, dokler bo hodila sem.

ignoriraj, čim prej tem bolje ... move on.
Don't f with me.

chucki ::

Da ti ne bo potem zal ko bos star in sam, da nisi probal.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

chucki je izjavil:

Probal kaj?:O

Trenutno opcije za kaj več ni. To je jasno.
Bi si jo pa rad nekam shranil za back-up čez leta, ker vemo, kakšne so danes veze. Samo več kot imena mi noče izdati. Itak sem malo googlal, samo je seveda ne najdem.

Punco sem si pred leti zapomnil. Potem sem zbolel in sem si rekel, da če jo srečam, bom nekaj ukrenil. Itak sem jo postavil na piedestal.;(( Ona je pomoje že takrat imela to vezo. Sedaj pa sem si sam naredil velik problem. :'(

Prekleto Neki, pa ti ga še na Epsteinovem pool partiju ne bi namočil s takim defitističnim odnosom. :|

Daj malo se potrudi, ne mi uničiti Polymarket stave!

nekineki592 je izjavil:

chucki je izjavil:

Probal kaj?:O

Ja, kaj, fukat, kaj ti ni jasno?

Če si že bil z njo na pijači, jo povabi v savno. V Mozirje, turizem Korošec (https://www.turizemkorosec.com/)

Če bo rekla da, super...

Miki N je izjavil:

Prekleto Neki, pa ti ga še na Epsteinovem pool partiju ne bi namočil s takim defitističnim odnosom. :|

Ha, ha, dobra...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletno iskanje partnerjev prispevalo k povečanju neenakosti v družbi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
6011341 (5887) SI13
»

ZMENEK Z NEZNANKO (sramežljiv) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
42387313 (2340) jabe

Tinder - izkušnje iz prve roke (strani: 1 2 )

8863043 (59094) desni_jype

Strani za spoznavanje ljudi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

306109738 (63239) BigWhale

Več podobnih tem