Forum » Zvok in slika » Kako pri projekciji zožati sliko
Kako pri projekciji zožati sliko
speljak ::
Pozdravljeni,
ali ve kdo kako pri projekciji preko projektorja na platno ali s kakšnim programom zožati sliko na računalniku, da bi tudi na platu preko projektorja bila ožja slika.
Sedaj sem priklopljen na acer-jev projektor in mi na vsaki strani platna gleda slika cca 30 cm gleda ven.
Uporabil sem že vse nastavitve projektorja in računalnika, ostane mi še samo prestavitev nosilca za projektor.
Zato me zanima ali obstaja kakšen program ki bi enostavno sliko zožal?
lp
ali ve kdo kako pri projekciji preko projektorja na platno ali s kakšnim programom zožati sliko na računalniku, da bi tudi na platu preko projektorja bila ožja slika.
Sedaj sem priklopljen na acer-jev projektor in mi na vsaki strani platna gleda slika cca 30 cm gleda ven.
Uporabil sem že vse nastavitve projektorja in računalnika, ostane mi še samo prestavitev nosilca za projektor.
Zato me zanima ali obstaja kakšen program ki bi enostavno sliko zožal?
lp
boogie_xlr ::
Vsak spodoben projektor ima zoom funkcijo. Če tega nima oz. je že do konca pomanjšano, potem projektor prestavi bližje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70797 (3686) | matobeli |
» | Povezava projektorja s telefonom ali antenoOddelek: Zvok in slika | 999 (819) | ameba |
» | povezava projektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5165 (4963) | ursula100075 |
» | Spletni teden v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 4088 (3358) | KatjaGucek |
» | kateri PROJEKTOR ???Oddelek: Kaj kupiti | 2252 (2055) | Calligula |