Forum » Operacijski sistemi » Ne morem aktivirat Win 8.1
Ne morem aktivirat Win 8.1
X-Jumper ::
Baje da je nek bug, zaradi katerega ne moreš aktivirati Winsev, če so sveže naloženi na sistem. Sem iskal preizkušal neke zadeve, ampak ne gre. Oz ne znam :(
Mi zna kdo kaj svetovati? Ali moram res MS sloveia klicat in jim zatežit?
Mi zna kdo kaj svetovati? Ali moram res MS sloveia klicat in jim zatežit?
Security issue je bil.
Sem pa rešil. Kje je bila težava? Na WiFiju sem bil. Preko wifija pa se aktivacije ne da opraviti.
Hvala Aerie.
Sem pa rešil. Kje je bila težava? Na WiFiju sem bil. Preko wifija pa se aktivacije ne da opraviti.
Hvala Aerie.
lonewolf_ ::
Tako kot meni zadnjič ni dal internetne povezave, ker so bili updejti perajt za install. krnekaj... kaj pa, če bi mel laptop brez baterije pa bi blo kaj nujno ?
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Butasto po svoje, po drugi strani pa je lahko wifi res safety issue pri prenosu občutljivih podatkov.
aerie ::
Lepo. Vendar bi moralo iti tudi preko brezžične povezave. Gonilnike za wi-fi imaš nameščene? Wi-fi povezava je zaščitena?
Oboje da. Slučajno sem tale komentar zasledil na MS support forumu: "Windows 8.1 will never activate on wireless network.". Pa sem poizkusil in glej ga zlomka. Tud vprašalo me ni nič, sam zgodilo se je.
Assass1n ::
Jaz sem bp aktiviral prek wifi ni bil to problem.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35177 (3350) | sinalko |
» | 'Crknil' Wifi AdapterOddelek: Strojna oprema | 3000 (2346) | Likalnik |
» | Nerodnosti z novo Nokio Lumia 735 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13614 (11475) | krneki0001 |
» | Napotek za telebana-instant net na hrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 8095 (7347) | koyotee |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44369 (19909) | imallears |