Forum » Loža » Nakazilo iz tekočega računa na Matercard
Nakazilo iz tekočega računa na Matercard
k--p ::
Zanima me, če kdo ve, kako naložiti denar iz tekočega računa NLB na svojo kreditno kartico Mastercard. To naj bi bilo mogoče znotraj Klika, vendar ne vidim te možnosti, glede na informacije v banki pa je to mogoče.
Situacija je takšna, da imam na kreditni kartici določen limit, v primeru višjega nakupa pa si je mogoče prenesti dodatna sredstva na kartico ter tako omogočiti nakup, ki presega limit.
Situacija je takšna, da imam na kreditni kartici določen limit, v primeru višjega nakupa pa si je mogoče prenesti dodatna sredstva na kartico ter tako omogočiti nakup, ki presega limit.
- spremenilo: k--p ()
AnriK ::
Pogledaš na mesečni izpisek MC (npr pdf) kjer je spodaj napisana številka računa kamor lahko nakažeš denar da poravnaš dolg, lahko pa na isti račun tudi "naložiš" denar na MC, seveda moreš pri tem uporabit tudi navedeno referenco. Ponavadi je denar na kartici naslednji delovni dan.
P.S.: Vse zgoraj navedeno lahko potrdim za NLB, za druge banke ne garantiram.
P.S.: Vse zgoraj navedeno lahko potrdim za NLB, za druge banke ne garantiram.
iDare ::
Drugače pa pokliči v poslovalnico in ti bodo povedal. Zraven pa povedal,da MasterCard ni mišljen za to haha :)
k--p ::
Je šlo lepo kot je @AnriK napisal. Vem tudi da banke niso ravne navdušene nad tem.
@Tomas 33, vem za to opcijo, ampak mislim da je pri nlb strošek >10€ :/
edit: kiks, je 3.8 €ja, nekje v kliku sem videl višji strošek, verjetno za stalni dvig ...
@Tomas 33, vem za to opcijo, ampak mislim da je pri nlb strošek >10€ :/
edit: kiks, je 3.8 €ja, nekje v kliku sem videl višji strošek, verjetno za stalni dvig ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: k--p ()
rogi2010 ::
Pri meni je bila ista zadeva (NLB). Nekaj preveč sem kupoval, potem mi je zmanjkalo limita na Mastercardu za standardne mesečne stroške. Pokličem na helpdesk in baba nekaj muti da ne gre in da naj povečam limit. Potem grem naslednji dan osebno na banko in vprašam, če to res ne gre, da vem če bo potrebno zamenjati banko. Na šalterju me pogleda in pravi da ni problem, mi nakaže 200 eu gor iz navadnega računa, pa še zraven mi da listek, kjer piše kako naj naredim to iz klika. Koštalo pa mislim, da tudi ni nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 774097 (1037) | Legon |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114475 (33325) | Vetrpiha |
» | 18. v mesecu (plačilo kreditne kartice) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27075 (7557) | St235 |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109608 (36655) | PINki |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18031 (14516) | Picero |