» »

Kje v ZDA kupiti...

Kje v ZDA kupiti...

prehlajeni ::

Oj, mal nižje dol se menmo kako je z uvozom rač komponent iz zda, mene pa zanima kje ste oz. kje je najbolje kupovati v zda? Trenuno nameravam kupiti AMD proc in enkrat sem slisal, da se da v nekaterih online stacunah izbirati tudi steppinge in tiste kode okol, a ma AMD svojo online stacuno?
Kaj pa druge zadeve, graficne, rami,...?

lp:)

boštjan ::

največ se govori o tej trgovini

... AMD store ...sem pricakoval mal vecjo izbiro in ugodnejse cene.

Leo ::

Bostjan pri newegg-u ne posiljajo v Evropo. Tole je tud ena zanimiva trgovina.

Pa res zdaj sem se spomno.pol pa je takih trgovin,ki bi pošiljale v slo tudi malo.

...to ni tak problem, poznam enga gor sam se on spozna na kompjuterje tko kot jaz na makromolekularno kemijo, tko da morm sam nabavt, on bi pa naprej poslal.

če pa poznaš koga,pol pa je link ,ki sem ti ga dal koristen

krneki ::

Če koga poznaš v USA je dosti bolše. Se zmeniš da ti zadevo pošlje kot gift in tako se lah še DDVju izogneš (tko jest naročam DVD-R medije). On samo plača poštnino, ki je 22.5$ za pakete.

Kako pa cariniki vejo da je gift, a napise "happy birthday!!!" na paket ...ne resno a je to kaka postna varjanta?

Ce res poznas koga v USA, potem ti je sekira padla v med:D

V temu primeru ti je najboljsa varianta da precekiras pricewatch.com . Tam lahko pregledas kje v USA in Canadi je izdelek ki te zanima najcenejsi, v to moras tudi vkalkulirat postnino do tvojega kolega. Ampak ponavadi so najbolj ugodne variante res na NewEgg.com.

vsaki paket poštna carina odpre,ker morajo definirat vrednost blaga,če ni zapisano na paketu.Tako je bilo pri meni.Poslali so mi obrazec naj napišem vrednost blaga,da bodo lahko DDV obračunali.seveda sem ceno povedal smešno malo,tako da nisem na koncu nič plačal.:D

krneki ::

Hehe.

Kako vedo da je gift? Je en tak obrazec zravn paketa naliman k piše kakšnega tipa je paket in kaj naj bi bilo not. Včasih sploh ne odprejo ampak sam čez rentgen zapeljejo.

...a je ze kdo kupoval pr www.ocsystem.com jaz bi kupil njihov ram -klik- oz. dva, btw: a je zakej

Zgodovina sprememb…

To podjetje je imelo se do nedavnega zelo slabo reputacijo, znani so bili po temu da so v oceno posiljali izbrane palcke ki so seveda dosegale odlicne rezultate na raznih testih, tisti moduli ki so bili v prodaji so bili pa sumljive kvalitete, poleg tega jim je zelo sepal tudi support.
Zdaj so baje cisto drugacna firma, izdelujejo kvaliteten pomnilnik pa tudi s supportom ni vec problema. Je pa vprasanje zakaj bi kupoval RAM preko luze ce lahko za zelo ugodno ceno dobis Twinmos z winbond cipi. Itak so winbondovi cipi na vecini od kvalitetnih znamk, tako da je vprasanje ce se splaca dat enkrat vec denarja za podobno stvar.

...hmm... 72$ za 2x 256MB DDR400MHz 2-6-2 2T Aluminum Heat Spreader, a to se vam zdi velik? To je 14.800sit ...poštnina za oblazinjeno koverto je bila nazadne 2-3dolarje do sem.

Če pa kdo ve za primerljiv ram z konkurenčno ceno prinas pa mi naj pove, bom rade volje pri nas kupil.
lp:)

en nasvet,rami po teoriji izgledajo zelo dobro,a prav tako rami od GEIL in OCZ,a sem slišal da ma folk kar dosti problema s temi rami

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Carina iz USA (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7219163 (5893) St235

CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
27096531 (73396) Tilen
»

Katero grafično do nekje 60kSIT?! (strani: 1 2 )

985897 (4029) Dr_M
»

Online nakup iz ZDA -raport

395652 (4539) mlav

Več podobnih tem