Forum » Kaj kupiti » AMD proc+ katera plata
AMD proc+ katera plata
c3R4R ::
Rad bi kupil eno dobro kombinacijo plate+proca!!
Trenutno izbiram med:
- ABIT NF7+AMD XP 1700+ (skupaj približno 48k SIT)
- Epox 8rda+AND XP 1700+ (skupaj 45k SIT)
Katero izmed kombinacij naj vzamem?? ZAKAJ?
Ali poznate kakšno podobno, dobro kombinacijo za enako vsoto denarja?
HVALA!
Trenutno izbiram med:
- ABIT NF7+AMD XP 1700+ (skupaj približno 48k SIT)
- Epox 8rda+AND XP 1700+ (skupaj 45k SIT)
Katero izmed kombinacij naj vzamem?? ZAKAJ?
Ali poznate kakšno podobno, dobro kombinacijo za enako vsoto denarja?
HVALA!
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Ali je kakšna cenovna razlika med revizijami?? A sem proc v redu zbral?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()
boštjan ::
razlike v ceni ne bi smelo bit,saj gree za iste plate.proc pa predvidevam da boš navijal in boš komaj takrat zvedel,če se da iz njega še kaj ven iztisnit
No, seveda bom navijal... Sem slo-techar
V bistvu sem spraševal za izbiro proca iz razloga, ker pravijo, da se zadnje čase na trgu pojavljajo različne verzije procov... Kako torej?
V bistvu sem spraševal za izbiro proca iz razloga, ker pravijo, da se zadnje čase na trgu pojavljajo različne verzije procov... Kako torej?
ja,to je res in sicer so zdaj tudi TBredi B že u 1,5Vcore a to ni nič hudega,dokler je TbredB
Gledal sem pod spetifikacije plate NF7 in naletel na težavo... Tm piše da plata vsebuje nek "IEEE 1394", pa me zanima kva to pomen??
Zravn tud piše "dual ddr400"... A to pomen, da je DDRam dvo-kanaln in s tem večja prepustnost??
Zravn tud piše "dual ddr400"... A to pomen, da je DDRam dvo-kanaln in s tem večja prepustnost??
ja vse deluje na dvo kanalnem načinu ,če kupiš dva indentična rama in če jih v pravi reži vtakneš.
mislim da je to to
mislim da je to to
frenk ::
ieee 1394 je firewire ki ponavadi pride v poštev pri digitalni kameri ko jo priklopiš na kišto saj ima zelo veliko prepustnost...pomoje da 480MB/s...nism pa zihr
Aja, to je to.. Sem mislu, da je že kaj bolj pomembnega... Pol jst tega ne rabm, ker nimam digitalca.... Kva pa to pomen, da ima plata "RAID"??
RAID pa je način v katerega lahko daš priklopiš 2 disk,vedno dva, da ti na drugem disku dela backup podatke,če ti slučajno en disk crkne,samo te je disk malo počasnejši ,če se ne motim.
asPeteR ::
He,he ...
Ej CriLin15: Tkole je. Pomoje bo res najboljs, da nabavs kar ABIT NF7 2.0v + AMD 1800 Proc.
Sam EPOXa ne! Ze dve njigovi plati sta mi crknili 8RDA+ ... Ravno vceraj ena.
No, ja mam pa zdej vsaj na novo ABITko ..
Ej CriLin15: Tkole je. Pomoje bo res najboljs, da nabavs kar ABIT NF7 2.0v + AMD 1800 Proc.
Sam EPOXa ne! Ze dve njigovi plati sta mi crknili 8RDA+ ... Ravno vceraj ena.
No, ja mam pa zdej vsaj na novo ABITko ..
kolko je meni znano imata obe isti zvočni le da NF7-S ima še možnosz priklpoa SATA diskov.
Fury ::
ne, NF7 ma MPC, NF7-S pa ma MCP-T
na NF7 mas softwareski realtek zvok, na NF7-S pa super duper audigy2 style hardwerski zvok.
na NF7 mas softwareski realtek zvok, na NF7-S pa super duper audigy2 style hardwerski zvok.
morphling1 ::
Jep res je, jaz sem prvotno mislil, da ima nf7 tudi mcp-t, ker sem videl spdif out ter mrežno povezavo, no zdaj ko imam že nekaj časa to plato doma vem da ni tako Samo je tudi brez tega še vedno zelo dobra plata.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
@everybody
Za kvaliteto zvoka in zaradi ostalih stvari, pravite da naj vzamem NF7-S?? Okej...
@asPeter
A pol pravš, da kar 1800+ in ne 1700+?? Kva si pa delu s plato?... A je blo 230 MHz fsb too much???
Tvoja kombinacija bi me stala 56k SIT...
Za kvaliteto zvoka in zaradi ostalih stvari, pravite da naj vzamem NF7-S?? Okej...
@asPeter
A pol pravš, da kar 1800+ in ne 1700+?? Kva si pa delu s plato?... A je blo 230 MHz fsb too much???
Tvoja kombinacija bi me stala 56k SIT...
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()
Fury: Kaj ti govoris ... Nasplosno se boljs splaca kupit NF7-S! Ima FireWire, SATA-RAID, Opticni izhod ... za samo 4k vec ... Jasno je, da bojo sata diski zlo kmal in, jasno je da se vse bolj pojavlja potreba po povezavi hifi-comp ... Kar plata NF7 ne omogoca! NF7-S pa!! --za samo 4k vec, si future ready.
RAZEN, ce si samo in le navijalec, potem je pa res skoda 4k!
RAZEN, ce si samo in le navijalec, potem je pa res skoda 4k!
Ma rajs ne govorim, kaj je s plato ... To je ze druga k je sla, jao ..
V glavnem zakaj 1800+? Zato, ker ga v Mlacomu nimajo nizjih ... oz, ce bom kupil drugje bos dal za 1700+ vec kot za 1800+ ...
Aja, tale kombinacija pol res pride 56k ... Hja, kot sem gor napisal, ce ne rabs, SATA, fireware, opticen out, pol kr NF7 vzem, pa je takoj 4-5k manj ... Sam se ti res splaca vzet NF7-s, prevedvsem zarad sata ... Hehe raptor je pred vrati ...
V glavnem zakaj 1800+? Zato, ker ga v Mlacomu nimajo nizjih ... oz, ce bom kupil drugje bos dal za 1700+ vec kot za 1800+ ...
Aja, tale kombinacija pol res pride 56k ... Hja, kot sem gor napisal, ce ne rabs, SATA, fireware, opticen out, pol kr NF7 vzem, pa je takoj 4-5k manj ... Sam se ti res splaca vzet NF7-s, prevedvsem zarad sata ... Hehe raptor je pred vrati ...
@asPeter
Ma... SATA se bo rabu, če bom v bližnji prihodnosti menju disk.. Prov maš.. Raptor je pred vrati
Kako je pa kej s prodajo moje tastare plate+proca?
Torej, ABIT NF7-S+ AMD XP 1800+... Zakon
Ma... SATA se bo rabu, če bom v bližnji prihodnosti menju disk.. Prov maš.. Raptor je pred vrati
Kako je pa kej s prodajo moje tastare plate+proca?
Torej, ABIT NF7-S+ AMD XP 1800+... Zakon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31646 (18241) | Jaffa |
» | Katero plato-NUJNOOddelek: Kaj kupiti | 1371 (1038) | boštjan |
» | Obvestilo za vse lastnike NF7-S 2.0 in mogoce starejsih (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5760 (4007) | Clemento |
» | Težave z Abit NF7-S v2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1172) | mare87 |
» | Barton, se splaca? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4794 (3877) | Sergio |