Forum » Loža » Slo-tech grand prix
Slo-tech grand prix
ripmork ::
ta akcija "čez drn in strn s kolesi" se mi zdi fajn,sam mi je prišla na misel huda ideja
za Slo-tech "grand prajz"-----dirkanje z gokarti!!! ...
lahko bi se zmenil za kakšen BTC-indoor karting nasproti koloseja:
je dokaj varno,lepo urihtan,barček,da no govorim o ostrih bojih(naenkrat do 20 dirkalnikov na stezi )....
kako se vam zdi....sicer mi ta dirkališče ni zelo všeč,ker se mi zdi nakako ozko,ampak
če je gužva bo to adrenalina čez glavo!!! ...
za Slo-tech "grand prajz"-----dirkanje z gokarti!!! ...
lahko bi se zmenil za kakšen BTC-indoor karting nasproti koloseja:
je dokaj varno,lepo urihtan,barček,da no govorim o ostrih bojih(naenkrat do 20 dirkalnikov na stezi )....
kako se vam zdi....sicer mi ta dirkališče ni zelo všeč,ker se mi zdi nakako ozko,ampak
če je gužva bo to adrenalina čez glavo!!! ...
globoko grlo ::
če bo gužva ti bo majster ampere zmanjšal pa se boš sam še cjazu po pisti
sj k smo mi šli, ene 5 let nazaj je blo tko, če majstru ni blo všeč kva si z avti delal ti je na dalinca zmanjšal moč motorja pa si bil v pizdy, pa takrat so mel še pisto u pizdy
mogoče je pa zdej kj drugač, sam je vseen mal premal placa, pa se ne da prehitevat, kokr se spomnem
ampak to sm jest
enjoy
sj k smo mi šli, ene 5 let nazaj je blo tko, če majstru ni blo všeč kva si z avti delal ti je na dalinca zmanjšal moč motorja pa si bil v pizdy, pa takrat so mel še pisto u pizdy
mogoče je pa zdej kj drugač, sam je vseen mal premal placa, pa se ne da prehitevat, kokr se spomnem
ampak to sm jest
enjoy
Alexius Heristalski ::
Sicer v življenju še nisem vozil kateregakoli vozila na štirih kolesih ... ampak zamisel podpiram!
Čudi pa me, da je bolj malo odziva (komaj 3 odgovori).
Čudi pa me, da je bolj malo odziva (komaj 3 odgovori).
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Tody ::
Zakup dirkališča je okol 50 K in ni šans da bodo na tist dirkališče spustil 20 gokartov pomoje 10 max. In če bo ful folka pač naredimo serije in pol finale. Pol jesen bomo kej zrihtal k drugač itak ni folka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gokart dirkališča po sloveniji? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 51864 (15021) | Siddh |
» | Ali blendate nasproti vozečim? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 49842 (44688) | kalko |
» | karting-rekreativni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10103 (6189) | mastah |
» | predlog glede ubijanja mladih po cestah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 7611 (4177) | footprint |
» | Nočno dirkanje okoli Ljubljane(obvoznica) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8354 (6359) | BigFoot |