Forum » Pomoč in nasveti » program deluje z USBja z diska pa ne
program deluje z USBja z diska pa ne
turist1 ::
imam nek simpl program za pregled elektronskega vezja 35MB, skopiran na USB ključku (FAT sistem), testiram na drugih PCjih (WIN764)dela brez tezav če ga zaženem z USB ključa, če pa ga skopiram na namizje cel folder in zaženem z namizja ali kjerkoli drugje razen z usbja... pa vrze : "Unable to write to "X" program directory Please change the permision of this directory."
poskusil sem:
-celoten folder pod security sem dal ful control in modify.
-run as administrator,
-konkretno ta program sem zagnal run in compatibility WinXP, Vista, Win7.. nič ni pomagalo...
nimam več idej, pa nisem nek noob :)
Lepo PROSIM za pomoč
hvala
poskusil sem:
-celoten folder pod security sem dal ful control in modify.
-run as administrator,
-konkretno ta program sem zagnal run in compatibility WinXP, Vista, Win7.. nič ni pomagalo...
nimam več idej, pa nisem nek noob :)
Lepo PROSIM za pomoč
hvala
Kaj ::
- Desni klik na datoteko, lastnosti, Odkleni (če je zaklenjeno)
- disablaj antivirus
- kopiraj kam drugam na disk
- disablaj antivirus
- kopiraj kam drugam na disk
kje naj bi bila možnost odkleni?? govoriš nekaj na pamet?
tudi če drugam kopiram je isto.
antivirus disablan nima veze..
a res nihče ne ve?? NUJNO bi prosil za pomoč.
tudi če drugam kopiram je isto.
antivirus disablan nima veze..
a res nihče ne ve?? NUJNO bi prosil za pomoč.
skopiral na disk, spremenil compatibility mode->win95 .. potem pa dam file->open da izberem projekt pa se cel program zapre.. manjka kak .NET ali kaj podobnega???
Duhec ::
Desni klik na mapo in odstrani kljukico pri "Samo za branje", shrani in test.
Če ne dela potem še pod zavihkom Varnost za vse uporabnike dodaj dovoljenja ne samo Poln nadzor in Spreminjanje ampak še ostale Branje in Izvajanje, Pisanje...
Če še ne dela potem šratraj Win7 v varnem zagonu in testiraj še 1x.
Če ne dela potem še pod zavihkom Varnost za vse uporabnike dodaj dovoljenja ne samo Poln nadzor in Spreminjanje ampak še ostale Branje in Izvajanje, Pisanje...
Če še ne dela potem šratraj Win7 v varnem zagonu in testiraj še 1x.
http://blackbird.si/
5er--> ::
Probaj ga skopirat direkt v eno mapo na C:
Mogoče ne mara, če ima daljšo pot delovnega direktorija.
Mogoče ne mara, če ima daljšo pot delovnega direktorija.
tudi to poskusil ne pomaga.
sumim: če odprem program z USBja.... nato odprem nek projekt itd... zaprem program...... si program verjetno zapomni oz. nekam zapiše "last opened folder...pot, oz direktorij v "open" meniju...
in če vsebino kljuca skopiram na trdi disk. Bo program odprlo, ko pa bom kliknil file->open se pa "crashne" ker ne najde tiste "zadnje poti", ki je bila na usbju.. npr: g:\projects in zato se zapre....
le ne vem kje in kako bi to spremenil... v kaksni .dll knjiznici, v .ini fajlu ni nič....
sumim: če odprem program z USBja.... nato odprem nek projekt itd... zaprem program...... si program verjetno zapomni oz. nekam zapiše "last opened folder...pot, oz direktorij v "open" meniju...
in če vsebino kljuca skopiram na trdi disk. Bo program odprlo, ko pa bom kliknil file->open se pa "crashne" ker ne najde tiste "zadnje poti", ki je bila na usbju.. npr: g:\projects in zato se zapre....
le ne vem kje in kako bi to spremenil... v kaksni .dll knjiznici, v .ini fajlu ni nič....
fosil ::
Če je res stvar poti, potem spremeni črko usb-ja in boš videl če še vedno dela.
Če pa pot program spreminja, potem pa sortiraj datoteke programa po datumu in boš videl katera je zadnja spremenjena, tam je verjetno zapis.
Če pa pot program spreminja, potem pa sortiraj datoteke programa po datumu in boš videl katera je zadnja spremenjena, tam je verjetno zapis.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440083 (5764) | jedateruk |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44130 (26170) | BorutK-73 |
» | Windows 8.1 je prispel (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 84886 (69273) | phone8 |
» | Namestitev Windows 7 z USB ključkaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17609 (15629) | mtosev |