Forum » Pomoč in nasveti » TV ne dobi IP-ja
TV ne dobi IP-ja
pia2001slo ::
Prosim za pomoč...Samsung TV imam preko etherneta povezan na router (ki je vklopljen v T-2 modem) in zadeva deluje ok (se poveže na net, je viden v LAn-u,..)...danes sem v Router vklopil gigabitni switch in Tv več ne dobi IP-ja (Pc priključen na ta isti switch deluje bp)..ko vklopim TV nazaj v router takoj deluje.
Kaj delam narobe oz.kje moram kaj izklopiti da bi delovalo ?
hvala
Kaj delam narobe oz.kje moram kaj izklopiti da bi delovalo ?
hvala
broken/link ::
switch je 100% vezan v router, ali je vezan direktno na modem? ker to je ogromna razlika :)
GTX970 ::
Moraš povezati direktno iz t2 škatle v tv.
Vmes je lahko switch, router ne.
Vmes je lahko switch, router ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
broken/link ::
OP ne govori o TV vmesniku, ampak o Samsung TV-ju. in le-ta je prav, da je povezan na router.
TV vmesnik pa mora biti vezan direktno na modem, to pa je res (oz preko switcha pogojno).
TV vmesnik pa mora biti vezan direktno na modem, to pa je res (oz preko switcha pogojno).
pia2001slo ::
@boogie_xlr
sem že tudi vpisal ročno IP v rangu 192.168.1.* pa ga tudi ni sprejelo..router ima nastavljeno DHCP
sem že tudi vpisal ročno IP v rangu 192.168.1.* pa ga tudi ni sprejelo..router ima nastavljeno DHCP
fosil ::
Preveri če je s kabli vse v redu, pa probaj še druge luknje na switchu in ruterju.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568417 (5246) | c23po |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14861 (13450) | styled |
» | Vzpostavitev brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 3371 (3105) | barbara2 |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23283 (22199) | MTB |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4877 (4396) | SasoS |