» »

Sam na koncert/kino....

Sam na koncert/kino....

shadowfax ::

Kaj menite o tem? Boljše iti sam ali z morebiti nezainteresirano družbo? Do pred kratkim se mi je zdelo malo čudno, da greš sam, po drugi strani pa te lahko nezainteresirana družba samo obrememenjuje in še sam ne uživaš. Ravno razmišljam, da bi šel na koncert Lamb (3.3.2015 Kino Šiška) pa ne vem a naj ''spravim'' koga s sabo ali je bolje iti sam? Ni ravno glasba za vsak okus.

black ice ::

Zakaj bi to bilo kaj čudnega? Večina ljudi je zelo zaprta glede raziskovanja glasbe, takšne jaz najraje pustim pri miru, ker z njimi izgubljam dragoceni čas. Odpravi se sam, še posebej, če poznaš izvajalca. Mogoče še spoznaš koga.

vostok_1 ::

Sicer se ponavadi najde vsaj eden, ki ga bežno zanima zadeva, ampak če ne, raj sam. Jz mam vsaj 5 bendov, ki najbrž nobenga ne interesirajo daleč na okoli.

Arctander ::

Raje sam, kot z nekom, ki ga stvar ne zanima.

Čeprav je res, da sem solo prepotoval lep del Evrope in nikjer nisem bil deležen takšnih čudnih pogledov in začudenj, da sem nekam prišel sam, kot v Sloveniji (ok, in Italiji).

stalker ::

Meni je problem dobit družbo že za malo bolj komercilne zadeve, tko da na večino dogodkov, koncertov grem sam. Iti z nekom, ki ga stvar ne zanima je no-go.

barakus ::

Jst hodim sam na koncerte in v kino in mi je bomba :D

Enterprise ::

Če mene vprašaš je nesmisel vzeti na koncert nekoga, ki ga taka zvrst ne zanima, ker na koncu se boš obremenjeval v smislu "a je njemu v redu", namesto da bi užival. In na koncu se zna zgodit da se bosta imela slabo oba, on zato, ker to ni zanj, in tebi, ker si ga "zvlekel v to" ... Jaz sem sicer samo enkrat šel na en cca. 3 uren koncert sam, ampak če je stvar kvalitetna, potem niti pomislil ne boš na to, da si sam. Boš videl.

Kar se pa kina tiče, pa s filmom ni isto kot z glasbo. Film ne more biti tako alternativen, da ni gledljiv, medtem ko je glasba lahko. Razen če greš res kako sranje gledat, ampak dvomim. Jaz sem šel enkrat s kolegom gledat drugi del Hobita, pa je bil neskončno dolg in razvlečen, dolgočasen, pa niti se mi ni LOTR ni nikoli v resnici dopadel, pa ne morem rečt, da sem se imel slabo.

MIHAc27 ::

Jaz sem šel že parkrat na koncert sam, enkrat celo v Milano. Fajn je imeti družbo v avtu, da ni pot dolgočasna. Ampak če sprašuješ za Ljubljano.... itak da je brez veze jemati nekoga, ki ti že v naprej pove, da ga ne zanima taka zvrst.

Med koncertom/filmom samim je itak teško govorit. Družiš se pred in po.

one too many ::

Isto.
Če vem, da bo koga film/koncert zanimal ga povabim sicer pa ne. Včasih sem kar malo silil ljudi, ampak če ne drugega me je živciralo gledanje na uro na mobitelu. Tudi nek končni vtis o dogodku si lažje ustvarim sam kot pa v družbi.

Nikoli nisem opazil, da bi me kdo zaradi tega hecno gledal. OK, priznam, izpadeš čudno, če pozabiš, da je valentinovo. Ampak sem preživel. :D

marvin42 ::

Na koncert/v kino je vedno boljše iti sam, saj greš za lasten užitek. Če hodiš pa tja zaradi družbe, potem pa itak ni važno kaj greš poslušat/gledat.
Mostly Harmless

MIHAc27 ::

No jaz se z tem ne strinjam čisto. Če je družba bo seveda bolj zanimivo, sploh če vsi uživajo in ni dolgočasno.

Da bi šel pa gledat film ali koncert, za katerega vem, da je beden samo zaradi družbe....ni šans.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odbojka in navijanje

Oddelek: Loža
364309 (2800) Cruz
»

Glasba iz 80in 70ih 60ih vs današnja "moderna" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
12221423 (18624) Jerry000
»

Audiofilstvo izumira?

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
345529 (4308) Stepni Volk
»

Vtisi po Siddhartinem koncertu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
796581 (4562) zile
»

Recenzija novega Siddhartine albuma Rh- (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
637186 (5795) Tic

Več podobnih tem