» »

Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile

««
35 / 86
»»

treshold2 ::

Kako dela .420 na 550 ?
N2820 2.13 Ghz,4GB DDR3,500GB,Windows 10 Pro x64,Intel HD Graphics Mobile

stalker ::

Fairplay je izjavil:

Kako pa deluje .420 na L925?

Zaenkrat bolje od vseh buildov, ampak še zmeraj sem mnenja, da je 8.1 malenkost odzivnejši.

Fairplay ::

V katerem ringu pa je .420?

OvCa77 ::

release
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB

solatjek ::

Tale .420 pa res deluje kot mora, vmes je bilo se nekaj aplikativnih posodobitev, s takšnim delovanjem sem sedaj res zadovoljen in resnicno sem zacel razmisljati o 950 xl :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: solatjek ()

Še nekdo rabi Coc Coc brskalnik ? Odličan je, boljši kot Edge :)

Trance4mer ::

Nečesa jaz pri teh novih posodobitvah ne razumem. Namreč na redke čase uporabljam word in čisto vedno, ko posodobim telefon, nekje v enem kraju nek dan želim odpret wort, da si nekaj zapišem. Zaheva posodobitev na office 365?? WTF Kva hudiča hoče s tem, ko me niti malo ne zanima.
Pol sem pa neletel na štalo, še pri navigacijo. Vpišem naslov in mi hudič ne najde xx ceste spet potrebuje wi fi :(, grem na Here vpišem in mi njade brez problema.

loveJDM ::

Trance4mer je izjavil:

Nečesa jaz pri teh novih posodobitvah ne razumem. Namreč na redke čase uporabljam word in čisto vedno, ko posodobim telefon, nekje v enem kraju nek dan želim odpret wort, da si nekaj zapišem. Zaheva posodobitev na office 365?? WTF Kva hudiča hoče s tem, ko me niti malo ne zanima.
Pol sem pa neletel na štalo, še pri navigacijo. Vpišem naslov in mi hudič ne najde xx ceste spet potrebuje wi fi :(, grem na Here vpišem in mi njade brez problema.

Ne posodabljaj za brez veze...zdaj si mel .318,naložiš zdaj gor .420,HARD RESETAŠ pa na novo naložiš aplikacije ki jih rabiš in offline mape pa bo delalo skozi potem brez problema,vsaj pri meni je tak pa delam to že od .84builda ali nekaj takega če se ne motim(morda .106).

Jaz updejtam če nimam kaj za delat da imam svež sistem,ne zaradi tega ker je pač nov build tako da če ti dela fon tak kot treba ne updejtaj zmeraj,ker če updejtaš moraš hard resetat drugače si en kurc kaj naredil

loveJDM je izjavil:

Trance4mer je izjavil:

Ne posodabljaj za brez veze...zdaj si mel .318,naložiš zdaj gor .420,HARD RESETAŠ pa na novo naložiš aplikacije ki jih rabiš in offline mape pa bo delalo skozi potem brez problema,vsaj pri meni je tak pa delam to že od .84builda ali nekaj takega če se ne motim(morda .106).

Jaz updejtam če nimam kaj za delat da imam svež sistem,ne zaradi tega ker je pač nov build tako da če ti dela fon tak kot treba ne updejtaj zmeraj,ker če updejtaš moraš hard resetat drugače si en kurc kaj naredil

In kako se odločiš, da ne boš updejtal? Posodobitev se sama prenese, če to želiš ali ne.

Hard reset ni potreben po posodobitvi, jaz sem le pri .318 moral resetirat, ker je nekaj bluzil okrog SD kartice, sicer pa ni potrebe. Hard reset po vsaki posodobitvi in nastavljanje vsega? Vsak mesrc? Ni šans da to počnem.

Modri dirkač ::

Hard reset je nujen po nadgradnji na 8.1, pa seveda po anniversary update v juliju.
Vmes pa ne vidim potrebe.
Saj tudi na PC-ju ne formatiraš po vsakem buildu.
Everybody lies!

Lonsarg ::

Hard reset je tak previdnosti ukrep če imaš vmes beta verzij, ker pač beta upgradi niso tako stestirani kot uradni, drugače pa ni vredno.

Tudi po anniversary update ne bom resetiral, razen ce bo kaj bluzil po svoje :)

Meni je z 2xx na .318 potem jedlo baterijo kot noro,tako da zdaj pač resetam,sej to je 10-20min

Men je do zdej lepo do .318 lepo delovalo brez hard reseta edino soft reset sem, sem pa ke prtisnu. Zdej novejša .420 pa vidim težavo, z wordom sem rešil, z zemljevidi pa še ne. Še posodobil sem zemljevide, pa še kar noče najti niti sosedove hišne števile ne, brez wifi-ja. Naj kdo še pri sebi proba, ker jaz imam občutek, da je napaka v aplikaciji.

rdecaluc ::

Ali mi lahko nekdo pove kako se obnese ta M$ maps aplikacija. Here maps delajo samo še do konca meseca :(.
Est modus in rebus. ,typos

Modri dirkač ::

Trance4mer je izjavil:

Men je do zdej lepo do .318 lepo delovalo brez hard reseta edino soft reset sem, sem pa ke prtisnu. Zdej novejša .420 pa vidim težavo, z wordom sem rešil, z zemljevidi pa še ne. Še posodobil sem zemljevide, pa še kar noče najti niti sosedove hišne števile ne, brez wifi-ja. Naj kdo še pri sebi proba, ker jaz imam občutek, da je napaka v aplikaciji.

Zbriši komplet vse zemljevide, ki jih maš na aparatu/sd kartici in jih še enkrat dol potegni.

Mel sem podobno težavo na tablici, po updejtu na nov build mi Maps ni več "upošteval" dolpotegnjenih zemljevidov.
Everybody lies!

cekr ::

rdecaluc je izjavil:

Ali mi lahko nekdo pove kako se obnese ta M$ maps aplikacija. Here maps delajo samo še do konca meseca :(.

Bi lahko že rekel, da ima vse, kar je bilo v HERE.
Kolikor sem potoval, me je vedno pripeljalo na pravi naslov.
Delujejo tudi ovire na cesti.
Edino kar je včasih moteče, da se ne da izbirat glas. Vzame kar po defaultu glede na jezik sistema.
Mene sicer ne moti, kdo drug bi pa mogoče to imel.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cekr ()

rdecaluc ::

Hvala lepa za odgovor.

Sicer sem pred kratkim nadgradil lumio 640 LTE in sem prijetno presenečen. Veliko reči katere so me motile so uredili.
Est modus in rebus. ,typos

OvCa77 ::

cekr je izjavil:

rdecaluc je izjavil:

Edino kar je včasih moteče, da se ne da izbirat glas. Vzame kar po defaultu glede na jezik sistema.

Zakaj meni ne dela glas na Zemljevidih? Kako rešiti?
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB

Mordecai ::

A slučajno kdo uporablja glas "surfer dude" na novih zemljevidih? Meni je tak hecen, da samo z njim vozim. Če ga ne bo adijo wm10!

Mislim, hotel sem vprašat, če je ta glas na novih mapah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mordecai ()

Sem odkril napako, za katero se mi dozdeva za zelo čudno. Namreč samo posodobit bi moral aplikacijo, pa bi delalo brez problema. To se pravi, če imaš starejšo aplikacijo ti ne dela dobro ali pa sploh ne.

AvtoR ::

OvCa77 je izjavil:

cekr je izjavil:

rdecaluc je izjavil:

Zakaj meni ne dela glas na Zemljevidih? Kako rešiti?

Jaz sem šel na malo daljšo navigacijo z vklopljenimi podatki. Po kake pol ure navigiranja, je nenadoma tudi spregovorila, lepo vslovenščini.:))

Tukaj vse lepo dela z Zemljevidi :D

win64 ::

@AvtoR: A potem je tudi naslednjič govorila. Ali je bilo potrebno spet pol ure čakati?

Kmalu....

Kmalu....

Nameščam VS 2015 , učim XAML + C# za razvajanje Windows 10 UWA :))

win64 je izjavil:

@AvtoR: A potem je tudi naslednjič govorila. Ali je bilo potrebno spet pol ure čakati?

Od takrat naprej deluje bp. Sem pa predtem že skoraj obupal. Govorna navigacija mi je delovala le če je bil sistemski jezik npr. angleščina.

Qushaak ::

treshold2 je izjavil:

Kmalu....

Kmalu....

Misliš na platformo UWP?

Qushaak je izjavil:

treshold2 je izjavil:

Kmalu....

Kmalu....

Misliš na platformo UWP?

Seveda, UWA = Universal Windows Apps. Isto.

Malajlo ::

AvtoR je izjavil:

win64 je izjavil:

Od takrat naprej deluje bp. Sem pa predtem že skoraj obupal. Govorna navigacija mi je delovala le če je bil sistemski jezik npr. angleščina.

Kakšne imaš pa regijske nastavitve?

Slovenščina. Pri navigaciji je povsem enak ženski glas kot pri Here navigaciji.

Zemljevidi so dobili posodobitev, zdaj ima novi dizajn, in zelo je hitra kot prej. Odlično dela :)

Zgodovina sprememb…

Malajlo ::

Pa res govori slovensko!

Majstri na lumii 535 je here maps navigacija in dela,zdaj pa me zanima kak dolgo velja to?Do konc meseca?Kaj pa potem?

loveJDM je izjavil:

Majstri na lumii 535 je here maps navigacija in dela,zdaj pa me zanima kak dolgo velja to?Do konc meseca?Kaj pa potem?

MS Maps, oziroma Zemljevidi!

Če v zemljevidi dam navodila za pot pa me v here vrže?

Bom zdaj dal w10 gor pa potem preko Maps-ov more delat brez problema je tak?Samo da pobrskam nazaj če dela lepo na L535 w10

Mitja358 ::

Ko posodobiš do konca W10, naredi hard reset.

ravno sem hard resetal,nalaga zdaj

lopov ::

Danes je bilo polno posodobitev (vsaj za preview), med drugim so denarnico spravili na v.2 in končno (spet!) omogočili dodajanje raznoraznih kartic (recimo špar, pika, hervis ...). Žal L830 ne bo podprta z NFC plačevanjem, tako da tega nimam niti v nastavitvah :'(

Po novem mi baterija zdrži skoraj 2 dni -- včeraj nisem polnil, danes pa priklopil okoli 19:30 in je bilo še cca. 22% kar je noro 8-)

Jure P ::

Mogoče kdo ve kako moram nastaviti telefon, da bo delala Cortana?
Lumia 930 W10 zadnja uradna verzija.

Vse na united states

boolsheat ::

Regional format imaš lahko na Slovenian.

boolsheat je izjavil:

To je potem novo in mi ni znano.

Kdo ve, kako do skenerja QR/bar kod kot je bil na 8.1, če si stisnil gumb za iskanje (lupo spodaj desno)?
Menda je vgrajeno in prav tako (menda) popolnoma odvisno od Cortane ...

Thx,
b.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Imam vprašanje glede živih slik pri fotografiranju. Na 8.1 je to bilo privzeto vklopljeno in je delovalo, torej kakšna sekunda videoposnetka pred fotko. Na 10 imam tudi vklopljeno a o živosti ne duha ne sluha. A komu to deluje? L640.

Nejcos ::

solatjek je izjavil:

Imam vprašanje glede živih slik pri fotografiranju. Na 8.1 je to bilo privzeto vklopljeno in je delovalo, torej kakšna sekunda videoposnetka pred fotko. Na 10 imam tudi vklopljeno a o živosti ne duha ne sluha. A komu to deluje? L640.

Pravkar testiral in deluje na L640 dual sim. Ko sem prvič videl to zadevo me je bilo kar malo strah :) ( slikal nekaj ponoči in si ogledoval slike)

boolsheat ::

lopov je izjavil:

boolsheat je izjavil:

To je potem novo in mi ni znano.

Kdo ve, kako do skenerja QR/bar kod kot je bil na 8.1, če si stisnil gumb za iskanje (lupo spodaj desno)?
Menda je vgrajeno in prav tako (menda) popolnoma odvisno od Cortane ...

Thx,
b.

Ni več integrirano to, rabiš app za to, npr.:
https://www.microsoft.com/en-us/store/a...

Nejcos je izjavil:

solatjek je izjavil:

Pravkar testiral in deluje na L640 dual sim. Ko sem prvič videl to zadevo me je bilo kar malo strah :) ( slikal nekaj ponoči in si ogledoval slike)

Sem sedaj še enkrat preizkusil in včasih deluje, včasih pa ne. A je morda kaj povezano, ker imam nastavljeno, da shranjuje na SD in je morda kartica prepočasna, čeprav je class 10?

solatjek je izjavil:

Nejcos je izjavil:

solatjek je izjavil:

Sem sedaj še enkrat preizkusil in včasih deluje, včasih pa ne. A je morda kaj povezano, ker imam nastavljeno, da shranjuje na SD in je morda kartica prepočasna, čeprav je class 10?

Lahko, da je "kriva" kartica. Pri meni se pojavi problem s shranjevanjem če vklopim HDR način in naredim več slik naenkrat, po kakšnem 5. posnetku se pojavi "Shranjujem" in traja, v najslabšem primeru celo zacikla. Pri drugih načinih slikanja se to ne dogaja.

Žive slike sem izklopil, mi ne ustreza.
««
35 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Mobile, kdo bo tebe ljubil? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
20550615 (29320) RC37
»

Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9434259 (29911) klinker
»

Microsoft Lumia 950 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10528744 (19134) Anney
»

Jutri nabavim ali WinPhone ali Androida (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7514630 (12220) Anney
»

Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
12844843 (36091) boolsheat

Več podobnih tem