Forum » Programska oprema » MS Word-slike v tabeli
MS Word-slike v tabeli
jjohny ::
V Wordu sem naredil tabelo. V vsako celico bi rad postavil eno sliko (celice so dovolj velike). Slika mora biti postavljena na sredino celice, po višini in po širini. Sem probal že vse živo, pa mi nikakor ne rata. Se mi zdi ta tiste poravnave veljajo samo za text.
Prosim za pomoč.
lp, jani
Prosim za pomoč.
lp, jani
ElectricMan ::
It's so easy. Greš na sliko, desni klik in Oblikuj sliko. Nato greš na postavitev in tam nastaviš tako kot si želiš. Oblikovanje slike najdeš tudi na Oblika --> Slika.
jjohny ::
ElectricMan,
sem probal to kar si svetoval, vendar slika še zmeraj ni nasredini celice. Tam notri sem šel na Kvadrat, Na sredino, Dodatno,
Vodoravno->Poravnava->Na sredino->glede na stolpec
Navpično->Poravnava->Na sredino->glede na vrstica
To sem naredil, vendar ni nič pomagalo. Imam WordXP Slo.
Še kakšna ideja???
lp, jani
sem probal to kar si svetoval, vendar slika še zmeraj ni nasredini celice. Tam notri sem šel na Kvadrat, Na sredino, Dodatno,
Vodoravno->Poravnava->Na sredino->glede na stolpec
Navpično->Poravnava->Na sredino->glede na vrstica
To sem naredil, vendar ni nič pomagalo. Imam WordXP Slo.
Še kakšna ideja???
lp, jani
Cokolesnik ::
Nemogoče. Če klikneš na slikico, jo Word obrobi s črto in potem lahko s klikom na ikone za poravnavo besedila (leva, desna, sredinska poravnava) reguliraš tudi poravnavo slikice.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345743 (4880) | sunniegoldie |
» | Tabela pomocOddelek: Programiranje | 996 (907) | tomaz_sres |
» | Printer problem,naslov na kuvertah!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3495 (2663) | DontPanic |
» | Izdelava menija? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7211 (6218) | Jackass |
» | Težave z tabelo v Dreamweaverju!?Oddelek: Izdelava spletišč | 953 (919) | tec |