Forum » Pomoč in nasveti » Folder music player - Windows phone8
Folder music player - Windows phone8
beta1 ::
Pozdravljeni,
Zanima me, če kdo pozna oz. če sploh obstaja kakšna pametna aplikacija, ki bi predvajala mp3je po mapah (ne library) iz SD kartice?
LP
Zanima me, če kdo pozna oz. če sploh obstaja kakšna pametna aplikacija, ki bi predvajala mp3je po mapah (ne library) iz SD kartice?
LP
mat11 ::
Malce zaj... je prva nastavitev. Dodaj folder ki ga hočeš dodati, malce počakaj potem pa puščica za nazaj. Potem se ti bi moral pojaviti.
mat
Če stisnem za nazaj, sem mi aplikacija zapre. Ko jo ponovno odprem, ni nobenega folderja. Poiskusil večkrat.
DELA!!!
Nekak mi je uspelo.
Če zdaj dodajam nove mape v Music mapo, morem potem zmeraj se zajebavat s tem? Ali bo avtomatsko najdlo?
DELA!!!
Nekak mi je uspelo.
Če zdaj dodajam nove mape v Music mapo, morem potem zmeraj se zajebavat s tem? Ali bo avtomatsko najdlo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: beta1 ()
Sem ravno probal.
Ni treba. Na novo skopirane folderje, je avtomatsko našlo in dodalo.
Super. To je to kar sem rabil.
Hvala za nasvet!
Ni treba. Na novo skopirane folderje, je avtomatsko našlo in dodalo.
Super. To je to kar sem rabil.
Hvala za nasvet!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urejevalnik slik kateri ti sortira po mapahOddelek: Pomoč in nasveti | 2022 (1598) | b3D_950 |
» | DLNA softwareOddelek: Zvok in slika | 7623 (4872) | mk818764 |
» | Folder redirection, Win7 in offline filesOddelek: Operacijski sistemi | 1800 (1434) | Blisk |
» | Windows 7 beta ušla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12512 (6748) | Pesimist |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6417 (4979) | Doman |