Forum » Pomoč in nasveti » Philips Smart TV - slovenske aplikacije
Philips Smart TV - slovenske aplikacije
i33a ::
Pozdravljeni, pred kakim letom sem kupil Philips TV z funkcijo Smart TV.
Nekaj časa je vse delovalo vredu. Software sem vedno, ko me je opozorilo posodobil.
Pred časom pa so se začele pojavljati težave z (slovenskimi) aplikacijami. Ne delujeta npr. Planet Siol.net(Že nekaj časa piše: Cooming soon), ne dela tudi Kulinarika.net.
Te aplikacije sem kar uporabljal, zato me zanima če kdo kaj ve kaj je z njimi? Je samo posodabljanje na novo verzijo ali so kakšne druge težave?
Ve mogoče kdo, v čem je problem da na tej televiziji noče predvajati posnetkov direktno iz fotoaparata(Cannon)?
Lep pozdrav in hvala za odgovore.
Nekaj časa je vse delovalo vredu. Software sem vedno, ko me je opozorilo posodobil.
Pred časom pa so se začele pojavljati težave z (slovenskimi) aplikacijami. Ne delujeta npr. Planet Siol.net(Že nekaj časa piše: Cooming soon), ne dela tudi Kulinarika.net.
Te aplikacije sem kar uporabljal, zato me zanima če kdo kaj ve kaj je z njimi? Je samo posodabljanje na novo verzijo ali so kakšne druge težave?
Ve mogoče kdo, v čem je problem da na tej televiziji noče predvajati posnetkov direktno iz fotoaparata(Cannon)?
Lep pozdrav in hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je to dober signalOddelek: Omrežja in internet | 2629 (1765) | blackbfm |
» | Android Messages omogoča pošiljanje SMS-ov prek spletaOddelek: Novice / Android | 13227 (9685) | BivšiUser2 |
» | Endomondo aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12438 (9986) | Selassie |
» | Lumia800 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8044 (6341) | Juice |
» | Android market pomočOddelek: Mobilne tehnologije | 3872 (3389) | Jst |