Forum » Loža » Pasja ovratnica
Pasja ovratnica
forplan ::
Mi lahko kdo predlaga kje nabaviti pasjo vrstnico kovinsko čim debelejšo, ki ne pušča madežev (bel pes)
Pri lokalnih trgovcih sem že nabavil 2 za katere so mi zatrjevali da ne puščajo madežev in ni bilo tako in sem nesel nazaj.
Kakšna spletna trgovina? Izkušnje?
lp
Pri lokalnih trgovcih sem že nabavil 2 za katere so mi zatrjevali da ne puščajo madežev in ni bilo tako in sem nesel nazaj.
Kakšna spletna trgovina? Izkušnje?
lp
da se strinjam
GGGGG ::
http://www.galgina.si/
Sicer niso kovinske, so pa zelo kvalitetne, močne in ne puščajo barve. Imam belo labradorko, ki s to ovratnico redno plava, skače po dežju, se valja po blatnih lužah itd.
Sicer niso kovinske, so pa zelo kvalitetne, močne in ne puščajo barve. Imam belo labradorko, ki s to ovratnico redno plava, skače po dežju, se valja po blatnih lužah itd.
RejZoR ::
Katero pasmo pa imaš? Labradorc ali kakšen višavski terier/cotton/maltežan?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
forplan ::
@iKst: usnjeno imam sedaj in iščem sedaj kovinsko
RejZor: je neki mešanček od švicarskega planšarja in ima beli vrat
RejZor: je neki mešanček od švicarskega planšarja in ima beli vrat
da se strinjam
Pixy222 ::
Imam švicarska ovčarja in sem imel enak problem, vse so puščale sivo barvo na dlaki... Tudi tiste, ki imajo žig in naj bi bile bolj kvalitetne in naj nebi puščale sivine. Jaz sem potem prešaltal na blagnene ovratnice iz paracorda (https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph....
Nepreverjen recept pa je tudi da ovratnico pošricaš z lakom za lase in naj bi bilo za nekaj časa bolje. Čez čas pa ponoviš vajo.
lp
Nepreverjen recept pa je tudi da ovratnico pošricaš z lakom za lase in naj bi bilo za nekaj časa bolje. Čez čas pa ponoviš vajo.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S čim nad mačje bolhe? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21976 (2302) | Kayzon |
» | Nakup pasje ovratnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6646 (5713) | Assass1n |
» | Vlažilec zrakaOddelek: Loža | 10913 (8080) | flyby |
» | Kateri deoderant (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21285 (17035) | Tilen |
» | Prosim za pomoč - iskanje psaOddelek: Loža | 2549 (2069) | Mipe |