Forum » Pomoč in nasveti » Blu ray na USB
Blu ray na USB
Loncna ::
Zanima me ali je mogoče prenašati blu ray datoteke na USB ključke. Če ja, kako?
Probal sem naložiti blu ray film na prenosljivi trdi disk, na katerem je več kot 100Gb prostora, datoteko formata blu ray, veliko nekaj čez 7Gb. Ob tem mi je javilo da je na trdem disku premalo prostora. Kaj naj naredim?
Hvala za odgovor
Probal sem naložiti blu ray film na prenosljivi trdi disk, na katerem je več kot 100Gb prostora, datoteko formata blu ray, veliko nekaj čez 7Gb. Ob tem mi je javilo da je na trdem disku premalo prostora. Kaj naj naredim?
Hvala za odgovor
nekoman ::
tudi jaz sem imel to težavo
bega me pa še nekaj. če naložiš na usb film zapisa dvd, kako potem na tv naštimaš podnapise??
bega me pa še nekaj. če naložiš na usb film zapisa dvd, kako potem na tv naštimaš podnapise??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: je DVD/Blu ray enota (že) odveč? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostalo | 28494 (25966) | kuglvinkl |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20102 (12682) | filipc |
» | Kam so šli vsi Blu-Rayi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 9808 (7425) | kuglvinkl |
» | Blu-ray FTW: Warner opustil podporo HD DVD formatu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 15881 (11849) | SmeskoSnezak |
» | Toshiba ponovno želi združiti HD DVD in Blu-rayOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4712 (3398) | Stepni Volk |