Forum » Navijanje » asus A7N8X-deluxe in athlon 1700
asus A7N8X-deluxe in athlon 1700
lepi joker ::
zanima me zakaj na tej plati ne pusti zvečat multiplerja za proc oz. saj pusti ampak ko na novo zaženeš comp ,bi moralo pisati 2000,pa še vedno piše 1700...
proc je 1700 t -bread in deluje na 2000 z višanjem multiplerja-sprobano na plati MSI..
default za ta proc je 11x,če pa dam na 12x ali 13x ,bi ga moralo zvišati ampak noče ,pa to samo na tej plati asus A7N8X,na ostalih pa gre..
...mislim da razumete kaj hočem povedati..
proc je 1700 t -bread in deluje na 2000 z višanjem multiplerja-sprobano na plati MSI..
default za ta proc je 11x,če pa dam na 12x ali 13x ,bi ga moralo zvišati ampak noče ,pa to samo na tej plati asus A7N8X,na ostalih pa gre..
...mislim da razumete kaj hočem povedati..
- premaknil: Predator ()
gamer ::
hočeš povedat da ne znaš navijat proca na svoji plati , umiram k berem tvoj post , neki je treba naštimat, abitka ma cpu intreface al neki tazga... če daš tist enabled loh navijaš drgač pa ne gre... ma tvoja tud kej tazga? drgač je pa že sigurn kšn napisu podobno temo... mal brski po forumu pa navodila od plate si preber... zato jih maš
OwcA ::
Ta auaske imajo določene probleme same s sabo. Poskusi z najnovejšim BIOSom, nekaterim je pomagala menjava baterije, amlo poglej po Asusboards in AMDMB forumu.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
lepi joker ::
gamer: hvala lepa za tvoj prepameten odgovor,ampak nažalost to ni moja plata in moj proc ,pač pa sprašujem za kolega,ker ko smo pred časom ta proc sprobali na moji plati MSIKT4V,je ta deloval lepo,sedaj pa si je kolega kupil ASUSKO in tam proca preko multiplerja ne gre zvišat...
ok, Owca bomo sprobali z novim biosom..
ok, Owca bomo sprobali z novim biosom..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overclockanje e6550 ter težava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8737 (7073) | Gregc69 |
» | Q6600 Nikakor ne gre višjeOddelek: Navijanje | 3291 (2086) | mihajlo carr |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64870 (27293) | GaS |
» | "težava" z NF7-S in AthlonXP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5501 (4242) | Tilen |
» | se moram pohvalit -- xp1700+ kot xp2800+ :)) na 1.6VOddelek: Navijanje | 2020 (1114) | rap3r |