Forum » Zvok in slika » osvnove digitalne TV ?!
osvnove digitalne TV ?!
Heisenberg ::
Po spletu okoliščin sem bil primoral zamenjati svoj klasičen katodni 50cm TV za svoj prvi sploh Samsung SMART LED TV. Ja malce sem za časom, ker se pač pri nas TV prižge mogoče 2x tedensko.
A sedaj imam vprašanje, sem v najemniškem stanovanju in imamo Telemach kabelsko. A mislim, da ni digitalni paket (moram vprašati).
TV mi najde vse digitalne in analogne kanale. S tem, da so digitalni zakodirani.
Ali jih lahko kako odkodiram, brez da pri tem spreminjam naročnine (ker trenutno najemodajalec plačuje TV in glede na malo porabo ne potrebujem svojega paketa)
Sicer so analogni kanali povsem zadosti, a sedaj na 102cm ekranu zgleda slika zelo slaba in bi rad digitalne.
Ali obstaja kakšna varianta da pridem do teh kanalov brez mesečne naročnine ?
Ali obstaja način, da pridem do meni zanimivih kanalov, ki jih telemach ne nudi - glede na to da je smart TV in se poveže na net, in bi raje kakšno tako simbolično naročnino plačeval nekaj € za kak paket kanalov ? (discoverj - ne balkanski, razni znanstveni, zgodovinski kanali, serije, filmi ipd.. ne rabim pa športa)
Upam, da ste me razumeli in hvala za pomoč!
A sedaj imam vprašanje, sem v najemniškem stanovanju in imamo Telemach kabelsko. A mislim, da ni digitalni paket (moram vprašati).
TV mi najde vse digitalne in analogne kanale. S tem, da so digitalni zakodirani.
Ali jih lahko kako odkodiram, brez da pri tem spreminjam naročnine (ker trenutno najemodajalec plačuje TV in glede na malo porabo ne potrebujem svojega paketa)
Sicer so analogni kanali povsem zadosti, a sedaj na 102cm ekranu zgleda slika zelo slaba in bi rad digitalne.
Ali obstaja kakšna varianta da pridem do teh kanalov brez mesečne naročnine ?
Ali obstaja način, da pridem do meni zanimivih kanalov, ki jih telemach ne nudi - glede na to da je smart TV in se poveže na net, in bi raje kakšno tako simbolično naročnino plačeval nekaj € za kak paket kanalov ? (discoverj - ne balkanski, razni znanstveni, zgodovinski kanali, serije, filmi ipd.. ne rabim pa športa)
Upam, da ste me razumeli in hvala za pomoč!
AndrejS ::
Rabiš kartico za odkodirat TV. Včasih si dobil 2 ali 3 kartice zastonj zraven paketa. Vprašaj lastnika stanovanja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 445739 (85267) | zavajon |
» | Siol uvaja digitalno kabelsko televizijo na optiki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 23712 (9099) | alexz |
» | telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18663 (8103) | RC37 |
» | Porazne izkušnje z kabelsko KRS.siOddelek: Loža | 6371 (5380) | Vice |
» | GIGABYTE TV KARTICA U8300Oddelek: Pomoč in nasveti | 4009 (3053) | kmetek |