Forum » Programska oprema » digitalni podpis s poštarco
digitalni podpis s poštarco
lolo22 ::
Pozdravljeni
Nikakor ne morem testno digitalno podpisati dokumenta na spletni strani emil
(abanka) z digitalnim potrdilom postarca. Po navodilih sem uvozil digitalno potrdilo v windows7 in firefox, preveril korensko potrdilo, namestil dodatek za podpisovanje iz spletne strani, ki je videti v firefoxu, namestil program java8, označil, da je potrdilo dostopno razvijalcem programov...
pri poskusu testnega podpisa mi napiše: nepričakovana napaka - komponenta za podpis ni nameščena.
Firefox sem deinštaliral, inštaliral zadnjo verzijo, probal v ie, vendar brez uspeha.
Ali mi lahko kdo pomaga rešiti nastalo situacijo?
Hvala. Lp, Marjan
Nikakor ne morem testno digitalno podpisati dokumenta na spletni strani emil
(abanka) z digitalnim potrdilom postarca. Po navodilih sem uvozil digitalno potrdilo v windows7 in firefox, preveril korensko potrdilo, namestil dodatek za podpisovanje iz spletne strani, ki je videti v firefoxu, namestil program java8, označil, da je potrdilo dostopno razvijalcem programov...
pri poskusu testnega podpisa mi napiše: nepričakovana napaka - komponenta za podpis ni nameščena.
Firefox sem deinštaliral, inštaliral zadnjo verzijo, probal v ie, vendar brez uspeha.
Ali mi lahko kdo pomaga rešiti nastalo situacijo?
Hvala. Lp, Marjan
Lonsarg ::
Sej je opozorilo napake jasno, komponento za podpisovanja rabi ta spletna stran in jo moraš inštalirati. Te komponente so načeloma navadni plugini in zraven testne strain bi morala biti navodila z linkom do inštalacije te komponente, oziromoa ponavadi se cello ko zazna da nimaš naloženo avtomatsko ponudi in samo klikneš namesti/run.
lolo22 ::
pozdravljeni
Seveda je jasno. Problem je v tem, da je komponenta naložena in tudi pred tem opozorilom o napaki piše, če imate komponento že naloženo, se namestitev ne izvede. Preveril sem v firefoxu in je naložen dodatek za podpisovanje.
Lp, Marjan
Seveda je jasno. Problem je v tem, da je komponenta naložena in tudi pred tem opozorilom o napaki piše, če imate komponento že naloženo, se namestitev ne izvede. Preveril sem v firefoxu in je naložen dodatek za podpisovanje.
Lp, Marjan
Lonsarg ::
Hm, ja sm prehitro prebral. Lahko da ima ta komponenta rabi kako starejšo verzijo jave, mogoče če probaš še 7 naložit. Čeprav praviš, da pri namestitvi komponente pa nobene napake ni bilo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | edavki.durs.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 87425 (11971) | Buggy |
» | Digitalno potrdilo - SIGENCA, problemOddelek: Pomoč in nasveti | 8867 (6631) | fulgur |
» | Halcom ena za vse kako z njo podpisovati pošto v Thunderbirdu in drugjeOddelek: Informacijska varnost | 2982 (2379) | mat xxl |
» | Prevzem certifikata sigenca v WIN 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 20872 (17437) | MrStein |
» | Elektronsko podpisovanje pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 3443 (3131) | St753 |