Forum » Pomoč in nasveti » Dvakratna hitrost DivX filmov
Dvakratna hitrost DivX filmov
B_U_R_I ::
Zdravo.
Imam en problem. Včeraj sm kupu novo mamaplato, pa RAM, pa Radeona 9000 PRO.
Pa sm jst to not vtaknu, zdej mi pa vse filme, tut v nekaterih igrah ( NFS 6, Mafia, GTA 3 ), dvakrat hitreje predvaja. Probal sem filme z diska in tudi s cdjev.
Sistem:
AMD Duron 800
ATI Radeon 9000 PRO 64 MB
EPOX 8RDA+
512 MB DDR 333
Seagate 20 GB
Pioneer DVD
250W napajalnik
Čimprej mi prosim odgovorite, ker me spravlja ob živce.
LP
Imam en problem. Včeraj sm kupu novo mamaplato, pa RAM, pa Radeona 9000 PRO.
Pa sm jst to not vtaknu, zdej mi pa vse filme, tut v nekaterih igrah ( NFS 6, Mafia, GTA 3 ), dvakrat hitreje predvaja. Probal sem filme z diska in tudi s cdjev.
Sistem:
AMD Duron 800
ATI Radeon 9000 PRO 64 MB
EPOX 8RDA+
512 MB DDR 333
Seagate 20 GB
Pioneer DVD
250W napajalnik
Čimprej mi prosim odgovorite, ker me spravlja ob živce.
LP
bobby ::
fant, kodeka nimaš tapravga al pa napačn player. mi isto dela če gledam film na bsplayerju al pa na WMP. valda bsplayer dela ok, wmp ga pa bixa.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
EJ ludje zihr ni problem v kodeku ( ih ).
Zamenal sm napajanik ( 300 W ), osn. ploščo, RAM, grafično, in modem, tako da nism nč formatiral diska. Gor mam pa itak še od prej instaliran nimo codec pack. pa je prej cist normalno delalo.
pa isto mi v igrah nekaterih to nardi.
jebediah :))))))))))) =>
sprobal pa sm media player, winamp 3.0, radlight, zdele pa bs player downloadam.
dejte kej druzga pogruntat :))
UPLOAD: sm tut bs player probal, pa je isti shit.
Zamenal sm napajanik ( 300 W ), osn. ploščo, RAM, grafično, in modem, tako da nism nč formatiral diska. Gor mam pa itak še od prej instaliran nimo codec pack. pa je prej cist normalno delalo.
pa isto mi v igrah nekaterih to nardi.
jebediah :))))))))))) =>
sprobal pa sm media player, winamp 3.0, radlight, zdele pa bs player downloadam.
dejte kej druzga pogruntat :))
UPLOAD: sm tut bs player probal, pa je isti shit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: B_U_R_I ()
falotXP ::
Tako je...še enkrat posnemaj Winse gor pa potem mislim, da bo vse ok...Billi ga včasih ser*e..
Dead_Eye ::
provaj tole:(meni je pomagalo za Star trek armado) control panel>sounds and audio devices>audio>advanced in tam dej hardware acceleration na manj (jaz imam eno zamaknjeno od leve)
če imam accel. na full mi WMP predvaja vse(mpr,...) 2x hitreje + se še zvok nekaj čudno meša, kot da bi prehiteval sam sebe :)
če imam accel. na full mi WMP predvaja vse(mpr,...) 2x hitreje + se še zvok nekaj čudno meša, kot da bi prehiteval sam sebe :)
The one and only
Men isto dela kot teb.
Sam sm to probav, pa vseen ne dela, pol mi še ati control panel crkne.
Zdele downloadam, najnovejše driverje, pa control panel najnovejš, pol bomo pa vidl.
ayt
LP
Sam sm to probav, pa vseen ne dela, pol mi še ati control panel crkne.
Zdele downloadam, najnovejše driverje, pa control panel najnovejš, pol bomo pa vidl.
ayt
LP
na žalost tut format c: ni pomagal
zdej je še večja hitrost
občutek mam da grejo filmi trikrat hitreje kot bi mogl it
to me ubija :))))
ej dejte kej pogruntat pa mi sporočte
ayt...tnx
LP
zdej je še večja hitrost
občutek mam da grejo filmi trikrat hitreje kot bi mogl it
to me ubija :))))
ej dejte kej pogruntat pa mi sporočte
ayt...tnx
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40563 (30863) | Icematxyz |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59307 (14455) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17405 (10290) | GrimReaper |
» | problem bs playerOddelek: Zvok in slika | 1217 (1012) | jan01 |
» | XP - media player - DivX problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1028) | freserovski |