Forum » Kaj kupiti » Prenosnik za ženo
Prenosnik za ženo
KontraCepec ::
Zahteve so precej jasne:
- 300 do 400€, pogojno 450€, če ima res očitne prednosti
- 11-13" svetleč ekran, čim kvalitetnejši
- Bel! ali v najslabšem primeru brušen aluminij
- čim lepši in kakovostno grajen!
Dobrodošlo a ne nujno:
- čim lažji
- čim večja avtonomija baterije (5h?)
Strojna oprema ni pomembna. Glavno opravilo bo seveda brskanje po spletu, poleg tega pa še kako obdelovanje fotk v PS. Načeloma bo torej zadostovalo karkoli...
Kje bi našel kaj takega? Gledal sem na mimovrste in enaa, ampak je izbira precej skromna. A priporočate kako tujo trgovino (ampak EU)?
- 300 do 400€, pogojno 450€, če ima res očitne prednosti
- 11-13" svetleč ekran, čim kvalitetnejši
- Bel! ali v najslabšem primeru brušen aluminij
- čim lepši in kakovostno grajen!
Dobrodošlo a ne nujno:
- čim lažji
- čim večja avtonomija baterije (5h?)
Strojna oprema ni pomembna. Glavno opravilo bo seveda brskanje po spletu, poleg tega pa še kako obdelovanje fotk v PS. Načeloma bo torej zadostovalo karkoli...
Kje bi našel kaj takega? Gledal sem na mimovrste in enaa, ampak je izbira precej skromna. A priporočate kako tujo trgovino (ampak EU)?
Krijejtiv
Silvo ::
Izbire je dovolj,samo ne za ta denar ko ti želiš:)
Kvalitetna izdelava,dober material,kvaliteten ekran itd za ta denar ne gre:)
Kvalitetna izdelava,dober material,kvaliteten ekran itd za ta denar ne gre:)
Silvo
hojnikb ::
kakovostna gradnja in 300-400€ negre skupaj. Bo treba dat kakih par 100€ več za kej takega in vzet ultrabooka
#brezpodpisa
Invictus ::
Drugače pa poceni MacBook Air.
Dovolj dober, tebi bo pa to zagotovilo precej pik pri ženi .
Dovolj dober, tebi bo pa to zagotovilo precej pik pri ženi .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
fosil ::
Zanimivo da so vse zahteve oblikovne narave in nobene tehnične
Sicer pa je tale edini pod 500 eur.
Sicer pa je tale edini pod 500 eur.
Tako je!
GregiB ::
Zanimivo da so vse zahteve oblikovne narave in nobene tehnične...
It's for the wife... To je tip kupca, ki stopi k prodajalcu rabljenih avtomobilov in najprej vpraša, kje imajo ta'rdeče......
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!
MIHAc27 ::
He, he poznam take, ja. Enkrat tudi ena mene mal povpraša kakšen prenosnik naj kupi in omeni da je že nekaj gledala.
Ko jo vprašam kaj... odvrne enga tazga rdečega. Ko ji začnem o herzih razlagat me pa itak sam gleda kot da kvantno fiziko razlagam.
Ko jo vprašam kaj... odvrne enga tazga rdečega. Ko ji začnem o herzih razlagat me pa itak sam gleda kot da kvantno fiziko razlagam.
Sssaga ::
Asus transformer T200. Imam tako srečo, da je pri meni na ''testu'' :)
Drži precej dlje kot 5 ur, je lahek, 11'' zaslon, strojna oprema vred z Win 8.1 OS sposobna poganjati vse everyday taske in še lep je (subjektivno).
Ni pa bel!
PS: zaslon se da odstraniti in ha uporabljati kot tablico - touch screen
Oseba, ki si lasti tega malčka, je imela podobne zahteve, le da je bil prvotni budget krepko čez jurja (Airbook alternativa). Kupila ga je v BB.
Go figure!
Drži precej dlje kot 5 ur, je lahek, 11'' zaslon, strojna oprema vred z Win 8.1 OS sposobna poganjati vse everyday taske in še lep je (subjektivno).
Ni pa bel!
PS: zaslon se da odstraniti in ha uporabljati kot tablico - touch screen
Oseba, ki si lasti tega malčka, je imela podobne zahteve, le da je bil prvotni budget krepko čez jurja (Airbook alternativa). Kupila ga je v BB.
Go figure!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sssaga ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 528015 (24325) | Leko |
» | kateri gsm?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2503 (1910) | ;-) |
» | Prenosniki za DZ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 53413 (44317) | enadvatri |
» | Sodišče ohranilo prepoved prodaje Galaxy Taba 10.1 v Nemčiji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 42663 (39632) | klinker |