» »

mobiteli Prestigio,Gigabayte,Intex?

mobiteli Prestigio,Gigabayte,Intex?

katja01 ::

Pozdravljeni,
odločila sem se da je že čas da si kupim nov mobitel :) vendar pa tu nastane problem katerega? zato se obračam na vas za kakšno mnenje, predlog
pomembno mi je samo da ima zmogljiv fotoaparat (po možnosti da ima tudi spredaj fotoaparat) in da je cena do 140€
zasledila sem na mimovrste neke mobitele ki se mi zdijo vredu in tudi cenovno primerni, vendar se za nakup še nisem odločila, ker ne poznam teh znamk.
zanima me ali ima kdo izkušnje, mnenja z znamkam mobitelov kot so Prestigio, Gigabayte, Intexmobile?

že vnaprej se vam zahvaljujem za kakršno koli mnenje, predlog :)

spirit ::

Dodaj še 20€ in vzami moto G, ali pa lumio 630, oba sta dobra telefona s solidnima kamerama (nobenih presežkov sicer) ampak delata in bosta še naprej delala tekoče, Prestigio raje obvozi, Gigabyte je kolikor vem malenkost boljši ampak tudi ni presežek, Intexmobile pa ne poznam.

menjalnik ::

Prestigio bi bil edini v redu, vendar ga za 140€ ne boš dobila z dobro kamero, ne gledat piksle, ker v cenejše modele vgrajujejo slabe leče, zato sem svojega prodal. Zdaj če imaš fetiš na Andoid ti iz prve roke povem, da recimo nov Samsung Galaxy Trend) dela solidne fotografije pa še denar ti ostane. Potem je tukaj Lumia 520, ki tudi pri dobri svetlobi naredi lepe fotke.

Moto G moraš naročit iz tujine

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529527981 (24291) Leko
»

Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7717909 (11319) Scaramouche
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

7023456 (12304) boris82
»

Nakup novega telefona (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
838748 (6661) heero
»

Telefon z dvema SIM karticama (strani: 1 2 )

5413269 (11809) radmannsdorf

Več podobnih tem