Forum » Programska oprema » 3Ds Max - študentska licenca
3Ds Max - študentska licenca
eric_cartman ::
Živjo!
Eno vprašanje.. Vstopam v svet 3d iger za mobilnike.. Trenutno si lastim študentsko verzijo 3ds maxa in pa Blender, ki je tako ali tako open source.
Glede na to, da mi je user interface v maxu veliko bolj prijazen kot v Blenderju, me zanima ali je možno, da stvari zmodeliram v 3Ds Maxu in jih potem importiram v Blenderja. Ker pri 3Ds Maxu študentska verzija ne dopušča komercialne uporabe, me zanima ali bi bilo po importanju v Blender razvidna meta data od študentske licence? (tu ni govora o piratskih verzijah!!!)
Končan model iz Blenderja bi nato importiral v licenciran Unity, zato me zanima ali lahko še vedno vidijo, da je bilo kaj narejeno s študentsko licenco 3Ds-a za komercialno rabo??
Hvala.
Eno vprašanje.. Vstopam v svet 3d iger za mobilnike.. Trenutno si lastim študentsko verzijo 3ds maxa in pa Blender, ki je tako ali tako open source.
Glede na to, da mi je user interface v maxu veliko bolj prijazen kot v Blenderju, me zanima ali je možno, da stvari zmodeliram v 3Ds Maxu in jih potem importiram v Blenderja. Ker pri 3Ds Maxu študentska verzija ne dopušča komercialne uporabe, me zanima ali bi bilo po importanju v Blender razvidna meta data od študentske licence? (tu ni govora o piratskih verzijah!!!)
Končan model iz Blenderja bi nato importiral v licenciran Unity, zato me zanima ali lahko še vedno vidijo, da je bilo kaj narejeno s študentsko licenco 3Ds-a za komercialno rabo??
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D oblikovanje in animacija - Max, Maya, Softimage, Blender... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 185638 (25903) | Machete |
» | GPU vs CPUOddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (939) | BlackMaX |
» | Premiera Tears of Steel - Blender movieOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7150 (5399) | morbo |
» | Izdelovanje iger in Blender ?Oddelek: Programiranje | 2393 (1854) | korenje3 |
» | Maya ali 3DS Max - ZačetnikOddelek: Programska oprema | 2328 (2210) | dottor |