Forum » Mobilne tehnologije » SAMSUNG - GT - S5610
SAMSUNG - GT - S5610
WaterBoy ::
Živjo
Zanima me če kdo pozna koga ki ima ta telefon, ker me zanima kako dolgo zdrži baterija. Ta telefon si ga je kupla moja mama in se ji baterija sprazne po 2 dneh uporabe. Je že bil na servisu in so zamenjali baterijo in ga kalibrirali, vendar je še vedno isto. Čudno mi je vse skupaj, saj to ni pametni telfon in sem mislil da bo baterija držala mimimalno 5 dni če ne še več
http://mobilna.telemach.si/index.php/te...
LP
Zanima me če kdo pozna koga ki ima ta telefon, ker me zanima kako dolgo zdrži baterija. Ta telefon si ga je kupla moja mama in se ji baterija sprazne po 2 dneh uporabe. Je že bil na servisu in so zamenjali baterijo in ga kalibrirali, vendar je še vedno isto. Čudno mi je vse skupaj, saj to ni pametni telfon in sem mislil da bo baterija držala mimimalno 5 dni če ne še več
http://mobilna.telemach.si/index.php/te...
LP
- spremenil: WaterBoy ()
WaterBoy ::
Ne em no. Ta telefon ma mali ekran, ne wi-fija ne nč. In da v letu 2014 ne drži baterija pri telefonu 4-5 dni je sramota. Pa še piše
BATERIJA 1000 mAh Li-ion
Čas pogovora/pripravljenosti: 600/500
BATERIJA 1000 mAh Li-ion
Čas pogovora/pripravljenosti: 600/500
RejZoR ::
za 5 dni aktivne rabe bo treba kr kak cigl kupit :)
Mami sem dal HTC Wildfire, izklopil podatkovne prenose, ker jih itaq ne rabi in omrežje preklopil na 2G. Zadeva drži celo večnost. Največji požeruh je itaq 3G omrežje in prenašanje podatkov. Baterije pa imajo za take nezahtevne pogoje touch telefoni izjemno zmogljive in bojo držale še in še časa.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
hojnikb ::
Mami sem dal HTC Wildfire, izklopil podatkovne prenose, ker jih itaq ne rabi in omrežje preklopil na 2G. Zadeva drži celo večnost. Največji požeruh je itaq 3G omrežje in prenašanje podatkov. Baterije pa imajo za take nezahtevne pogoje touch telefoni izjemno zmogljive in bojo držale še in še časa.
ampak wildfire je že cigl proti temu, kar ima sedaj
In noben telefon nebo zdržal 5 dni, če boš konstantno uporabljal govorne storitve.
#brezpodpisa
Aquinas ::
Jaz sem imel ta telefon in je baterija (ob nekaj klicih in smsih na dan) zdržala tako dolgo, da sem vedno pozabil kdaj sem ga nazadnje polnil.
Zgleda, da res preveč klepeta :)
Zgleda, da res preveč klepeta :)
oyoy69 ::
imam ta model telefona. pri avtomatskem omrežnem načinu baterija zdrži ob povprečni (ok, za mladino absolutno podpovprečni ) uporabi telefona 5 - 7 dni, pri gsm omrežnem načinu pa skoraj 2 tedna.
RejZoR ::
ampak wildfire je že cigl proti temu, kar ima sedaj
In noben telefon nebo zdržal 5 dni, če boš konstantno uporabljal govorne storitve.
Wildfire sploh ni cegla. Pa še bel je in izgleda res luštno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Wildfire (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126184 (62782) | majstr77 |
» | enostaven in kvaliteten telefon z dolgo baterijoOddelek: Kaj kupiti | 1227 (1082) | Lonsarg |
» | HTC Wlidfire S ali Samsung AceOddelek: Mobilne tehnologije | 3132 (2861) | MATEJ_92 |
» | kateri mobitel bi imeli?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3035 (2446) | RejZoR |
» | Naslednji Android bo Ice Cream, 2.4?Oddelek: Novice / Android | 15705 (13973) | Dr_M |