Forum » Mobilne tehnologije » BMW Phone
BMW Phone
Mare3 ::
hojnikb ::
Tole vprašanje če boš lahko kje kupo, ker se je najbrž stvar dobila samo kot promocijo...
That being said... Flip phoni v 2014 ?
That being said... Flip phoni v 2014 ?
#brezpodpisa
Stvar je res zanimiva ker tako majhnega še nikoli nisem videl in me je takoj navdušil ko sem ga prijel. Nevem koliko so kaj zanesljivi teli iz ebay-a in če sploh delajo na našem omrežju....
Formula 1 ::
Tole je pomoje bolj na foro da prideš v gostilno in vržeš ta telefon na pult da izgleda kot da imaš BMWja ;). Sem videl že precej podobnih stvari z Mercedsovim in Audijevim znakom samo niso bili telefoni.
Eh sploh mi ni do tega ali je bmw ali karkoli drugega samo to da ne zavzame veliko prostora v žepu oz. torbici...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lg g2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17667 (10902) | Mare3 |
» | Kateri telefon mi priporočate do 150€? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23712 (19516) | hojnikb |
» | GSM PRESTIGIO 4500DUOOddelek: Mobilne tehnologije | 3772 (2685) | marjan_h |
» | GSM za upokojenca (klasičen telefon ali GSM->PSTN konverter)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1832 (1598) | Hayabusa |
» | Cene rabljenih pri nasOddelek: Mobilne tehnologije | 6595 (5960) | Hayabusa |