Forum » Kaj kupiti » enostaven in kvaliteten telefon z dolgo baterijo
enostaven in kvaliteten telefon z dolgo baterijo
Lonsarg ::
http://www.gsmarena.com/nokia_c5-3122.p...
Ali pa poljubni smarthphone z izkloplenimi vsemi background stvarmi, ni ga smarthohone(ja z tem mislim tudi Androida), ki ne bi zdržal 7 dni z vsem izkloplenim in v predalu neuporabljen.
Kaj pa če poveš kakšen telefon sploh hočeš, katere funkcije. Razlike v zdržljivosti baterije so max +-50% pri enako uporabi mobitela.
Ali pa poljubni smarthphone z izkloplenimi vsemi background stvarmi, ni ga smarthohone(ja z tem mislim tudi Androida), ki ne bi zdržal 7 dni z vsem izkloplenim in v predalu neuporabljen.
Kaj pa če poveš kakšen telefon sploh hočeš, katere funkcije. Razlike v zdržljivosti baterije so max +-50% pri enako uporabi mobitela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
RejZoR ::
Ne vem, jezst sem spravil iz HTC Wildfireja 10 dni delovanja, pa sem vsak dan preverjal in posodabljal app-e preko WiFi in vmes sem in tja telefoniral (res da zelo malo ampak vseeno). Tko da Android ni nujno neuporaben in potraten.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Blinder ::
Jaz imam enga novega z garancijo in dolgim trajanjem baterije. 15€ oz. po dogovoru.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
;-) ::
Kaj predlagate. Ko tegale androida bom v smeti ruknu.
Nokie držijo kot včasih.
Pred kratkim sem imel c6-01 pa je držala super 5dni +, sedaj imam C7 3g skoz laufa in je povezan tam 4dni drži brez problema svetloba in vse na polno nastavljeno. Androidi držijo realno 2-3dni kar je več folk laže ali pa ima vse skenslano na minimalno.
RejZoR ::
In zakaj bi lagal? WiFi res vklapljam na zahtevo in 3G takisto ker nimam data plana. Čez noč mi je šel avtomatično v Flight način (izklop iz omrežja), ker me takrat itaq nihče ne kliče. Vse ostalo pa je bilo nastavljeno na polno (svetlost ekrana itd).
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Lonsarg ::
Androidi držijo realno 2-3dni kar je več folk laže ali pa ima vse skenslano na minimalno.
Tudi iPhone, Windows Phoni in Symbian telefoni z 3"+ zdržijo maksimalno 2-3 dni, če folk uporablja stvar kot smarthphone in ne kot telefon z večjim ekranom.
Meni je moja nokia zdržala max dva dni, ponavadi še to ne, tako da sem jo polnil enako, kot sedaj ostale telefone z androidom, torej vsak dan. Tak pač je, če smarthphone uporabljaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov pametni telefon z dobro baterijoOddelek: Mobilne tehnologije | 9494 (7943) | MajorM |
» | Po 14 letih Nokia sestopila s prestolaOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 16785 (13995) | blackbfm |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35692 (16847) | errhec |
» | Kateri Android kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12695 (11137) | PC-Freak |
» | Samsung naslednji teden predstavlja osveženi Galaxy S II (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25048 (20844) | roli |