» »

Nacionalni programi delujejo po prekinitvi razmerja Amis tv

Nacionalni programi delujejo po prekinitvi razmerja Amis tv

Velki ::

Torej kot že sam naslov pove, po odjavi paketa Amis tv mi še vedno delujejo nekateri nacionalni programi (okrog 40 programov), a je to normalno in je torej amis primoran zagotavljati da jaz lahko te programe še gledam, ali je to kje kaka napaka v njihovem sistemu? Vem da je malo bedasto vprašanje, vendar kot pravijo better safe than sorry, to sprašujem ker jih moram poklicat zaradi spodaj opisanega problema, da ne bo potem kakih težav.
No lahko da mi boste tudi vi pomagali, zato bom opisal kje je problem.
Imam dva tv komunikatorja, eden v dnevni sobi drugi v kuhinji, problem je da na temu v kuhinji slika in zvok velikokrat (ne vedno) zmrzujeta in tako je televizijo zelo težko gledati. To se večinoma dogaja samo na TV SLO programih (večinoma zvečir), na drugih bolj redko (vendar še vedno mislim da se kdaj pa kdaj tudi na drugih to zgodi nisem prepričan). Ko sem še ob razmerju klical na amis so mi povedali da imam preveč trackerjev (torrente oddajam preveč ljudjem), vendar tudi če ugasnem torente velikokrat to ne pomaga. Torej če bi mi znal kdo svetovati bi bil hvaležen, vesel bi bil tudi če odgovorite samo na prvo vprašanje.

mojca ::

Če si odpovedal paket televizije, ti Amis ni dolžan zagotavljati nobenega tv kanala. (Verjetno pa lahko že s sobno anteno uloviš precej slovenskih programov.)

s6c-gEL ::

Kako dobivaš tv signal sedaj ?

d4vid ::

Predvidevam, da je imel trojčka, pa je odjavil le TV... Okoli 40 programov na Amis spisku je FTA (Free to Air).
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Velki ::

Ja imel sem trojčka. Hvala za informacijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1948604411 (42) BorutK-73
»

Amis težave (strani: 1 2 )

8213647 (8035) Cowboy6
»

Najbolši internet v sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
559534 (6966) slovenček
»

Siol Trio 10Mb / Amis

174791 (4441) alexz
»

Siol trio vs Tuštelekom trojček

Oddelek: Loža
182934 (2639) IceBoX

Več podobnih tem