» »

voyo pomoč

voyo pomoč

Laki_ laik ::

Kako shranit oddajo z voyo-ta na disk.rad bi namreč shranil na disk eno oddajo pa nevem kako to storiti.Rabil bi pomoč.
Hvala že vnaprej za predloge in pomoč.

popster ::

a je sploh v skladu z TOS (terms of service)? se da vendar ce ni v skladu z TOS ni tako enostavni

Glej rad bi shranil eno oddajo ker zaradi izgube službe prekinjam naročnino na kabelski internet ker si žal nebom mogel privoščiti 42 evra na mesec za naročnino.Ne mislim piratizirat ampak rabim samo eno oddajo da si jo bom lahko ogledal na računalniku tudi v bodoče.

Matevz96 ::

Laki_ laik je izjavil:

Glej rad bi shranil eno oddajo ker zaradi izgube službe prekinjam naročnino na kabelski internet ker si žal nebom mogel privoščiti 42 evra na mesec za naročnino.Ne mislim piratizirat ampak rabim samo eno oddajo da si jo bom lahko ogledal na računalniku tudi v bodoče.

Torej govorimo o piratstvu.

Gdor ne misli pomagat oziroma svetovat ni potrebe da mi soli pamet.Jaz sem postavil čisto enostavno vprašanje kako to storiti.Je pa to vprašanje brezpredmetno ker sem ugotovil da mi je pretekla naročnina na voyo.Zato adminina prosim če zaklene temo.
Lp

jedateruk ::

Lahko si nabaviš cam studio ali kaj podobnega (na Comparison of screencasting software @ Wikipedia se jih lahko nekaj primerja), to je program, ki ti snema vse, kar se dogaja na zaslonu. Seveda kvaliteta posnetega ni enako dobra, ampak včasih je ta stvar vseeno uporabna.

Zgodovina sprememb…

Spc ::

Kupiš DVB-T ključek in z DVB Viewerjem nastaviš kdaj ti naj snema POP TV.
Zadeva ti bo posnela video tudi ko te ne bo doma na disk.

DVB-T USB ključki te stanejo okoli 20 evrov pa še nobene mesečne naročnine ne rabiš plačat.

In ja to je legalno, ne piratstvo:
Sony Corp. of America v. Universal City Studios, Inc @ Wikipedia.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3594598852 (51148) BorutK-73
»

voyo.si aplikacija (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
7428947 (22672) matbal
»

DVB-T videorekorder?

Oddelek: Zvok in slika
111795 (1520) delfin
»

RTV naročnina (strani: 1 2 3 )