Forum » Na cesti » ciao
ciao
perlic ::
Lp
Mene zanima kako dobiti celo mašino vn nism se neka preveč delo pogledo sm in vidim da je os napoti kako če ve kdo
Hvala
Mene zanima kako dobiti celo mašino vn nism se neka preveč delo pogledo sm in vidim da je os napoti kako če ve kdo
Hvala
...
Zanima me če kdo ve kako gre cela mašina od piaggio ciaota vn ker bi Mogu magnet odpret Kok sm pogledu je os ki gre na jermenico napoti zdaj pa nevem ali se da os vn zbit ker nekako mora it mašina vn :D
Zanima me če kdo ve kako gre cela mašina od piaggio ciaota vn ker bi Mogu magnet odpret Kok sm pogledu je os ki gre na jermenico napoti zdaj pa nevem ali se da os vn zbit ker nekako mora it mašina vn :D
hojnikb ::
Dj probi pisat vsaj v nečem, ki je podobno slovenščini... ker iz tega se res ne da razbrat kaj hočeš...
#brezpodpisa
Piaggio ciao... Kako gre mašina ven? Ubistvu morem magnet pogledat pa morem celo mašino dol uzeti. No včeraj sem malo probval in videl da je napoti os ki nevem kako jo naj odstranimo ali nekaj da dobim mašino ven
Upaam da zdaj razumete :)
Hvala
Upaam da zdaj razumete :)
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorji, skuterji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Na cesti | 83967 (4946) | hojnikb |
» | Gilera Runner 50Oddelek: Loža | 4882 (629) | A. Smith |
» | Nakup scooterja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18741 (10627) | tech level |
» | PIaggio ciao in ustreznost za vožnjo brez vozniškega dovoljenjaOddelek: Na cesti | 21075 (10253) | konspirator |
» | piaggio ciao (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 12917 (10460) | nej kralj |