Forum » Pomoč in nasveti » Lite ob ltr 48246s gonilnik and nero
Lite ob ltr 48246s gonilnik and nero
petercek ::
Prosim če mi lahko kdo pove kako vsposobiti ta cdrw!
Mislim da rabim nek gonilnik zraven pa nisem dobil ničesar. Nero zapisovalnika ne prepozna. Preiskal sem že ful dost pa gonilnika nisem našel. Če kdo ve kje bi dobil ta driver, al pa kaj drugega bi mogel storit naj mi prosim pove!!
Mislim da rabim nek gonilnik zraven pa nisem dobil ničesar. Nero zapisovalnika ne prepozna. Preiskal sem že ful dost pa gonilnika nisem našel. Če kdo ve kje bi dobil ta driver, al pa kaj drugega bi mogel storit naj mi prosim pove!!
Han ::
Ne rabiš nobenega posebnega gonilnika, le novejšo različico Nera.
P.S. Če si Nero registriral z OEM ali "ukradeno" številko, ki ni bila priložena pečki ali kupljena, je velika verjetnost, da program snemalnika ne bo zaznal.
P.S. Če si Nero registriral z OEM ali "ukradeno" številko, ki ni bila priložena pečki ali kupljena, je velika verjetnost, da program snemalnika ne bo zaznal.
boštjan ::
petercek kako si ga priklopila na system?Ga BIOS prepozna? Nero ni edina programska oprema za peko
cekr ::
Kako se ti pa obnaša pogon v explorerju?
A ga sploh vidiš? Ali sploh deluje kot navadni predvajalnik?
Če ti deluje v exploreju kot bralnik cd-jev, potem je napaka v Neru, da ti ne deluje, drugače pa imaš narobe priklopljen pogon ali pa je kaput.
Poglej nastavitve MASTER/SLAVE na pogonu potem če so vsi spoji vredu...
A ga sploh vidiš? Ali sploh deluje kot navadni predvajalnik?
Če ti deluje v exploreju kot bralnik cd-jev, potem je napaka v Neru, da ti ne deluje, drugače pa imaš narobe priklopljen pogon ali pa je kaput.
Poglej nastavitve MASTER/SLAVE na pogonu potem če so vsi spoji vredu...
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102950 (27459) | nuclear |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28531 (18848) | Mitko_R |
» | Nero in snemanje preko meje ....Oddelek: Programska oprema | 1503 (1255) | pagat34 |
» | Teac cdW540E v winXP - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1936 (1611) | TheJack |
» | Problemi s TEAC CD-W540EOddelek: Strojna oprema | 1935 (1571) | Dami |