Forum » Programiranje » UltraEdit (Tool Configuration)
UltraEdit (Tool Configuration)
Japonski ::
UltraEdit-32 9.00a - Win XP. V meniju Advanced -> Tool Configuration sem definiral akcijo za zagon java compilerja.
Problem je v tem, da mi Output Window ne dela, sporoci samo zacetek ukaza nadalje pa nic. Skompajla mi sicer vredu, samo za morebitne napake pa bi moral kljub temu pogledat v dos okno.
Sem odklukal "Output to List Box" in "Capture Output".
Ce kdo ve kako bi zadevo resil, mi naj prosim sporoci, Hvala!!!
Problem je v tem, da mi Output Window ne dela, sporoci samo zacetek ukaza nadalje pa nic. Skompajla mi sicer vredu, samo za morebitne napake pa bi moral kljub temu pogledat v dos okno.
Sem odklukal "Output to List Box" in "Capture Output".
Ce kdo ve kako bi zadevo resil, mi naj prosim sporoci, Hvala!!!
darh ::
Zunaj je že en čas verzija 10.00.. poskusi in povej če maš še probleme pol..
Excuses are useless! Results are priceless!
Bom poskuso ce tega ne bom resil, ker bi naj zanesljiv v tej verziji, ki jo imam, to delalo
Tnx!
Tnx!
morphius ::
Poskusi še odkljukat Show DOS Box ...
Evo pa sem najdo svoj stari post ... mogoče ti bo kaj koristo. klik
Lp, morphius
Evo pa sem najdo svoj stari post ... mogoče ti bo kaj koristo. klik
Lp, morphius
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morphius ()
Sem poskusil z istim UE in z enakimi nastavitvami na drugem racunalniku, pa stvar tam dela, pri meni je ocitno nek drug problem... Nevem... In tudi pri najnovjsi verziji UE mi ne dela capture output.
Hvala za link sem probal tisti programcek Crimson Editor in stvar tam dela brez problema
Hvala za link sem probal tisti programcek Crimson Editor in stvar tam dela brez problema
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 333808 (3888) | BCSman |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24880 (9039) | slitkx |
» | JAVA SDK - namestitevOddelek: Programiranje | 2509 (1607) | cobrica |
» | Debian in iptablesOddelek: Operacijski sistemi | 1651 (1373) | karafeka |
» | kako nastaviti prevajalnik v ultra edituOddelek: Programiranje | 1085 (1023) | Maryyo |