Forum » Problemi človeštva » Moške zadeve (#2)
Moške zadeve (#2)
Temo vidijo: vsi
RuskiSnajper ::
Dogaja se nekaj specifičnega. Uničuje se pojem družine. Noben pa tega točno neve zato si opisujete na svoj način.
Maš pa več velikih grup v matrici.
Prva grupa so zombiji - ti dobijo "news" preko filmov, muzike, itd - najbol oddaljeni od realnosti sveta, živijo v totalni izoliranosti.
Druga grupa so nekje zmes
Tretja grupa so tisti ko spremljajo news ampak itak nimajo pojma ker je skoraj vse propaganda. Gledajo Dnevnik, berejo časopis, vejo nekaj zgodovine, ampak nimajo šans proti današnji bankirski eliti ki uporablja napredna psihološka orožja.
V eni od teh grup se nekaj dogaja, neka frikcija med spoli, neka bedarija vglavnem, nič novega.
Tisti ki so pač mimoidoči, tak in tak padejo na eno ali drugo stran debate zaradi group-thinka, da nebi izpadli izven družbene "normale" - večina naroda dojema normalo družbe, saj nimajo vseh informacij da normalno konstruirajo na podlagi realnosti.
In zdaj ste vi ki to opisujete in mečete te primere navzven kot da velja za vse, in seveda več kot polovica totalnih brezveznih stvari kot so neke primerjave z rudari itd.
Tukaj je primer iz amerike, specifično črna družba ki je zmanipulirana preko MTVja:
Ne samo otroci preko MTVja, tudi familije ki gledajo razne oddaje.
Maš pa več velikih grup v matrici.
Prva grupa so zombiji - ti dobijo "news" preko filmov, muzike, itd - najbol oddaljeni od realnosti sveta, živijo v totalni izoliranosti.
Druga grupa so nekje zmes
Tretja grupa so tisti ko spremljajo news ampak itak nimajo pojma ker je skoraj vse propaganda. Gledajo Dnevnik, berejo časopis, vejo nekaj zgodovine, ampak nimajo šans proti današnji bankirski eliti ki uporablja napredna psihološka orožja.
V eni od teh grup se nekaj dogaja, neka frikcija med spoli, neka bedarija vglavnem, nič novega.
Tisti ki so pač mimoidoči, tak in tak padejo na eno ali drugo stran debate zaradi group-thinka, da nebi izpadli izven družbene "normale" - večina naroda dojema normalo družbe, saj nimajo vseh informacij da normalno konstruirajo na podlagi realnosti.
In zdaj ste vi ki to opisujete in mečete te primere navzven kot da velja za vse, in seveda več kot polovica totalnih brezveznih stvari kot so neke primerjave z rudari itd.
Tukaj je primer iz amerike, specifično črna družba ki je zmanipulirana preko MTVja:
Ne samo otroci preko MTVja, tudi familije ki gledajo razne oddaje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RuskiSnajper ()
Aquinas ::
RuskiSnajper je izjavil:
Dogaja se nekaj specifičnega. Uničuje se pojem družine.
Zelo konzervativno od tebe. To lahko rečeš samo, če misliš, da bi družina za vedno morala ostati zacementirana kot oče, mati, 2 otroka, pes in lipa ali oreh pred bajto.
Skoraj nujno je, da se pojmi razvijajo skupaj s civilizacijo. Zato je po mojem napačno misliti, da se pojem družine uničuje ampak se zgolj spreminja.
RuskiSnajper je izjavil:
Dogaja se nekaj specifičnega. Uničuje se pojem družine.
Zelo konzervativno od tebe. To lahko rečeš samo, če misliš, da bi družina za vedno morala ostati zacementirana kot oče, mati, 2 otroka, pes in lipa ali oreh pred bajto.
Skoraj nujno je, da se pojmi razvijajo skupaj s civilizacijo. Zato je po mojem napačno misliti, da se pojem družine uničuje ampak se zgolj spreminja.
Spreminja se samo pri zombijih ki se hočejo poročiti z 4 ljudmi in si dati čip v glavo, pri tem pa nosit google glass in gledat preko sosednje ograje.
Razni snitchi ki verjamejo da je vsak ki ima brado terorist, in prijavijo soseda ki legalno uporablja orožje pri strelu na tarčo na svojem ozemlju.
Nič se ne spreminja za ljudi ki hočejo ohranit civilizirano družbo in s tem preživetje civilizacije.
Vaše spreminjanje je na degeneracijo, vi temu pravite "enakopravnost".
To da jemlješ homosexualnost kot normalno, poroko z 3
Se sloni tudi parijo z žirafami v naravi? Vse ta vaša "enakopravnost" kot je PR oz prodano pod to besedo, gre v propad.
Mogoče se vprašajte drugače, kako naredit močan narod da se upre kriminalcem, nima skoraj nič internih problemov, korupcije itd. Globalisti ne rabijo fizično infiltrirat naroda, preko psiholoških orožij postanete vi agenti sami svojemu narodu, največji agenti so naivneži in arogantneži iz univerz.
Zgodovina sprememb…
Ena od uradnih točk komunističnega sistema uničevanja naroda.
http://www.uhuh.com/nwo/communism/comgo...
To je samo ena stvar ki sem jo zaj omenil, ker se tiče družinske enote.
Vaša "moderna" družina je samo dojem da je nekaj boljšega. V resnici pa je totalno skrpocalo, foter je nek šef na banki ki se ga napije vsak dan, maika dela v šovbiznisu in se razkazuje , froce vržejo v vrtec ki jim propagira komunistična in autoritarne ideje, popoldan tastarih ni doma, froce skrbi neka 50 let stara pedofilska ženska ki išče po hladilniku in stika po predalih, froci pa letajo po celi bajti.
http://www.storyleak.com/middle-school-...
http://www.storyleak.com/common-core-as...
26. Present homosexuality, degeneracy and promiscuity as "normal, natural, healthy."
http://www.uhuh.com/nwo/communism/comgo...
To je samo ena stvar ki sem jo zaj omenil, ker se tiče družinske enote.
Vaša "moderna" družina je samo dojem da je nekaj boljšega. V resnici pa je totalno skrpocalo, foter je nek šef na banki ki se ga napije vsak dan, maika dela v šovbiznisu in se razkazuje , froce vržejo v vrtec ki jim propagira komunistična in autoritarne ideje, popoldan tastarih ni doma, froce skrbi neka 50 let stara pedofilska ženska ki išče po hladilniku in stika po predalih, froci pa letajo po celi bajti.
http://www.storyleak.com/middle-school-...
http://www.storyleak.com/common-core-as...
Zgodovina sprememb…
Poglej Komunistične Državne Agente
http://www.christianpost.com/news/analy...
Tale komunist pravi da so ljudje nori zaradi tega ker branijo svoje otroke.
Vidiš to rasistično izjavo.
MSNBC komunistično sporočilo - otroci so last kolektive (državne avtoritete)
Dober primer kako Ameriške šole učijo komunizem (dobro kolektive je bol pomenbno od individualcev)
To je common core - nerešljivo - namenjeno izmozganju vaših otrok.
http://www.christianpost.com/news/analy...
Paul Reville, an education professor at Harvard and former Massachusetts Secretary of Education, claimed Common Core opponents are a "tiny minority" of "fringe voices" who fail to understand that "the children belong to all of us."
Tale komunist pravi da so ljudje nori zaradi tega ker branijo svoje otroke.
Education Secretary Arne Duncan claimed the critics are "white suburban moms" opposed to progress in education. He later apologized, but in his apology accused the critics of being opposed to high standards for education.
Vidiš to rasistično izjavo.
MSNBC komunistično sporočilo - otroci so last kolektive (državne avtoritete)
Dober primer kako Ameriške šole učijo komunizem (dobro kolektive je bol pomenbno od individualcev)
To je common core - nerešljivo - namenjeno izmozganju vaših otrok.
Zgodovina sprememb…
Aquinas ::
RuskiSnajper je izjavil:
Ali je homoseksualna poroka dobra za individualca, ki se poročata ali je dobra za kolektivo? Če ni dobra za individualca, zakaj je temu tako? Če je dobra za individualca in slaba za kolektivo, zakaj si hipokritičen?
En primer učiteljice ki razloži zakaj je common core zelo slaba ideja.
Nutshell - če se vam neda gledat dokumentarcev - v 4 minutah nakratko
--------------------------
Tukaj so primeri kake budale so šolski otroki in tudi tisti ki študirajo.
Nutshell - če se vam neda gledat dokumentarcev - v 4 minutah nakratko
Tukaj so primeri kake budale so šolski otroki in tudi tisti ki študirajo.
Zgodovina sprememb…
RuskiSnajper je izjavil:
Ali je homoseksualna poroka dobra za individualca, ki se poročata ali je dobra za kolektivo? Če ni dobra za individualca, zakaj je temu tako? Če je dobra za individualca in slaba za kolektivo, zakaj si hipokritičen?
To je tema zasebe zaradi obširnosti. Moram par stvari prej razložit preden povežem z kolektivizmom.
Tvoje vprašanje pa ne razumem ker mešaš nekatere stvari ki sploh nisem rekel. Sploh nisem povezoval homosexualnih porok z kolektivizmom, na tisti sliki sploh ni bilo nič omenjeno o homosexualnih porokah. Malo sem skočo z temami naprej, da ti razložim odkot sploh prihaja ta zmedenost in nasploh vsa ta spolna vojna, homosexualna vojna, itd, vse to so samo manjši sklopi velike vojne.
Zgodovina sprememb…
nagobčnik ::
Bom komentiru tiste videe s študenti:
- Avtor znan po svojih conspiracy teorijah
- neznano kolk pravilnih odgovorov je ven izrezal (vsekakor ima motiv selektivno objavljat tisto, kar mu paše)
- velik odsekov se začne, ko mu že dajejo podpise za peticijo, prej jim je govoril neznano kaj
- šele potem ko mu dajo podpise, začne z najbolj absurdnimi trditvami in se jim reži (takrat je že mal pozno, ane)
- marsikdo je podpisal, da se ga čimprej znebi. Zihr ni najbolj fajn bit zraven enga za glavo večjega čudaka, ki govori o konc. taboriščih in eksekucijah.
Glej, če si skeptik, ne morš takih stvari resno jemat, ker imajo preveč lukenj. Smešno je, da si skeptičen do evolucije, pol te pa en pek z youtuba, ki ma 5 min cajta z enim švicarskim sirom od videa scat pelje. Ne me basat. Mej mal kritične distance, ne se pustit indoktrinirat z youtuba.
also:
- zna RuskiSnajper 5 členov iz slovenske ustave na pamet brez guglanja, ali je sam ista "budala" kot pravi ameriškim študentom v posnetku?
- Avtor znan po svojih conspiracy teorijah
- neznano kolk pravilnih odgovorov je ven izrezal (vsekakor ima motiv selektivno objavljat tisto, kar mu paše)
- velik odsekov se začne, ko mu že dajejo podpise za peticijo, prej jim je govoril neznano kaj
- šele potem ko mu dajo podpise, začne z najbolj absurdnimi trditvami in se jim reži (takrat je že mal pozno, ane)
- marsikdo je podpisal, da se ga čimprej znebi. Zihr ni najbolj fajn bit zraven enga za glavo večjega čudaka, ki govori o konc. taboriščih in eksekucijah.
Glej, če si skeptik, ne morš takih stvari resno jemat, ker imajo preveč lukenj. Smešno je, da si skeptičen do evolucije, pol te pa en pek z youtuba, ki ma 5 min cajta z enim švicarskim sirom od videa scat pelje. Ne me basat. Mej mal kritične distance, ne se pustit indoktrinirat z youtuba.
also:
- zna RuskiSnajper 5 členov iz slovenske ustave na pamet brez guglanja, ali je sam ista "budala" kot pravi ameriškim študentom v posnetku?
nagobčnik ::
RuskiSnajper je izjavil:
http://www.rtvslo.si/mmc-priporoca/16-l...
V zgornjih videih, ki si jih prilepil, pa tip preverja napiflanost. Poznavanje glavnih mest pa vsebine pravnih dokumentov ni razmišljanje, ker z nobeno mero razmišljanja do njih ne prideš, če ti ni tega nekdo prej povedal. Ne se v koleno streljat, no.
Looooooka ::
Že to da gledate Evrovizijo, vas ne definira za prave moške. To je prireditev za stare mame, zdolgočasene gospodinje in frigidne 30+ samske ženske ...
V bistvu je to show za gayevski lobi.
In to že več kot desetletje.
Ženske pač v njem uživajo iz istih razlogov.
Tko, da če hočemo zmagat bo treba eno orto gay promocijo za Slovenijo izvest. Druge ni.
Škoda denarja dokler se prvo ne naredi tega.
Drži, v rudarstvu se bolj kot moč potrebuje primerno velikost telesa - zato v rudnikih držav tretjega sveta še vedno dela ogromno otrok.
To, da se jih lažje ugrablja/zlorablja/ne plačuje in hrani z manjšo količino hrane zna met tud nekaj pri temu. Naši knapi recimo niso majhni škrati pa bi rekel, da se mi v tunelih ni zdelo ravno "prostorno". :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Looooooka ()
[D]emon ::
Pri znanstveni metodi se prikaze vse rezultate, nikakor pa se jih ne reze zato ker "niso zanimivi".
In gledanje videoposnetkov na youtube-u, katerih avtorji so znani teoretiki zarot, ne klasificira kot "raziskovanje".
In gledanje videoposnetkov na youtube-u, katerih avtorji so znani teoretiki zarot, ne klasificira kot "raziskovanje".
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
vostok_1 ::
Nekoliko OT:
http://www.dailydot.com/opinion/ashley-...
Tisti, ki pove kaj vse je narobe z omenjenim, dobi čokolado.
http://www.dailydot.com/opinion/ashley-...
Tisti, ki pove kaj vse je narobe z omenjenim, dobi čokolado.
P.S. Sem par dni nazaj po radiju slišal oglas
https://www.facebook.com/veczenskvpolit...
te skupine.
Ne najdem ga točno, zato ga bom iz spomina skušal sestavit. Šlo je nekako tako "Študije so pokazale, da so ženske 20% boljše poslušalke in .... od moških. Glasujte ....". Nekaj v tem smislu. Ne bom prav nič oporekal. Se samo sprašujem, kaj bi se zgodilo v obratnem primeru. Mislim, da bi bilo klanje v medijih.
https://www.facebook.com/veczenskvpolit...
te skupine.
Ne najdem ga točno, zato ga bom iz spomina skušal sestavit. Šlo je nekako tako "Študije so pokazale, da so ženske 20% boljše poslušalke in .... od moških. Glasujte ....". Nekaj v tem smislu. Ne bom prav nič oporekal. Se samo sprašujem, kaj bi se zgodilo v obratnem primeru. Mislim, da bi bilo klanje v medijih.
Welcome to the reign of modern feminism.
Vajenc ::
Je dokaj off topic, ampak this takes the cake:
http://www.businessinsider.com/jeremy-m...
Nič nenavadnega. Kombinacija barabe in lepote je od nekdaj šibila ženska kolena.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Martin Krpan ::
Če je kriminalc nima kej dobr zgledat.
Nič ne gledaš filmov , tam vidiš kak zgledajo kriminalci!
Dobr pa zgledajo good guys.
Nič ne gledaš filmov , tam vidiš kak zgledajo kriminalci!
Dobr pa zgledajo good guys.
vostok 1 js te sploh ne štekam.
A ti je bad da en kriminalc dobr zgleda, al kaj?
Sploh ne.
Zgolj smešni so mi ljudje, ko izjavijo, da bi bilo boljše, če bi ženske vladale. Tu pa imamo primer ko tisoče in tisoče žensk zbira denar za spravit kriminalca in morilca (če gre sklepati po tatuaži) iz zapora zgolj in samo zato ker je lep.
Sicer prosto po jypetu...mizoginija kriva!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
če gre sklepati po tatuaži
Ker so vsi ljudje s tetovazami morilci!!!1111enaena *sarcasm*
LOL
če gre sklepati po tatuaži
Ker so vsi ljudje s tetovazami morilci!!!1111enaena *sarcasm*
LOL
Teardrop tattoo @ Wikipedia
LOL
jype ::
A pa si kdaj pomislu, kaj zahtevaš od žensk, da so postale takšne?
Ker jaz ti lahko takoj povem: Da so najprej lepe, pol pa pametne, da najprej ubogajo, potem so pa iznajdljive, da najprej dajo, potem so pa samostojne.
Alternativo imaš, ampak ti ni všeč, ker z njo ne moreš manipulirat in ker se alternativi jebe za tvoje mnenje o tem, kakšne naj bi ženske bile, ker ne potrebujejo nikogaršnje potrditve, še najmanj pa potrditev plehkega mainstreama.
Ker jaz ti lahko takoj povem: Da so najprej lepe, pol pa pametne, da najprej ubogajo, potem so pa iznajdljive, da najprej dajo, potem so pa samostojne.
Alternativo imaš, ampak ti ni všeč, ker z njo ne moreš manipulirat in ker se alternativi jebe za tvoje mnenje o tem, kakšne naj bi ženske bile, ker ne potrebujejo nikogaršnje potrditve, še najmanj pa potrditev plehkega mainstreama.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
black ice ::
A pa si kdaj pomislu, kaj zahtevaš od žensk, da so postale takšne?
Jaz nič ne zahtevam od žensk, in če že, nič več kar zahtevam od moških ali drugih sentientnih bitij. Še najmanj pa to, da ubogajo. Od kje ti tej argumenti mi ni jasno.
Če bi se že moral opredelit po namenu, bi vrjetno bilo nekaj v stilu, da želim razbiti mit o nenasilnosti in nebeški prijaznosti žensk, ki se ga tako zelo rad tala na okoli unchallanged. Sicer res bolj kot reakcija na drugi mit, da so moški največje zlo, ki se je pripetilo multiversu.
Ciljam predvsem na "feministke in feministe", namreč racionalnim ljudem (obeh spolov) je to že vse jasno.
Kaj pa če je enkrat pobral milo?
Lahko ga vprašaš, ko ga bodo bailout-ale.
Me ne zanima, s tem vprašanjem sem hotel opozoriti na to, da ima ta tatoo več kot en pomen.
Prečkaš prehod za pešce, nenadoma zagledaš avto z razbitim in krvavim vetrobranskim steklom, ki drvi proti tebi. Kaj bo tvoja prva reakcija:
a) to je le lokalni mesar, ki se je v službi pomotoma zabil v kontejner rebrc in divja domov gledat svetovno nogometno prvenstvo
b) komedjant se je odločil prefarbat avto v murdercar
c) nekdo je pomotoma zbil srno medtem ko je zamujal na šiht
d) gre za nevarnega voznika, ki je najvrjetneje nekoga zbil
Moja prva reakcija bi bila, get the fuck off the road. Pol pa vrjetno med C in D, z veliko inklinacijo na D. Namreč noben normalen človek ne bi divjal z razbito in okrvavljeno šipo po mestu.
Če upoštevaš, da ga je sama policija označila kot enega večjih kriminalcev na okoli in mu prisodila 900.000$ varščine. No sej zaradi mene lahko misliš, da ga je nekdo nabrisal od zadaj.
Če upoštevaš, da ga je sama policija označila kot enega večjih kriminalcev na okoli in mu prisodila 900.000$ varščine. No sej zaradi mene lahko misliš, da ga je nekdo nabrisal od zadaj.
Na nekaj si pozabil: obstaja verjetnost, da je postal morilec ravno zaradi tega, ker ga je nekdo nabrisal od zadaj.
Reakcija na zgornji hipotetični primer bi bila "letos se je Grossmann hitro začel, hitro po karte!".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
Na nekaj si pozabil: obstaja verjetnost, da je postal morilec ravno zaradi tega, ker ga je nekdo nabrisal od zadaj.
Najboljš, da mu kr medaljo damo ne?
Saj pa ravno zato si predlagal medaljo. Dvojna zmaga, oz. kar trojna, če zraven šteješ še medaljo.
vostok_1> Jaz nič ne zahtevam od žensk, in če že, nič več kar zahtevam od moških ali drugih sentientnih bitij. Še najmanj pa to, da ubogajo. Od kje ti tej argumenti mi ni jasno.
Ne ti osebno, tvoj spol.
Ne ti osebno, tvoj spol.
vostok_1> Jaz nič ne zahtevam od žensk, in če že, nič več kar zahtevam od moških ali drugih sentientnih bitij. Še najmanj pa to, da ubogajo. Od kje ti tej argumenti mi ni jasno.
Ne ti osebno, tvoj spol.
Sicer nisem lih prava oseba, da bi se postavljal na moral high-ground glede uporabe generalizacij, ampak "nasprotni spol" ravnokar rešuje kriminalca (IN NAJVRJETNEJE) morilca iz zapora.
Razlog zakaj ga rešujejo ima toliko povezave z mizoginijo kot ima inkontinenca s Peter Panom.
vostok_1> "nasprotni spol" ravnokar rešuje kriminalca (IN NAJVRJETNEJE) morilca iz zapora.
"Nasprotni spol" ni sam kriv, da ga nasprotni spol uči takšnega obnašanja. Med pripadniki iniciative ne vidim niti ene ženske, same barbike.
vostok_1> Razlog zakaj ga rešujejo ima toliko povezave z mizoginijo kot ima inkontinenca s Peter Panom.
Bullshit.
"Nasprotni spol" ni sam kriv, da ga nasprotni spol uči takšnega obnašanja. Med pripadniki iniciative ne vidim niti ene ženske, same barbike.
vostok_1> Razlog zakaj ga rešujejo ima toliko povezave z mizoginijo kot ima inkontinenca s Peter Panom.
Bullshit.
Kdo uči moške, katere ženske so lepe? Obstajajo sicer neka pravila oz. razmerja kje morajo biti postavljene oči, nos, razmerje ušes glede na glavo, potem poznamo še lokalne folklorne fore, ko so npr. edino črni zobje in debeli ljudje lepi..., ampak imo nam vzorce za lepe ženske in moške vsiljujejo bolj oz. predvsem ženske.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Vajenc> Kdo uči moške, katere ženske so lepe?
Drugi moški.
Vajenc> vsiljujejo bolj oz. predvsem ženske.
Katere ženske?
Drugi moški.
Vajenc> vsiljujejo bolj oz. predvsem ženske.
Katere ženske?
Katere ženske?
Tiste, ki imajo besedo. Na zahodu so to razne modne gurujke (urednice revij kot so Vogue in druge modne svetovalke). Presušenih manekenk si nismo zmislili moški. Vsaj upam, da ne. Za črne zobe, dolge okovane vratove in debeli ideal težje presodim, ampak imo so tudi tam za lepotne nasvete zadolžene pomembne ženske.
Woody Allen
Woody Allen
Mlade so v vseh kulturah lepše. Sicer pa politika največkrat nima opravka z lepotnimi ideali. Lahko sicer vžge davek na cuker in zakonsko uvede obvezno burko, ampak to se redko prime.
Woody Allen
Woody Allen
Vajenc> Na zahodu so to razne modne gurujke (urednice revij kot so Vogue in druge modne svetovalke).
Ampak teh ti ni treba poslušat. Jaz sem v šolo hodu s hlačami zabasanimi v štumfe, pa so se mi vsi smejal, ampak js sm vedu, da je to bolš kot da mi jih v zobnike potegne, pa se nism sekiru, po drugi strani je blo pa na šoli precej punc s hudimi prehranjevalnimi motnjami in par od teh je dejansko že umrlo zaradi tega.
Vajenc> Mlade so v vseh kulturah lepše. Sicer pa politika največkrat nima opravka z lepotnimi ideali. Lahko sicer vžge davek na cuker in zakonsko uvede obvezno burko, ampak to se redko prime.
Mlade so itak vedno lepe (razen izjemoma, ko gre za kakšne groteskne primere), če so lepe tudi stare je pa odvisno predvsem od tega, kako živijo, kar je na žalost povezano tudi z materialnim stanjem.
Ampak teh ti ni treba poslušat. Jaz sem v šolo hodu s hlačami zabasanimi v štumfe, pa so se mi vsi smejal, ampak js sm vedu, da je to bolš kot da mi jih v zobnike potegne, pa se nism sekiru, po drugi strani je blo pa na šoli precej punc s hudimi prehranjevalnimi motnjami in par od teh je dejansko že umrlo zaradi tega.
Vajenc> Mlade so v vseh kulturah lepše. Sicer pa politika največkrat nima opravka z lepotnimi ideali. Lahko sicer vžge davek na cuker in zakonsko uvede obvezno burko, ampak to se redko prime.
Mlade so itak vedno lepe (razen izjemoma, ko gre za kakšne groteskne primere), če so lepe tudi stare je pa odvisno predvsem od tega, kako živijo, kar je na žalost povezano tudi z materialnim stanjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Vajenc> Ne, ti se, tako kot v vseh temah kjer nimaš prav, povzdiguješ nad resnico in kot užaljen otrok žališ vse nasproti.
Ne, ti se, kot običajno, ko je treba priti resnici do dna, začneš sklicevati na verske dogme in tradicijo, mojih prispevkov pa sploh prebereš ne.
Na tem planetu je več žensk, ki so boljše rudarke od moških, kot je moških, ki so boljši socialni delavci od žensk.
proof or gtfo :)
dejstvo je, da do najbolnsi rudarji otroci ne pa zenske
Tko, da če hočemo zmagat
Why would you want that ?
Ker sem tekom svojega zivljenja prisel do odlocitve, da mora biti zmaga cilj vseh tekmovanj, ki so financirana iz javnih sredstev. Luzerji lahko svoje hobije financirajo sami. Vazno je sodelovati naj bo moto dobrodelnih ustanov in samoplacnikov. Ostali vejo zakaj so dobil denar :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 59057 (53349) | BigWhale |
» | So ženske slabše programerke ali samo necenjene? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Rezultati | 64994 (58917) | jype |