Forum » Problemi človeštva » Moške zadeve (#2)
Moške zadeve (#2)
Temo vidijo: vsi

vostok_1 ::
jype>"Nasprotni spol" ni sam kriv, da ga nasprotni spol uči takšnega obnašanja. Med pripadniki iniciative ne vidim niti ene ženske, same barbike.
Jype, tvoj feminizem v tem primeru že meji na bolestno stanje, oprosti. Zate je avtomatsko za vse kriv moški pa še argumenta se ti sploh ne da navest.
Barbike? Jaz vidim zgolj številčno skupino žensk, ki so čisto suverene pri svojih odločitvah.
jype>Bullshit.
Marsikaj izrečenega je bullshit, ampak ne to kar sem jaz napisal.
OT:
http://vizita.si/clanek/novice/sokantni...
Mizoginija?
Kljub razlogu je nekaj jasno...krutost ne pozna meja. Ko gledam ta posnetek je skoraj kot, da bi gledal kak video iz Abu Graiba.
Jype, tvoj feminizem v tem primeru že meji na bolestno stanje, oprosti. Zate je avtomatsko za vse kriv moški pa še argumenta se ti sploh ne da navest.
Barbike? Jaz vidim zgolj številčno skupino žensk, ki so čisto suverene pri svojih odločitvah.
jype>Bullshit.
Marsikaj izrečenega je bullshit, ampak ne to kar sem jaz napisal.
OT:
http://vizita.si/clanek/novice/sokantni...
Mizoginija?
Kljub razlogu je nekaj jasno...krutost ne pozna meja. Ko gledam ta posnetek je skoraj kot, da bi gledal kak video iz Abu Graiba.

jype ::
vostok_1> Ko gledam ta posnetek
S tem bistveno pripomoreš k problemu.
vostok_1> Jype, tvoj feminizem v tem primeru že meji na bolestno stanje, oprosti.
Ne, ne, samo ti si bolestno obseden s tem, da ne moreš dobiti tistega, kar so ti rekli, da nujno potrebuješ za to, da se ti bo reklo "uspešen", potem pa iščeš razloge za to pri drugih, namesto pri sebi.
vostok_1> Barbike? Jaz vidim zgolj številčno skupino žensk, ki so čisto suverene pri svojih odločitvah.
Jaz ne vidim nobene suverene ženske. Suverene ženske nimajo potrebe po spremljanju rumenih medijev, kaj šele, da bi sodelovale v čem takem, kot je facebook pogovor o lepoti nekega čudaka iz zapora.
S tem bistveno pripomoreš k problemu.
vostok_1> Jype, tvoj feminizem v tem primeru že meji na bolestno stanje, oprosti.
Ne, ne, samo ti si bolestno obseden s tem, da ne moreš dobiti tistega, kar so ti rekli, da nujno potrebuješ za to, da se ti bo reklo "uspešen", potem pa iščeš razloge za to pri drugih, namesto pri sebi.
vostok_1> Barbike? Jaz vidim zgolj številčno skupino žensk, ki so čisto suverene pri svojih odločitvah.
Jaz ne vidim nobene suverene ženske. Suverene ženske nimajo potrebe po spremljanju rumenih medijev, kaj šele, da bi sodelovale v čem takem, kot je facebook pogovor o lepoti nekega čudaka iz zapora.

aerie ::
Le kdo bi mislil, da tale tema, glede na naslov, vsebuje toliko teorij zarote. Sem pričakovala, da je govora o kašnih težavah z erekcijo ali lajšanju težav s prostato.

Da so moški krivi za vse zlo na tem svetu je vsekakor popularna teorija zarote ja. Jype je v tem primeru kot pravi Alex Jones.
Glede prostate in impotentnosti pa lahko tudi kaj prispevaš, ampak naj bo v skladu s prevalentno tematiko.
Glede prostate in impotentnosti pa lahko tudi kaj prispevaš, ampak naj bo v skladu s prevalentno tematiko.

vostok_1> Da so moški krivi za vse zlo na tem svetu je vsekakor popularna teorija zarote ja.
It's also true.
Ženske so neki na hitr narjene iz rebra, ker je blo protomoškemu dolgčas, remember.
It's also true.
Ženske so neki na hitr narjene iz rebra, ker je blo protomoškemu dolgčas, remember.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

arnecan1 ::
Tvoje razmišljanje je kot vedno provokativno, vendar vedno varno za črto provociranja ali trolanja. Na žalost na drugi strani dostikrat nimaš enakovrednega nasprotnika, zato tema čez čas zvodeni in se prevesi v trolanje (še dva posta do nacijov in Hitlerja).
Drugače pa, se kar stirnjam v večini stvari v tej temi s teboj.

arnecan1> Drugače pa, se kar stirnjam v večini stvari v tej temi s teboj.
Šibki moški se vedno strinjajo, da je problem v ženskah.

arnecan1 ::
arnecan1> Drugače pa, se kar stirnjam v večini stvari v tej temi s teboj.
Problem je v bedakih. Moškega ali ženskega spola. Ti seveda bedake najdeš samo na moški strani. To pove veliko o tvoji nepristranosti v debati in nasploh tvoji "verski" usmerjenosti v feministične ideje.

[D]emon ::
*sarkazem*
Mar ne ves da so zenske uboga z vseh strani zatirana brezmadezna magicna bitja ki nikdar ne pocnejo napak ?
*sarkazem off*
Mar ne ves da so zenske uboga z vseh strani zatirana brezmadezna magicna bitja ki nikdar ne pocnejo napak ?
*sarkazem off*
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

vostok_1> P.S. Jype, zavedati bi se moral, da ženske niso nebogljeni hišni ljubljenčki.
Kako, zdaj pa nenadoma niso? Kaj pa so, če ne to? Pa menda ja ne ljudje, ki niso _popolnoma nič drugačni_ od drugih ljudi?
Aja, ne, to pa ne, ker ženske pa že niso knapi (razen sem in tja kakšna) pa ker moški niso barske plesalke (razen sem in tja kakšen).
Kako, zdaj pa nenadoma niso? Kaj pa so, če ne to? Pa menda ja ne ljudje, ki niso _popolnoma nič drugačni_ od drugih ljudi?
Aja, ne, to pa ne, ker ženske pa že niso knapi (razen sem in tja kakšna) pa ker moški niso barske plesalke (razen sem in tja kakšen).
Zgodovina sprememb…

vostok_1> P.S. Jype, zavedati bi se moral, da ženske niso nebogljeni hišni ljubljenčki.
Torej se oba strinjava, da le niso magične vilinke? No super.
Malo za popestritev

vostok_1> Torej se oba strinjava, da le niso magične vilinke? No super.
Nič kaj dosti se ne strinjava, glede na to da ti hkrati trdiš, da so ženske "iste" in "drugačne", tako kot vsi ostali konzervativci s shizofrenimi idejami tule gor, ki si z veseljem postrežete z mizoginijo, kadarkoli vam ustreza, kar je vsekakor bolj redno kot najtežji odvisniki potrebujejo heroin.
Potem pa čez to hitro še en obscen youtube za dušo, da se ne počutite preveč talibansko.
Nič kaj dosti se ne strinjava, glede na to da ti hkrati trdiš, da so ženske "iste" in "drugačne", tako kot vsi ostali konzervativci s shizofrenimi idejami tule gor, ki si z veseljem postrežete z mizoginijo, kadarkoli vam ustreza, kar je vsekakor bolj redno kot najtežji odvisniki potrebujejo heroin.
Potem pa čez to hitro še en obscen youtube za dušo, da se ne počutite preveč talibansko.

vostok_1> Torej se oba strinjava, da le niso magične vilinke? No super.
"Iste" in "drugačne", a to ciljaš na tiste tisoče in tisoče "barbik", ki imajo (baje) sentienco hišnih ljubljenčkov?
Največja ironija je, da si ravno ti mizoginist. Ženskam enostavno ne priznavaš vseh človeških sposobnosti.

vostok_1> "Iste" in "drugačne", a to ciljaš na tiste tisoče in tisoče "barbik", ki imajo (baje) sentienco hišnih ljubljenčkov?
Ne, ciljam na vse.
vostok_1> Največja ironija je, da si ravno ti mizoginist. Ženskam enostavno ne priznavaš vseh človeških sposobnosti.
Saj jih nimajo. Če bi jih želele pridobit, bi morale najprej fizično omejit gibanje nasilnih moških, ki jih zdaj obravnavajo s podobnim odnosom kot govedino.
Ne, ciljam na vse.
vostok_1> Največja ironija je, da si ravno ti mizoginist. Ženskam enostavno ne priznavaš vseh človeških sposobnosti.
Saj jih nimajo. Če bi jih želele pridobit, bi morale najprej fizično omejit gibanje nasilnih moških, ki jih zdaj obravnavajo s podobnim odnosom kot govedino.

jype> Ne, ciljam na vse.
Umm...ok. Če te ne bi poznal bolje, bi me že skrbelo sedaj.
jype> Saj jih nimajo. Če bi jih želele pridobit, bi morale najprej fizično omejit gibanje nasilnih moških, ki jih zdaj obravnavajo s podobnim odnosom kot govedino.
Če lahko povežem s preteklim:
Moški učijo ženske slabega vedenja, a ob enem jim preprečujejo, da bi se same naučile slabega vedenja. You have a point good sir.
Umm...ok. Če te ne bi poznal bolje, bi me že skrbelo sedaj.
jype> Saj jih nimajo. Če bi jih želele pridobit, bi morale najprej fizično omejit gibanje nasilnih moških, ki jih zdaj obravnavajo s podobnim odnosom kot govedino.
Če lahko povežem s preteklim:
Moški učijo ženske slabega vedenja, a ob enem jim preprečujejo, da bi se same naučile slabega vedenja. You have a point good sir.

Hm? _Cel svet_ ve, kam gre katerikoli bitcoin.
Tisti, ki učijo, ne glede na spol, imajo močan interes, da učijo tako, kot učijo. Ne vsi enako, jasno.
Za mizoginijo so odgovorni predvsem tisti, ki sovražijo feminizem.
Tisti, ki učijo, ne glede na spol, imajo močan interes, da učijo tako, kot učijo. Ne vsi enako, jasno.
Za mizoginijo so odgovorni predvsem tisti, ki sovražijo feminizem.

jype>Hm? _Cel svet_ ve, kam gre katerikoli bitcoin.
That's true, yes, ampak tvoji nakupi pa so precej anonimni.
jype> Tisti, ki učijo, ne glede na spol, imajo močan interes, da učijo tako, kot učijo. Ne vsi enako, jasno.
Kar implicira exactly to, da lastnosti niso ne ženske ne moške. Temveč jih zgolj genetika in vzgoja drugače prerazporedi.
jype>Za mizoginijo so odgovorni predvsem tisti, ki sovražijo feminizem.
Nevem kje ti vidiš sovraštvo do feminizma v tem clipu. Kvečjemu podpiraš prostitucijo mladoletnikov.
That's true, yes, ampak tvoji nakupi pa so precej anonimni.
jype> Tisti, ki učijo, ne glede na spol, imajo močan interes, da učijo tako, kot učijo. Ne vsi enako, jasno.
Kar implicira exactly to, da lastnosti niso ne ženske ne moške. Temveč jih zgolj genetika in vzgoja drugače prerazporedi.
jype>Za mizoginijo so odgovorni predvsem tisti, ki sovražijo feminizem.
Nevem kje ti vidiš sovraštvo do feminizma v tem clipu. Kvečjemu podpiraš prostitucijo mladoletnikov.

vostok_1> Kar implicira exactly to, da lastnosti niso ne ženske ne moške. Temveč jih zgolj genetika in vzgoja drugače prerazporedi.
Ja madonca, kako si pa do tega prišel? Dej še kolegu arnecan1u povej, k se mu niti sanja ne. Pa z genetiko nima kej dost opravt, btw.
vostok_1> Nevem kje ti vidiš sovraštvo do feminizma v tem clipu. Kvečjemu podpiraš prostitucijo mladoletnikov.
Podpiram prostitucijo mladoletnikov? How's that? Če pokažem, da so moški pizde?
Ja madonca, kako si pa do tega prišel? Dej še kolegu arnecan1u povej, k se mu niti sanja ne. Pa z genetiko nima kej dost opravt, btw.
vostok_1> Nevem kje ti vidiš sovraštvo do feminizma v tem clipu. Kvečjemu podpiraš prostitucijo mladoletnikov.
Podpiram prostitucijo mladoletnikov? How's that? Če pokažem, da so moški pizde?

jype>Ja madonca, kako si pa do tega prišel? Dej še kolegu arnecan1u povej, k se mu niti sanja ne. Pa z genetiko nima kej dost opravt, btw.
Ja nekaj sem tudi sam moral pogruntat ane. Če bi se sam na tebe zanašal, bi že skoraj mislil, da so ženske nesposobna, krhka bitja s katerimi se lahk sam z rokavičkami dela.
jype>Podpiram prostitucijo mladoletnikov? How's that? Če pokažem, da so moški pizde?
Skratka moški so pizde, ker ne dovolijo, da bi se mladoletnice prostituiralo.
Ja nekaj sem tudi sam moral pogruntat ane. Če bi se sam na tebe zanašal, bi že skoraj mislil, da so ženske nesposobna, krhka bitja s katerimi se lahk sam z rokavičkami dela.

jype>Podpiram prostitucijo mladoletnikov? How's that? Če pokažem, da so moški pizde?
Skratka moški so pizde, ker ne dovolijo, da bi se mladoletnice prostituiralo.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()

vostok_1> Skratka moški so pizde, ker ne dovolijo, da bi se mladoletnice prostituiralo. :) ;)
Ja, ker hočejo zastonj.
Ja, ker hočejo zastonj.

vostok_1> Če bi se sam na tebe zanašal, bi že skoraj mislil, da so ženske nesposobna, krhka bitja s katerimi se lahk sam z rokavičkami dela. ;)
Narobe. Če bi se name zanašal, bi razumel, da pomembnih razlik med spoloma v resnici sploh ni in da z navdušenim konzumiranjem self-fulfilling prophecy o tem kakšni so moški in kakšne so ženske, močno pripomoreš k nastajanju predsodkov na podlagi teh namišljenih razlik.
Narobe. Če bi se name zanašal, bi razumel, da pomembnih razlik med spoloma v resnici sploh ni in da z navdušenim konzumiranjem self-fulfilling prophecy o tem kakšni so moški in kakšne so ženske, močno pripomoreš k nastajanju predsodkov na podlagi teh namišljenih razlik.

vostok_1> Če bi se sam na tebe zanašal, bi že skoraj mislil, da so ženske nesposobna, krhka bitja s katerimi se lahk sam z rokavičkami dela. ;)
That is actually a very good point.
Vsak racionalen človek ve kako zadeve stojijo in ne rabi slišat, da ve, da so oba spola zmožna enakih dejanj.
Tema je bolj namenjena tistim, ki mislijo, da so racionalni. Se označevat kot feminist je že napol dokaz za to. Če že je komu do enakopravnosti naj se označi kot humanist.
Kot sekundarno je tudi namenjena morebitnim padalcem obeh spolov, ki še živijo v prepričanju, da so moški opice, ženske pa magične princeske.
Dokler bodo zgolj ženske lahko rojevale in moški še ne iztrebljeni bodo razlike prisotne. Do tedaj rabimo nek formalen pakt kaj in kako. Trenutno je pogosto tako, da se moške tlači v drek kjerkoli se pojavi priložnost, ženske pa povzdiga v višave, vsaj kar se tiče marsikaterega družbenega kroga.
Če bo nekoč konec moških, bi vsekakor rad imel čim več dokumentirano.
Zgodovina sprememb…

Mene za feminista označujejo predvsem tisti, ki ne vejo, kaj je feminizem.
vostok_1> Če bo nekoč konec moških, bi vsekakor rad imel čim več dokumentirano.
Čemu?
vostok_1> Kot sekundarno je tudi namenjena morebitnim padalcem obeh spolov, ki še živijo v prepričanju, da so moški opice, ženske pa magične princeske.
S takimi blodnjami samo širiš mizoginijo.
vostok_1> Če bo nekoč konec moških, bi vsekakor rad imel čim več dokumentirano.
Čemu?
vostok_1> Kot sekundarno je tudi namenjena morebitnim padalcem obeh spolov, ki še živijo v prepričanju, da so moški opice, ženske pa magične princeske.
S takimi blodnjami samo širiš mizoginijo.
Zgodovina sprememb…

jype>Mene za feminista označujejo predvsem tisti, ki ne vejo, kaj je feminizem.
Obstajajo dosti boljši labeli, za tiste ki si jih želijo nadeti.
jype> Čemu?
You're right...who gives a fuck, let them burn.
jype>S takimi blodnjami samo širiš mizoginijo.
To niso moje blodnje. Če se prav spomnim, bi te celo lahko quotal pri taki izjavi.
Je edino res, da ni ravno produktivno zagovarjat enakopravnost s prikazovanjem "slabih dejanj" "nasprotnega spola", ampak to zahteva šovbiz. #killallmen
Če nimaš nič proti, se bom raje vrnil nazaj k dokumentiranju izumrtja moških. Da so ženske enakovredne moškim je nobrainer, in zguba časa za debato.
Obstajajo dosti boljši labeli, za tiste ki si jih želijo nadeti.
jype> Čemu?
You're right...who gives a fuck, let them burn.
jype>S takimi blodnjami samo širiš mizoginijo.
To niso moje blodnje. Če se prav spomnim, bi te celo lahko quotal pri taki izjavi.
Je edino res, da ni ravno produktivno zagovarjat enakopravnost s prikazovanjem "slabih dejanj" "nasprotnega spola", ampak to zahteva šovbiz. #killallmen
Če nimaš nič proti, se bom raje vrnil nazaj k dokumentiranju izumrtja moških. Da so ženske enakovredne moškim je nobrainer, in zguba časa za debato.

Vajenc ::
Vsak racionalen človek ve kako zadeve stojijo in ne rabi slišat, da ve, da so oba spola zmožna enakih dejanj.
Dokler bodo zgolj ženske lahko rojevale in moški še ne iztrebljeni bodo razlike prisotne.
To sta dve nasprotujoči si trditvi. Ženska in moški lahko sicer oba dvigujeta uteži, ampak samo moški jih dvigne s tal 535kg. Z rojevanjem se razlika med spoloma še dodatno pozna.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

vostok_1> You're right...who gives a fuck, let them burn.
Resnično ne razumem, čemu bi rad na vsak način ohranil opice z volilno pravico.
vostok_1> Obstajajo dosti boljši labeli, za tiste ki si jih želijo nadeti.
Fino, ampak jaz si ne želim nadevati nobenih. Take trivialnosti raje prepustim drugim.
vostok_1> To niso moje blodnje. Če se prav spomnim, bi te celo lahko quotal pri taki izjavi.
Nedvomno sem že kdaj parafraziral kakšno opico, drži.
Vajenc> ampak samo moški jih dvigne s tal 535kg.
To ni res, btw. To lahko stori samo temeljito kemično popravljen človek, ki je od moških bistveno drugačnejši, kot so moški od žensk.
vostok_1> Obstajajo dosti boljši labeli, za tiste ki si jih želijo nadeti.
Fino, ampak jaz si ne želim nadevati nobenih. Take trivialnosti raje prepustim drugim.
vostok_1> To niso moje blodnje. Če se prav spomnim, bi te celo lahko quotal pri taki izjavi.
Nedvomno sem že kdaj parafraziral kakšno opico, drži.
To ni res, btw. To lahko stori samo temeljito kemično popravljen človek, ki je od moških bistveno drugačnejši, kot so moški od žensk.

Vajenc ::
Tudi powerlifterke so kemično popravljene.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

Vajenc> Tudi powerlifterke so kemično popravljene.
Ja, in tudi nobena od njih si ne zasluži naziva "ženska", kaj šele "človek".
Ja, in tudi nobena od njih si ne zasluži naziva "ženska", kaj šele "človek".
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Siegreicher ()

Siegreicher ::

Dokler bodo zgolj ženske lahko rojevale in moški še ne iztrebljeni bodo razlike prisotne.
To sta dve nasprotujoči si trditvi. Ženska in moški lahko sicer oba dvigujeta uteži, ampak samo moški jih dvigne s tal 535kg. Z rojevanjem se razlika med spoloma še dodatno pozna.
No, ni bilo mišljeno tako...biološko. Tudi niso vse ženske plodne.
Če pa že jemljemo dobeseno...you know what that means don't you?
Nisem rekel ohranil, zgolj popisal.
Zgodovina sprememb…

Siegreicher> No no, ni treba takega nacističnega pogleda na drugačne ljudi. Isto so ti trdili za žide.
Kdo, a powerlifterji?
Če si iz mojega pisanja sklepal na potrebo po škodovanju vrhunskim športnikom, ki z normalnimi ljudmi nimajo kaj dosti skupnega, si sklepal narobe.
vostok_1> Nisem rekel ohranil, zgolj popisal.
Feel free.
Kdo, a powerlifterji?
Če si iz mojega pisanja sklepal na potrebo po škodovanju vrhunskim športnikom, ki z normalnimi ljudmi nimajo kaj dosti skupnega, si sklepal narobe.
vostok_1> Nisem rekel ohranil, zgolj popisal.
Feel free.

Iz tvojega pisanja dobivam občutek da si hudo sovražno nastrojen do drugačnih od sebe. No, saj sam veš.

Se popolnoma strinjam s tvojim mnenjem, da sem preveč nesposoben da bi lahko razumel sporočilo, ki ga ti skušaš podati jype.
Zanimiv ta forum, sploh par posameznikov. Ni pa zame primitivca.
Zanimiv ta forum, sploh par posameznikov. Ni pa zame primitivca.

Evo jype, nekaj opic.
http://www.vice.com/read/bare-knuckle-b...
Ampak brez skrbi. Par generacij pa bo že mimo zadeva.
http://www.vice.com/read/bare-knuckle-b...
Ampak brez skrbi. Par generacij pa bo že mimo zadeva.

mzakelj ::
Opice se evolucijsko ne razvijajo več ker so samo enkrat naredile napako 
Drugače pa ženske so za nekaj stvari , deci pa za vse ostalo. Me pa je od nekdaj zanimalo kako bi izgledal tv program če bi recimo v štartu izbral da ga bo dec ali pa baba gledela. Mislim da bi bilo neprimerno manj Merkurjev in ostalih reklam na moškem delu. No saj priznam saj reklame za kako milo ni slabo videt, te babje reklame imajo same lepe bejbe not

Drugače pa ženske so za nekaj stvari , deci pa za vse ostalo. Me pa je od nekdaj zanimalo kako bi izgledal tv program če bi recimo v štartu izbral da ga bo dec ali pa baba gledela. Mislim da bi bilo neprimerno manj Merkurjev in ostalih reklam na moškem delu. No saj priznam saj reklame za kako milo ni slabo videt, te babje reklame imajo same lepe bejbe not

vostok_1> Prej ali slej bi se itak pojavil, če ne tle pa kje drugje.
Jasno, propagnda z opicami je dovolj močna, da je še vedno več kot polovica žensk deležnih fizičnega nasilja vsaj enkrat v življenju - pri nas, v zahodni civilizaciji. Drugje je pogosto še veliko huje.
Jasno, propagnda z opicami je dovolj močna, da je še vedno več kot polovica žensk deležnih fizičnega nasilja vsaj enkrat v življenju - pri nas, v zahodni civilizaciji. Drugje je pogosto še veliko huje.

Za drugje ne bi komentiral.
Na zahodu...več kot polovica? Imaš to kake uradne podatke? Če jemljemo to at face value bi pomenilo, da polovica mojih prijateljic je bila tako ali drugače tepena iz strani moškega. I know for a fact that is not so. Morda pa se le družim z drugo polovico.
Opičja propaganda je sicer res še vedno pogosta, ampak nikakor ne promovira nasilja nad ženskami.
Na zahodu...več kot polovica? Imaš to kake uradne podatke? Če jemljemo to at face value bi pomenilo, da polovica mojih prijateljic je bila tako ali drugače tepena iz strani moškega. I know for a fact that is not so. Morda pa se le družim z drugo polovico.
Opičja propaganda je sicer res še vedno pogosta, ampak nikakor ne promovira nasilja nad ženskami.

vostok_1> Imaš to kake uradne podatke?
Yup, tako pravi policija (tudi naša), ki sicer nič ne more, dokler ni fizičnih poškodb, ki se ne morejo zgoditi ponesreči. Na podlagi te statistike se je potem tudi financiralo kampanje s tistimi jumbo plakati "kaj ti je, deklica" in podobne akcije in če želiš, lahko tudi oceniš, koliko žensk živi v varnih hišah pri nas, glede na količino proračunskih sredstev, zapravimo za to. Tudi podatki o tem, kakšno je razmerje med moškimi in ženskami v primerih, ki pridejo na sodišče, so zelo zgovorni. Čeprav drži, da je družba že bistveno bolj nastrojena zoper nasilje do žensk in se ne zmeni za nasilje, ki ga ženske izvajajo, imajo ženske vseeno precej obsceno večje možnosti, da se nad njimi fizično in spolnostno izživljajo kot obratno (zato IMO ni narobe, da se malo manj opozarja na tista dva reveža na tisoč moških, ki najebeta od žensk kot na obratne primere, ki jih je skoraj neomejeno mnogo).
vostok_1> ampak nikakor ne promovira nasilja nad ženskami.
Ja, ga. Morda ti tega ne vidiš, ampak točno to promovira. Ne izključno nad ženskami, jasno. Pretepat je treba tudi druge moške, otroke in živali, ker je to temeljna lastnost vsake opice - drugih sposobnosti itak nima.
Yup, tako pravi policija (tudi naša), ki sicer nič ne more, dokler ni fizičnih poškodb, ki se ne morejo zgoditi ponesreči. Na podlagi te statistike se je potem tudi financiralo kampanje s tistimi jumbo plakati "kaj ti je, deklica" in podobne akcije in če želiš, lahko tudi oceniš, koliko žensk živi v varnih hišah pri nas, glede na količino proračunskih sredstev, zapravimo za to. Tudi podatki o tem, kakšno je razmerje med moškimi in ženskami v primerih, ki pridejo na sodišče, so zelo zgovorni. Čeprav drži, da je družba že bistveno bolj nastrojena zoper nasilje do žensk in se ne zmeni za nasilje, ki ga ženske izvajajo, imajo ženske vseeno precej obsceno večje možnosti, da se nad njimi fizično in spolnostno izživljajo kot obratno (zato IMO ni narobe, da se malo manj opozarja na tista dva reveža na tisoč moških, ki najebeta od žensk kot na obratne primere, ki jih je skoraj neomejeno mnogo).
vostok_1> ampak nikakor ne promovira nasilja nad ženskami.
Ja, ga. Morda ti tega ne vidiš, ampak točno to promovira. Ne izključno nad ženskami, jasno. Pretepat je treba tudi druge moške, otroke in živali, ker je to temeljna lastnost vsake opice - drugih sposobnosti itak nima.
Zgodovina sprememb…

jype>Yup, tako pravi policija (tudi naša), ki sicer nič ne more, dokler ni fizičnih poškodb, ki se ne morejo zgoditi ponesreči. Na podlagi te statistike se je potem tudi financiralo kampanje s tistimi jumbo plakati "kaj ti je, deklica" in podobne akcije in če želiš, lahko tudi oceniš, koliko žensk živi v varnih hišah pri nas, glede na količino proračunskih sredstev, zapravimo za to. Tudi podatki o tem, kakšno je razmerje med moškimi in ženskami v primerih, ki pridejo na sodišče, so zelo zgovorni. Čeprav drži, da je družba že bistveno bolj nastrojena zoper nasilje do žensk in se ne zmeni za nasilje, ki ga ženske izvajajo, imajo ženske vseeno precej obsceno večje možnosti, da se nad njimi fizično in spolnostno izživljajo kot obratno (zato IMO ni narobe, da se malo manj opozarja na tista dva reveža na tisoč moških, ki najebeta od žensk kot na obratne primere, ki jih je skoraj neomejeno mnogo).
Ne zanikam, bi pa vseeno fanj bilo videt kake konkretne statistične podatke, kot pa rekla kazala. Just for argument's sake.
Večje možnosti še ne pomeni kriminalno dejanje. Jaz mam tudi večje možnosti, da me prebuta kaka 150 kilogramska opica.
Nekaj vredno vsaj za malo poškilit
jype> Ja, ga. Morda ti tega ne vidiš, ampak točno to promovira. Ne izključno nad ženskami, jasno. Pretepat je treba tudi druge moške, otroke in živali, ker je to temeljna lastnost vsake opice - drugih sposobnosti itak nima.
That's the point. Propagirajo nasilje nad vsemi. Nemočnimi, šibkimi, konkurenti ...
To ni mizoginija, zgolj opičarstvo.
Ne zanikam, bi pa vseeno fanj bilo videt kake konkretne statistične podatke, kot pa rekla kazala. Just for argument's sake.
Večje možnosti še ne pomeni kriminalno dejanje. Jaz mam tudi večje možnosti, da me prebuta kaka 150 kilogramska opica.
Nekaj vredno vsaj za malo poškilit
jype> Ja, ga. Morda ti tega ne vidiš, ampak točno to promovira. Ne izključno nad ženskami, jasno. Pretepat je treba tudi druge moške, otroke in živali, ker je to temeljna lastnost vsake opice - drugih sposobnosti itak nima.
That's the point. Propagirajo nasilje nad vsemi. Nemočnimi, šibkimi, konkurenti ...
To ni mizoginija, zgolj opičarstvo.

vostok_1> To ni mizoginija, zgolj opičarstvo.
Mizoginija je nastala v prvi vrsti zato, ker so ženske nenadoma začele zahtevat pravico. Kot da so ljudje, al neki.
Mizoginija je nastala v prvi vrsti zato, ker so ženske nenadoma začele zahtevat pravico. Kot da so ljudje, al neki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 64288 (58580) | BigWhale |
» | So ženske slabše programerke ali samo necenjene? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Rezultati | 70613 (64536) | jype |