» »

Kita pri roki in ponoven zlom

Kita pri roki in ponoven zlom

Ale3š ::

Pred kratkim sem se porezal s kozarcem v katerem je bil vloĹžen kompot, kozarec je bil tako moÄno zaprt, da sem se porezal palcu, na videz majhna poĹĄkodba je pustila velike posledice, prekinil se mi je fleksor kita za skrčen prst v pregibu rane se je lepo zacelile odstranili so mi šiive. Sem pa imel nujno neke opravke, in mudilo se mi je tako, da sem se odloÄil da ne grem avtobus ampak, da grem po opravkih z avtom. Ko sem se vkljuÄeval na glavno cesto je bila klančina in cesta je bila zelo prometna cesta + nestrpni vozniki za mano voznik za mano se mi je nalimal Äisto blizu odbijaÄa, tako, da sem moral potegniti roÄno zavoro, takrat pa je zaceljena polno funkcionalna kita na prstu počila. Nakar grem naslednji dan urgentno do njegoĹĄove, kjer mi potrdili, da je fleksor, ki ĹĄe ni bil dobro zaceljen prekinjen. Sedaj se mora rana zaceliti, potem pa sledita baje kar dve operaciji na prstu. Sicer so mi povedali, da so Ĺže imeli podobne primere in, da nisem edini, samo to meni niÄ ne pomaga. Zanima me kolikĹĄna je moĹžnost, da se flekstor priĹĄij, in, da bo palec spet funkcijonalen kot pred tem. Baje se naj bi dalo kako pa nevem-.
||Amd athlon x 4 640,LC power5550 V2.2
Nvidia gts 450,Crucial balistix tactical
Gigabyte ga 970 ds3p||
  • polepsal: bluefish ()

Machete ::

Na pravem mestu iščeš zelo strokovno medicinsko mnenje. Čestitke.

tony1 ::

Torej si se zdaj odločil, da tokrat boš pa ubogal navodila zdravnika?

Just askin. :|

DOOM_er ::

moji mami se nikoli ni pozdravilo. Še zdaj ne more normalno funkcionirati s palcem, je pa res da so ji to delali leta 1980
Robots will steal your job. But that's OK

Ale3š ::

DOOM_er je izjavil:

moji mami se nikoli ni pozdravilo. Še zdaj ne more normalno funkcionirati s palcem, je pa res da so ji to delali leta 1980

enaka poškodba in ponoven zlom. Ali so ji že v prvo slabo zašili
||Amd athlon x 4 640,LC power5550 V2.2
Nvidia gts 450,Crucial balistix tactical
Gigabyte ga 970 ds3p||

DOOM_er ::

samo enkrat
Robots will steal your job. But that's OK

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako zaustaviti vozilo ob policijski kontroli (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13526932 (21671) bajsibajsi

Udaril sem se v noht (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10131577 (27613) enadvatri
»

Gorenjski vozniki (strani: 1 2 3 4 5 )

23815197 (10010) Tody
»

Odžagani prsti in prišitje le teh (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
509257 (6860) reeves
»

Čudna ureznina na palcu

185657 (5047) ReBi

Več podobnih tem