» »

Voziček za orodje

Voziček za orodje

blues1 ::

Torej, kot naslov pove, se zanimam za nakup vozička za orodje. Nekaj sem že gledal po internetu in v fizičnih trgovinah in sem v Merkurju naletel na ta model. Ker gre verjetno za kitajsko robo me zanima, ali je ta voziček vreden nakupa, ali se bolj splača pogledati za kakšnim Unior modelom, ali pa če kdo priporoča kaj drugega, predlogi dobrodošli.
Hvala

Lp, Jure

swift ::

za voziček ti ne vem povedat, ampak orodje bom pa vedno vzel uniorovo kot pa kako kitajsko x firmo, pa tud če je 3x dražje.
upam da ti to kaj pomaga

To je pa res. Verjetno je podobna zgodba tudi tukaj. Ko sem ju v Merkurju sprobal, so se predali dosti lepše odpirali pri uniorjevem, vsaj jaz sem mel tak občutek :), tako da se bom verjetno odločil kar za uniorjevega. Raje plačam nekoliko več, pa vsaj vem kaj imam.
Hvala.

andromedar ::

Tudi unior dela sranje, da ne bo pomote. Naletel sem že na njihove izvijače, ki so neuporabni. Odvisno pač katero serijo/klaso kupiš.
Skratka, tudi oni delajo sranje in zelo kvalitetno robo - odvisno od tega koliko si pripravljen dat. Je pa verjetno kitajska kvalitetna roba cenejša od uniorjeve kvalitetne robe.
Eh?

mihec87 ::

Bom si tole temo sposodil..Se komu sanja kje dobiti tako kovinsko kaseto/omarico kaj ceneje?
http://www.merkur.si/delavnica/lestve-i...

mihec87 je izjavil:

Bom si tole temo sposodil..Se komu sanja kje dobiti tako kovinsko kaseto/omarico kaj ceneje?
http://www.merkur.si/delavnica/lestve-i...

Probaj v Obiju, Bauhausu,...

gig ::

Včasih se najde kaj zanimivega v Metroju v Avstriji (Celovec nasproti Ikee). Poglej v njihov mesečni katalog Nonfood na metro.at. Za nakupovanje tam moraš bit sp ali pa doo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup kotnega brusilnika- fleksarice: Katerega? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6118873 (3518) jerriho
»

Nakup vozička za orodje

62394 (2088) drumer706
»

orodje za novo delavnico (strani: 1 2 3 )

11035454 (29539) borisk
»

Predelava stranice

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
61091 (874) Janac
»

Kje kupiti orodje?

Oddelek: Kaj kupiti
148722 (7999) icecube

Več podobnih tem