Forum » Pomoč in nasveti » Udar strele!
Udar strele!
klenan ::
Včeraj mi je strela povzročila kup problemov zanima me če je kakšen slučajni rešljiv doma:
- vtičnica za mrežni kabel na računalniku ne deluje več (ali jo je mogoče zamenjati?)
- na routerju Asus RT-N66U deluje le lučka za power, medtem ko nobenega porta ne zazna
- skurlo je tudi modem od t-2, ki pa so ga danes zamenjali
- najbolj me pa skrbi, ker na televiziji ne deluje noben HDMI priključek, medtem ko scart deluje normalno
Prosim za nasvete!
- vtičnica za mrežni kabel na računalniku ne deluje več (ali jo je mogoče zamenjati?)
- na routerju Asus RT-N66U deluje le lučka za power, medtem ko nobenega porta ne zazna
- skurlo je tudi modem od t-2, ki pa so ga danes zamenjali
- najbolj me pa skrbi, ker na televiziji ne deluje noben HDMI priključek, medtem ko scart deluje normalno
Prosim za nasvete!
Duhec ::
Po mojem je šla cela linija od T2 modema, preko ruterja po kablu v komp in skurilo še mrežno ali celo preko hdmija še linijo v TV. Če je mrežna integrirana ni rečeno, da je osn. plošča v celoti fuč ampak mrežno disejblaj v biosu in vstavi novo v nek slot. Če imaš samostojno mrežno jo zamenjaj z novo. Najprej seveda usposobi/menjaj ruter.
BorutK-73 ::
Vgrajene mrežne se ne da menjat, nabavi novo, so že smešno poceni. Imam par 10/100 mrežnih kartic v predalu, če si iz okolice žalca, lahko prideš po eno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En Wifi, dva laptopa, za skoraj 2x večja hitrost na enem izmed njiju.Oddelek: Omrežja in internet | 2218 (1725) | sm4rt4ss |
» | Mrezna kartica ima omejen uploadOddelek: Pomoč in nasveti | 5706 (5171) | cordoba |
» | t-2 televizija na računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18974 (15380) | TRIROG |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127105 (51305) | Looooooka |
» | težava z ruterjem, T2Oddelek: Omrežja in internet | 4613 (4254) | solatko |