Forum » Šola » Kadrovska štipendija
Kadrovska štipendija
captainbuzz ::
Sem dijak prvega letnika programa Tehniške Gimnazije na Vegovi.
Sem precej usmerjen in sem pripravljen razvijati znanje v temo programiranja in računalništva poleg tega me pa zanima tudi fizika.
Fiziko, matematiko in informatiko imam odlično, morda bo moje povprečje ob koncu leta odlično, bolj možno, da ne, ker mi družboslovni predmeti ne ležijo.
Zanimam se za kadrovsko štipendijo v smeri programiranja ali fizike, a na skladu ne najdem nič pametnega in opis podjetji je zelo slab ter pomanjkljiv.
Drugače imam osnovno programersko znanje(znam nekaj Jave in razumem več ali manj vso logiko programiranja).
Če ima kdo kakšen nasvet ali pozna kakšno podjetje, naj prosim odgovori.
Hvala!!!
Sem precej usmerjen in sem pripravljen razvijati znanje v temo programiranja in računalništva poleg tega me pa zanima tudi fizika.
Fiziko, matematiko in informatiko imam odlično, morda bo moje povprečje ob koncu leta odlično, bolj možno, da ne, ker mi družboslovni predmeti ne ležijo.
Zanimam se za kadrovsko štipendijo v smeri programiranja ali fizike, a na skladu ne najdem nič pametnega in opis podjetji je zelo slab ter pomanjkljiv.
Drugače imam osnovno programersko znanje(znam nekaj Jave in razumem več ali manj vso logiko programiranja).
Če ima kdo kakšen nasvet ali pozna kakšno podjetje, naj prosim odgovori.
Hvala!!!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Invictus ::
Ha, ha, ha ...
Iz katerega planeta si pa ti padel?
Nisem že celo večnost slišal da bi kdo dobil kadrovsko štipendijo.
Iz katerega planeta si pa ti padel?
Nisem že celo večnost slišal da bi kdo dobil kadrovsko štipendijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
dasf ::
V srednji šoli praktčno ni možnosti da bi dobil kadrovsko štipendijo. Edina šansa ti je zoisova.
Za programe na faksih se podeljujejo kadrovske štipendije prek regijskih štipendijskih shem. Vendar vedi da je tudi tam skoraj nemogoče dobiti, saj je večina razpisanih mest vnaprej dogovorjenih. V smislu da ti podjetju plačuješ (oz. vračaš) polovico, ki jo prispeva podjetje, ostane ti pa še polovica ki jo dobiš od države.
Za programe na faksih se podeljujejo kadrovske štipendije prek regijskih štipendijskih shem. Vendar vedi da je tudi tam skoraj nemogoče dobiti, saj je večina razpisanih mest vnaprej dogovorjenih. V smislu da ti podjetju plačuješ (oz. vračaš) polovico, ki jo prispeva podjetje, ostane ti pa še polovica ki jo dobiš od države.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 498784 (12526) | MIHAc27 |
» | kadrovska štipendija?Oddelek: Šola | 4774 (3510) | St235 |
» | Priznanja-koliko štejejoOddelek: Šola | 3734 (3185) | Mr_Globus |
» | Zoisova štipendija (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 13271 (11423) | alum |
» | Kako do kadrovske štipendije!?Oddelek: Loža | 4759 (4602) | koyotee |