» »

Kje najti halogensko žarnico za konvekcijsko pečico?

Kje najti halogensko žarnico za konvekcijsko pečico?

rdecaluc ::

Dober večer!

Naš flavour wave je crknil po nekaj letih in sicer žarnica. Vidim da je silno preprosto to zamenjat, sedaj me pa samo zanima če kdo ve kje bi jo lahko kupil? Gre se sicer za "Coil Lamp 1300 W 110 V", skratka v U oblikovana žarnica.

Če je imel kdo podobne težave oz. ve kje dobit v EU se priporočam.

Lep pozdrav.
Est modus in rebus. ,typos

StajercSSS ::

Sej si pa dobil navodila zraven tega kitajca. Tam ti piše,kdo je pooblaščeni serviser in tam boš dobil žarnico. Če pa si navodila zgubil,pa pokliči v Mercator ali TopŠop. Oni so prodajali to,pa samo povej,da si zgubil navodila,če lahko pogledajo,kdo je pooblaščeni serviser. Stric google pri meni danes ni razpoložen, da bi našel serviserja. :D
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Sem poklical "TopShop" aka Studio moderna, kjer so bili silno neuporabni. Najprej so me samo prevezovali, potem dobim pravo osebo vendar mi ne more pomagat, kej številke od servisa nimajo. Dali so le opcijo da to kar težko napravo pošljem k njim, in če v 2 mesecih ne dobimo odgovora se ne da popravit. Toliko od njih in njihovi kvaliteti.

Smo dobili vmes že drugo za 1/3 denarja. Dela enako dobro. Opazil sem da uporabljata enaki žarnici, zato bom probal še njihov servis pa da vidimo če lahko dobim le žarnico.

Opcija je tudi kitajska, vendar ne vem če pride v 1 kosu do tukaj xD.

Lp

Brias ::

@rdecaluc

odvisno od kitajca ...

jaz se od kitajcev narocil vsega skupaj ( posiljke po en kos ) nekje okrog 40+ kos LED zarnic, nobena ni prisla razbita ...

MadMax ::

Jaz sem takole čudo dobil v tanki mehurčkasti kuverti, popolnoma pomečkana original škatlica (tanek karton)...
Pa je vsebina bila popolnoma nepoškodovana :)
http://www.ebay.com.au/itm/New-Retro-Di...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Okej. Sem dobil malce več zaupanja v njihovo pakiranje. Najprej slovenija, potem pa okoli :).

Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mešanje olj z različno viskoznostjo (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8110997 (9506) jest10
»

Večina proizvajalcev garancijo nepošteno omejuje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
13624845 (19536) St235
»

Veljavnost garancije

Oddelek: Pomoč in nasveti
181594 (1073) Machete
»

Obvezne rezervne luči v avtomobilu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11832717 (30203) roli
»

Nov okvarjen tuš

Oddelek: Loža
263849 (2679) Go-ahead

Več podobnih tem