» »

Serija: True Detective - spoiler contaminated

Serija: True Detective - spoiler contaminated

petrus ::

Promo za "grand finale":
stati inu obstati

oo7 ::

Dobra epizoda :) po moje bo zadnja še boljša.SPOILER!

Kdo je bil tisti, ki je ubil Paula? Ga je že pokazalo kdaj v seriji ali je kar eden?

petrus ::

oo7 je izjavil:

Kdo je bil tisti, ki je ubil Paula? Ga je že pokazalo kdaj v seriji ali je kar eden?

"Lieutenant Kevin Burris, Ray's former boss at the Vinci police department":
stati inu obstati

oo7 ::

petrus je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kdo je bil tisti, ki je ubil Paula? Ga je že pokazalo kdaj v seriji ali je kar eden?

"Lieutenant Kevin Burris, Ray's former boss at the Vinci police department":Aha pa res ga nisem prepoznal.

Hvala :)

harvey ::

Zanimivo je, da so v tej seriji opravili več policijskega dela kot v vseh ostalih skupaj. Samo usedli so se in so našli vse povezave, pa še eden od malih frocov in leta 1992, ko se je skrival v omari pri ropu draguljarne je prepoznam kot sedanja tajnica ubitega B. Casperja. Respect.

Sedaj pa ključno vprašanje - ali je policist Paul Woodrugh tudi ustreljen z gumijastimi naboji in se bo prebudil iz sanj s kakšnim komadom recimo od Johnnyja Casha - One.?

Frank je blestel, čeprav je imel smešen nakupovalni spisek.
 Frank Shopping List

Frank Shopping List

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

no comment ::

harvey je izjavil:


Sedaj pa ključno vprašanje - ali je policist Paul Woodrugh tudi ustreljen z gumijastimi naboji in se bo prebudil iz sanj s kakšnim komadom recimo od Johnnyja Casha - One.?

A ti je mama pokrila oči ob strelu?

martincek1 ::

To je povsem relevantno vprašanje. Obe "smrti" ob koncu epizode, zelo nespretno narejeno glede na to, da je Paul sigurno umrl.

Sicer pa tisti seznam ja... amaterji.

arnecan1 ::

harvey je izjavil:

sheeshkar +1

S tem, da smo spet pri Stanu in pa seveda kar iz zraka je prišla izginula oseba iz prvega dela. Polno je vse nekih navrženih zadev, ki jih nekako ne moreš sprocesirati. Recimo mala otroka, ki sta bila priči ropu diamantov. Kam bi jih dal? Res še najboljši je Frank.

Za otroka se že ve. Preživela deklica je kot kaže pospravila Kasperja. In po vsej verjetnosti je brat tudi vmešan. Mogoče je on možakar z ptičjo masko.
http://lovelace-media.imgix.net/uploads...

Sc0ut ::

Ja, vse je ze jasno, otroci se mascujejo...
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

martincek1 ::

whatever

oo7 ::

martincek1 je izjavil:

whatever


To pomeni, da je bil dober ali slab finale?

otago ::

Meni dober... sicer pa cela sezona malo zmedena... Recap

Nikec3 ::

Zmedena sezona, soliden finale.SPOILER!

Najbolje je končal tisti polizani pomočnik Vincea Vaughna :))
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

sheeshkar ::

Finale je bil povsem enak kot celotna sezona - zmedeno pripovedovanje, butaste enovrstičnice in občutek, da se vse skupaj vleče, kljub temu, da so notri natlačili milijon stvari.MOŽNI SPOILERJI
Mah, meni ta sezona preprosto ni všeč. Pred začetkom sem svoja pričakovanja namerno znižal, ker nisem verjel, da lahko ponovijo fantastično prvo sezono. Mislil sem celo, da bom zaradi previsokih pričakovanj drugih ljudi moral braniti novo sezono v smislu - "ne smemo primerjati", "to je nova zgodba" itd. Vendar sem kljub znižanim pričakovanjem ostal razočaran, čeprav sem do zadnjega dela želel, da se bo stvar obrnila na bolje. Ena kratka kritika:

Najprej zgodba - preveč komplicirana in na koncu, ko se je vse skupaj dalo povezati v neko smiselno celoto, precej bedna. Prav noben del zgodbe me skozi sezono ni pretirano pritegnil, čeprav smo imeli kar dve zaroti, motilo me je vpletanje random Mehičanov v Frankovo zgodbo in podobna nepotrebna sranja, potencialno zelo zanimive zgodbe nekaterih stranskih likov (družina Chessani, fotr od Anni in njegova komuna, plastični kirurg itd.) pa so ostale povsem nerazvite. Kljub ogromnemu številu likov in stranskih zgodb (s katerimi bi lahko zapolnili 24 delov) se mi je na trenutke vse skupaj zelo vleklo - tega preprosto ne morem razumeti.

Glavni igralci so zadovoljivo opravili svoje delo, nihče pa si za svoje delo ne zasluži kakšne nagrade. Vaughn je bil mogoče najšibkejši člen, vendar še vedno OK, Farrell je bil po mojem mnenju še najboljši, vendar daleč od lanskoletne igre MM in WH. McAdams in Kelly Reilly sta bili v redu, Taylor Kitsch - meh. Tudi nihče od stranskih igralcev ni pretirano izstopal, morda člani družine Chessani in tisti plastični kirurg, ampak smo jih premalo videli.

Režija je bila mnogo slabša kot lani in tudi v primerjavi z nekaterimi drugimi serijami povsem povprečna. Lani me je od vsega verjetno najbolj presenetila ravno režija, predvsem tisti rop/pobeg z motoristi in obračun z nacistom v močvirju (ko v sedanjosti pripovedujeta povsem drugačen potek, kot ga vidimo gledalci - fantastično). Letos je omembe vredno edino streljanje na ulici, pa še to ni bil noben presežek.

Zelo me je motila glasbena podlaga, ki me je preveč spominjala na lansko sezono. Glede na to, da je lani ravno glasba dala piko na i tistemu vzdušju močvirnate Louisiane, resnično ne razumem, zakaj letos niso naredili nove glasbene podlage, bolj primerne Kaliforniji in avtocestam. Mi je pa uvodna špica morda celo za odtenek boljša kot lani. Aja, pa pevka v baru je bila tudi zelo dobra.

Ampak OK, vse zgoraj našteto bi še vedno lahko spregledal in dal tej sezoni boljšo oceno, če bi vsaj imeli neko kemijo med liki in pa dobre dialoge. MM in WH sta lani dobro zgodbo in dobre dialoge naredila še bolj fantastične zaradi njune kemije in odnosa med likoma. Bila sta si totalno nasprotje, ko je Rust preveč filozofiral (in izustil kako glupost), ga je Marty hitro (in ponavadi zelo duhovito) opozoril, da kvasi bedarije. Letos sem imel občutek, kot da imamo 4 verzije Rustina Cohlea in nobenega Marty-ja, kar je po mojem mnenju glavni razlog, da tej sezoni nekaj manjka. Še najbljižje neki kemiji med likoma sta imela Frank in Ray, ampak niti približno na ravni Rusta in Marty-ja. Na koncu so združili Raya in Anni, ampak preprosto nista imela nobene iskre in niti za trenutek nisem imel slabega občutka zaradi smrti Raya, ko smo izvedeli, da je Anni rodila njegovega otroka (ali ko njegov zadnji email ni bil poslan prvemu sinu - tole naj bi bil žalosten del finala, ampak je celotna scena bila nekako posiljena in rahlo komična). Najbolj butaske enovrstičnice in monologe pa je imel Frank in mislim, da tukaj ne moremo kriviti samo igranje Vincea Vaughna. Vseskozi sem imel občutek, kot da je avtor videl kako popularen je postal lik MM zaradi njegovega filozofiranja in je to na vsak način skušal preseči, a spregledal, da je Rust bil le en del - brez Marty-ja je njegov lik nepopoln, tako kot ta sezona (oziroma, ta sezona je zelooo daleč od popolne).

Tr0n ::

oo7 ::

Finale mi je bil še kar v redu čeprav bi raje videl, da bi se drugače končalo.
Druga sezona kot celota je bila vredu ampak je bila prva sezona dosti boljša.

Edino pri drugi sezoni mi je bila glasba boljša :)
Pa ta Tv serija je ena velika reklama za cigarete:))


Zdaj pa ali bo tretja sezona in katere igralce bodo zbrali>:D

Nikec3 ::

Glavna razlika med prvo sezono in drugo je bila v režiji. Ker nikjer ni bilo ekvivalenta sceni, ko gre Rust v tisto barakarsko naselje in smo imeli 10 minutni neprekinjen kader. Pa še veliko malenkosti režije seveda. Zgodba ni bila tako grozna, je bilo pa grozno na kak način so jo povedali. Glede igralcev je še šlo, je pa pomojem Kitsch najšibkejši člen in ne Vince Vaughn.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

harvey ::

1+ sheeshkar

Tole ni bilo top :(. Recimo post koitalni razgovor o življenju med Ani in Rayem povsem mimo, Frankov konec pa klavrn - pa od kje so se vzeli ti x mehikajnerji, ker je glavne bande že vse pospravil? Enako tudi Rayev - no data sent....Da povsem pozabljenega Paula Woodrugha niti ne omenjam - ostaja sicer po njem poimenovan odsek avtoceste.

Pa 7 delih zvemo, da je bar, kjer sestankujeta Ray in Frank, baza za emigrante.

Najbolje je končal tisti polizani pomočnik Vincea Vaughna

Noup, Tony Chessani je končal še bolje, čeprav je bil komaj opazen v celi seriji.

 T. Chessani

T. ChessaniIn pa temeljno sporočilo - moški so out, ženske lahko (same) vzgajajo otroke.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

oo7 ::

Tisti dojenček je Velcoro mlajši?

sheeshkar ::

oo7 je izjavil:

Tisti dojenček je Velcoro mlajši?

Da. Mislim da še preden vidimo otroka reče: "I have to do this for his sons." (oziroma nekaj podobnega, vem pa, da je bila množina, ker sem postal pozoren - prej sem že vsaj 20 minut komaj čakal na konec)

sheeshkar ::

harvey je izjavil:

Najbolje je končal tisti polizani pomočnik Vincea Vaughna

Noup, Tony Chessani je končal še bolje, čeprav je bil komaj opazen v celi seriji.

 T. Chessani

T. Chessani


Eden izmed večjih failov te sezone je premalo raziskano ozadje družine Chessani. Ata je bil koruptiven župan (in odlično odigran lik), sin je bil sploh pojava (tudi zelo dobro odigran cameo) in kot se je izkazalo precej pomemben "igralec iz ozadja", potem je tukaj še zaprtje nikoli videne matere v psihiatrično bolnico in njena skrivnostna smrt, pa hčerka, ki je očitno poznala vse skrivnosti in še plastik fantastik trophy wife. Zakaj točno smo morali trpeti scene med Frankom in ženo glede neplodnosti, Franka in probleme z mehičani, Paula in njegove probleme (ki so potem čudežno izginili in je kar naenkrat postal "univerzalni vojak"), in še nekaj povsem raztegnjenih zgodbic, ki so bile večinoma nepotrebne in skrajno nezanimive? Tudi tisti creepy plastični kirurg je gotovo imel bolj zanimivo ozadje, ali pa "hare krišna" fotr od Ani in njegova sekta itd. (ampak ne, raje napletejo še zgodbo o zlorabljanju mlade Ani, da jo seveda naredijo še bolj zafrustrirano in jezno). Meh, sezona izgubljenih priložnosti...

harvey je izjavil:

In pa temeljno sporočilo - moški so out, ženske lahko (same) vzgajajo otroke.

Mislim, da je tukaj avtor želel utišati kritike, ki so ga raztrgali zaradi šibkih ženskih likov v prvi sezoni. Vendar po mojem mnenju teh kritik s tem koncem ne bo ravno utišal. Obe glavni ženski vlogi, ki sta bili skozi sezono predstavljeni kot zelo močni ženski, sta v zadnjem delu bile zreducirane na neke "princeske v težavah", ki morata oditi, medtem ko njuna moška lahko sama rešita vse težave.

arnecan1 ::

Ja, sekto od Anijevega fotra bi lahko malo bolj vpletli v dogajanje. Pa kliniko tudi. Pa še fotra je igral znan igralec. Verjetno vaba scenarista in režiserja, da bi preusmerili pozornost. Mehičane bi lahko popolnoma spustili iz te sezone. Pa kaj se je zgodilo z županovo hčerko?

In na koncu dve samostojni ženski v nevarni Venezueli in pol ZDA za vratom. Verjetno odgovor kritikom iz prve sezone, da je manjkalo močnih žensk.

Hecno, vsi trije glavni moški liki umrli, oba ženska lika preživela. V prvem sta oba glavna lika prav tako preživela.8-O

starboi ::

Saj so v zgodbe vpletli vse kar je bilo nepomembnega :O Zmešnjava vse skupaj , razočaranje nad celotno sezono pa še toliko večje . Najbolj mi je šlo v nos poleg lesenih predstav igralcev, ki so dobili tudi povprečne "skripte" , delo režiserja, ki je bilo zelo povprečno oz. amatersko. Nekje v rangu serije Na kraju zločina. In mislim, da se zaradi teh razlogov ni dalo iz serije izvleči več kot se je . Drugi del bi ocenil z 4/10, pa še to je visoka ocena samo zaradi zapuščine prve sezone, ker preprosto mi niti ena samcata stvar ni potegnila v tej sezoni . Če mislijo delati tretjo sezono, bo treba gladko dvigniti nivo vsega skupaj, ker veliko znanih imen na kupu , očitno da ni recept za uspešno sezono.

VaeVictis ::

Morda so si preveč zadali za samo 8 delov in so določene zgodbe premalo razdelana.

Meni je bila ta sezona dokaj všeč in mi je bila zgodba zanimiva.

Se pa strinjam s komentarji, da je preveč elementov, ki so preveč zmešani med seboj in preveč likov, kjer so eni veliko premalo dodelani.

Mi je pa v obeh sezonah konec oz. razplet zelo slab.

Aja pa komad od Lenoard Cohen - Nevermind je odličen.

ps: Še vedno pa upam, da bo tudi tretja sezona in bodo v tretji sezoni liki bolje razdelani in bo konec občutno boljši kot v prvih dveh sezonah!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: VaeVictis ()

Sarkozy ::

ocena 8,5/10

jst sm rajši počakal in si vseh 8 delov ogledal v šusu
zdej vem, da je bila to dobra odločitev

konec je precej bolj učinkovit kot v 1.sezoni
šepa le igralska zasedba, Taylor Kitsch še posebej
Vince Vaughn je presenetil, v pozitivnem smislu.
irski hišni pijanček Collin, se drži visokih standardov
a ostaja občutek, da pravzaprav igra samega sebe

muzika pa gate trga
Lera Lynn (en velik plus 2.sezoni)
zadovoljen,
čakam na 3.sezono
pričakujem, Brad Pitta in Jessico Chastain 8-)
Ils sont fous ces Slovenes!

Sarkozy ::

Ils sont fous ces Slovenes!

Outcast ::

Tudi sam imam občutek, da so si zadali preveč zahtevno nalogo za teh 8 delov; določene scene/zgodbe so res neizdelane, neprikazane, kot da je cela 2 sezona v nekem 'krču'...igralska zasedba mi je bila dobra, Farell je po mojem mnenju še malo štrlel iz povprečja, preveč predvidljiv konec me ni navdušil.

Gledano kot celoto, 2.sezona ni bila slaba, ni pa tudi dorasla 1.sezoni, vsaj s tem imenom ne.
Je pa čisto primerljiva recimo z kakšnim Boschem.

Sp1ke ::

Meni je bila 2. sezona totalen meh, polna netočnosti, slabega scenarija in pa na trenutke tako slabe igre, da sem bil že kar WTF.

Spoilers!!!!!
Smrti Raya, Franka in Paula na koncu pa totalno iz riti povlečene. Pa ne to, da ne bi smeli umreti, ampak na kakšen način so umrli, je pa čisti sheeeiiittttt.

Paul Woodrugh - cel labirint predorov spodaj, on čudežno leti po tistem, kjer ga čaka smrt. Ok, naključje. :|

Ray Velcoro - neoznačen avto, ni panike za copse. Točno vedo, kateri avto ima. Pizda, še pokažejo mu, da so mu dali sledilno napravo gor. Človek cel presran pobegne v hosto, da ga lahko tam fully equipped squad brez problemov ubije. Lahko bi sosednji avto spizdu, lahko bi se peljal nekam v gnečo, lahko bi naredil tisoč drugih stvari, ampak ne, gremo v hosto. ;((

Frank Semyon - neoznačen avto, ni panike za mehikance. Točno vedo, kateri avto ima. Še več. Točno vedo, na kateri cesti bo, ker L.A ima itak samo eno cesto, a ne. Ok, ga dobijo, jim da denar, ga pustijo. Ampak ne, on s tem ni zadovoljen. Vpraša za prevoz, pa hoče mehikanc njegovo obleko. Lahko bi naredil tisoč drugih stvari, ampak ne, dajmo rajši mehikanca na gobec, da ga lahko potem v miru ubijejo. ;((

Mislim, scenarist bi si lahko prej pogledal vsaj kakšen korejski film, da bi videl kako se ubije ali pa zjebe glavne like, ne pa to sranje od sranja. Ampak, ker so ameri navajeni happy endingov, je bil seveda to za njih kao hladen tuš, oziroma, epizoda ki popravi celotno sezono. Pa kaj še. Sheeeeiiiitttt.

Ocena: 4,5/10

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sp1ke ()

no comment ::

Sp1ke je izjavil:


Paul Woodrugh - cel labirint predorov spodaj, on čudežno leti po tistem, kjer ga čaka smrt. Ok, naključje.

Ja, res čudež, da ga tip čakal pri izhodu. Le zakaj ga ni čakal sredi labirinta, kjer je mala možnost, da bo prišel mimo? Le zakaj...

Sp1ke je izjavil:


Ray Velcoro - neoznačen avto, ni panike za copse. Točno vedo, kateri avto ima. Pizda, še pokažejo mu, da so mu dali sledilno napravo gor. Človek cel presran pobegne v hosto, da ga lahko tam fully equipped squad brez problemov ubije. Lahko bi sosednji avto spizdu, lahko bi se peljal nekam v gnečo, lahko bi naredil tisoč drugih stvari, ampak ne, gremo v hosto.

Velcoro je večkrat dokazal, da ni ravno "the sharpest pencil in the box". Aja, sam, sej res, _true_ detectiv MORA bit vsaj mešanica med McAjverjem in Sg.Alo(Alo)-jem. Drugač ni pravi _true_ detective.

Sp1ke je izjavil:

Vpraša za prevoz, pa hoče mehikanc njegovo obleko. Lahko bi naredil tisoč drugih stvari, ampak ne, dajmo rajši mehikanca na gobec, da ga lahko potem v miru ubijejo. ;((

Druga opcija je bila, da reče "šur, evo ti obleke, sam diamante si še ven iz zašitega skrivnega žepa vzamem. ja, diamanti, sej veš, tist ko se male punčke rade z njimi igrajo. ni to za tebe, stari..."

Sp1ke je izjavil:

Mislim, scenarist bi si lahko prej pogledal vsaj kakšen korejski film, da bi videl kako se ubije ali pa zjebe glavne like, ne pa to sranje od sranja. Ampak, ker so ameri navajeni happy endingov, je bil seveda to za njih kao hladen tuš, oziroma, epizoda ki popravi celotno sezono. Pa kaj še. Sheeeeiiiitttt.

Al pa mogoče ne. Kje piše, da mora bit čist vsaka smrt tako spektakularna?!

Nikec3 ::

islim, scenarist bi si lahko prej pogledal vsaj kakšen korejski film, da bi videl kako se ubije ali pa zjebe glavne like, ne pa to sranje od sranja. Ampak, ker so ameri navajeni happy endingov, je bil seveda to za njih kao hladen tuš, oziroma, epizoda ki popravi celotno sezono. Pa kaj še. Sheeeeiiiitttt.

Ni res.

http://www.rottentomatoes.com/tv/true-d...

Zadnja epizoda je najslabše ocenjena.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Sp1ke ::

@no comment:

1. En vhod in en izhod pod celotnim mestom? Sheeeiiiittt. :))

2. Ne potrebuje baš neke pameti, da ve kaj naredit. Komot bi lahko avto tam pustil. V vsakem primeru je ostal brez denarja in brez življenja. To menda razume?

3. Koji kurac mu nucajo diamanti, če ne preživi? A misliš, da jih bo Jordan dobila? :P Če se je lahko zmenil za življenje, ni vrag, da se ne bi mogel še za obleko. Ampak, hej, ne razmišljajmo preveč. Bodo možgani bolel.

In v obeh primerih si priročno izpustil kako so jih sploh dobili. Ne bit tolk butthurt, gre samo za moje mnenje. In ne iščem spektakularnih smrti, iščem samo nekaj kar bo zdržalo vodo. Ne pa kar na lepem uletet z mehikanci, pa police squad iz nič.

@nikec: Ocena na rotten ali imdb nima nič s tem, kar sem rekel. Veliko ljudem se je zdel season finale oh in sploh in je kao izboljšal celotno sezono. Imaš pa ljudi, kot sem jaz, ki sem jim zdela celotna sezona, še zlasti pa season finale en drek.

Še enkrat, gre za moje mnjenje. Očitno v prvo nisem bil dovolj jasen.

sheeshkar ::

Sp1ke je izjavil:

In v obeh primerih si priročno izpustil kako so jih sploh dobili. Ne bit tolk butthurt, gre samo za moje mnenje. In ne iščem spektakularnih smrti, iščem samo nekaj kar bo zdržalo vodo. Ne pa kar na lepem uletet z mehikanci, pa police squad iz nič.

Z ostalim se sicer strinjam s teboj, ampak to pa vseeno ni tako nesmiselno, kot praviš ti. Raya niso dobili po naključju. Ker niso vedeli kje je, so nadzorovali šolo njegovega otroka (in verjetno njegov dom, njegovega fotra itd.), ker je obstajala možnost, da se bo tam še zadnjič prikazal preden zbeži. Ja, bilo je debilno, da je sploh šel tja, vendar je njegova glupost in ljubezen do sina bila dobro prikazana skozi celotno sezono. Je pa res povsem nerazumljivo, da se je sploh vsedel v avto, kjer je videl sledilno napravo, namesto, da bi skušal zbežati in ukrasti drug avto.

Pri Franku si pa lahko razlagamo, da so Mehičanom njegovo lokacijo izdali tisti mafijci, s katerimi je nazadnje sklenil posel. Se pa tudi tukaj strinjam glede obleke (tudi če so v njej bili diamanti). Povsem bedasto, da se je sploh kakorkoli upiral, še posebej, ker je vedel, da so ti Mehičani zelo nasilni in da jih briga za njegovo življenje.

no comment ::

Sp1ke je izjavil:


1. En vhod in en izhod pod celotnim mestom? Sheeeiiiittt. :))

Nimam pojma kolk izhodov je. Je že neki cajta kar sem se tam potikal...

Sp1ke je izjavil:


2. Ne potrebuje baš neke pameti, da ve kaj naredit. Komot bi lahko avto tam pustil. V vsakem primeru je ostal brez denarja in brez življenja. To menda razume?

Glede na to, da so ga meli na "oku", je blo precej vseeno s čim jim beži. Njegov plan je bil zvlečt policaje čim dlje od bejbe in od malega. Če bi ga "vzela megla", bi policaji lahko tut popokali malega...

Sp1ke je izjavil:


3. Koji kurac mu nucajo diamanti, če ne preživi? A misliš, da jih bo Jordan dobila? :P Če se je lahko zmenil za življenje, ni vrag, da se ne bi mogel še za obleko. Ampak, hej, ne razmišljajmo preveč. Bodo možgani bolel.

Brez diamantov ne preživi tako ali drugače.

Sp1ke je izjavil:


In v obeh primerih si priročno izpustil kako so jih sploh dobili. Ne bit tolk butthurt, gre samo za moje mnenje. In ne iščem spektakularnih smrti, iščem samo nekaj kar bo zdržalo vodo. Ne pa kar na lepem uletet z mehikanci, pa police squad iz nič.


Iz nič? Raya so dobili, ker je bil neumen in je šel do sina. Frank je puščal sledi levo in desno...

Butthurt?! Zaradi mnenja nekoga XX o nekem XX tv show-u?! Bod no pameten...

Stvar je bila za šprintersko serijo čist OK. Še vseen boljš kot vsak tinejđerski vamp/zombi/marvel/superhero/younameit shit, ki ga producirajo na tone. Za bonus je bila fotografija spet odlična, muzika tudi. Če bo, bom pogledal tudi 3. sezono. Ti pač ne. Svet se bo še vedno vrtel...

Sp1ke ::

@sheeskar, no comment:

Za Raya se posipam s pepelom. Sem šel še enkrat gledat ta del in vidim, da je model prišel s svojim avtomobilom pred šolo, čeprav je Frank naročil 2 "clean" avtomobila. Mogoče sem jaz prepameten, pa tega nikoli ne bi naredil, ampak, ok. Sorry.

Frank je res puščal sledi levo in desno, ampak ne o tem kam gre. Kvečjemu o tem, kdo stoji za požigi, umorom in ropom. Pa močno dvomim, da so ga izdal tisti s katerimi je posloval. Konec koncev jim je obljubil dodatnih 500k, ko pride do cilja.

Outcast ::

Usoda 3.sezone je baje precej neznana, oz. je sploh ne bi bilo according to: http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti...

:|

oo7 ::

Res škoda če ne bo tretje sezone :(

oo7 ::

True Detective season 3 might still happen

New HBO programming chief Casey Bloys says the pop culture phenomenon-turned-critical punching bag is still being considered for another round - though Bloys hinted showrunner Nic Pizzolatto could move to a supervisory role with somebody else taking the lead on the show's writing.

http://www.ew.com/article/2016/07/30/tr...

oo7 ::

'The Night Of' & 'True Detective': HBO Boss "Hopeful" About New Seasons

http://deadline.com/2017/01/the-night-o...

chucki ::

Druge sezone še nisem pogledal, je dobra?
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

oo7 ::

chucki je izjavil:

Druge sezone še nisem pogledal, je dobra?


Druga je kar vredu ampak prvi ne seže do kolen :)

Kurzweil ::

The night of bi se dalo še fino nadaljevat in prva sezona mi je bila zanimiva. Pri True Detective mi je bilo na začetku blazno všeč vse od ambienta, obeh protagonistov, scenarija, skratka vse. Nekje na redi 1. sezone, pa je True detective postal povsem povprečen. Sem pa že ob prvem kadru vedel, kdo je krivec. Konec pa je bil milo rečeno brezvezen. Drugo sezono True Detectiva pa so vsi udrihali kako slaba je in mi je mogoče ravno zaradi tega bila na koncu še prav všeč, ima svoje momente, je za pogledat.

Je pa tale novica M-Power kar nekaj, dejansko govori o tem, kako si želijo nove sezone :)) Kot, da bi bral ta zadnji rumen tisk. Če pa obe seriji dobita nadaljevanje, pa ju bom seveda rade volje pogledal.

Goody ::

oo7 je izjavil:

chucki je izjavil:

Druge sezone še nisem pogledal, je dobra?


Druga je kar vredu ampak prvi ne seže do kolen :)


pri meni ravno kontra....

oo7 ::

No kot kaže se nekaj premika :P

True Detective season 3 revived


After two years off the air and plenty of speculation about its future, HBO's True Detective is making some progress behind the scenes toward a new season.

http://ew.com/tv/2017/03/27/true-detect...

Outcast ::

oo7 je izjavil:

No kot kaže se nekaj premika :P

True Detective season 3 revived


After two years off the air and plenty of speculation about its future, HBO's True Detective is making some progress behind the scenes toward a new season.

http://ew.com/tv/2017/03/27/true-detect...


Hudo, je že čas da spet posnamejo neki podobnega kot je bila 1.sezona....

Sarkozy ::

Ils sont fous ces Slovenes!

Outcast ::

IL_DIAVOLO ::

Uff kaka igralna zasedba...to zna bit nora sezona.

oo7 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Uff kaka igralna zasedba...to zna bit nora sezona.


Dobra igralna zasedba ?

WallSreet ::

Mahershala Ali je legenda! Tole bo ubijalsko. Ali je prejšnje leto pobral Oskarja za vlogo v Moonlightu.

oo7 ::

Ni posnel nič takega, da bi ga smatral kot legendo čisto povprečen igralec z lažnim oskarjem>:D. Tega oskarja je dobil samo zato, ker so črnci leta 2016 protestirali, da so oskarji preveč beli zato je akademija 2017 morala ukrepati in podeliti oskarja filmu Moonlight in tudi njemu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stranger Things (2016) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
10517224 (1952) Voss
»

Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Sedem umetnosti
26555897 (9183) oo7
»

The Wire

Oddelek: Sedem umetnosti
375785 (931) meho7
»

Sons of Anarchy - serija (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8820489 (7528) oo7

Več podobnih tem