Forum » Loža » Random Stories
Random Stories
Cervantes ::
Odpiram to temo in pričakujem, da bo še kdo od naših sotrudnikov kaj prispeval. Jaz sem že dal ene dva prispevka na Mikithread, kjer je bilo še kar z veseljem sprejeto, če bi imel še kdo od zainteresiranih kakšno voljo do opisovanja svojih (po možnosti zanimivih) dogodivščin, in če ne bo Gandalfar imel nič proti, it's open season!
Mipe ::
Sem mislil, da je ta tema za razne zgodbice, pa vidim samo jokanje... Dajte no raje kaj konkretnega!
Jaz? Nič, moje življenje je preveč dolgočasno...
Jaz? Nič, moje življenje je preveč dolgočasno...
ttommy ::
Pri svojih enajstih letih sem prvič sodeloval pri vzponu Juriš na Vršič. Tam nekje na pol poti sta policista v stoenki videla, da sem že izčrpan in mi je sovoznik dal roko, da sem ga prijel in sta me kar lep kos poti lepo počasi vlekla navzgor.
Gamer
Yohan del Sud ::
Pri 15-ih letih sem švercal diskete po redni avtobusni liniji Ljubljana-Celovec in jih preprodajal naprej. Cena tu je bila 5-10x. Dol v Makedoniji 15-20x. Redna pošta po povzetju.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Drajv -Zav.Triglav popust? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 37712 (5493) | Ahim |
» | Avto nima moci, kadi toyota d-4d dizelOddelek: Na cesti | 12349 (10706) | Janac |
» | 10 let na slo-tech (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13473 (9021) | Janac |
» | Kaj običajno povzroča zamegljenost slike na monitorju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1338) | Mordecai |
» | Alergija na cvetni prahOddelek: Loža | 3099 (2453) | andper |