Forum » Na cesti » Drajv -Zav.Triglav popust?
Drajv -Zav.Triglav popust?

Matevz96 ::
Verificiraš račun na očeta? Drugače pa nazadnje ko sem imel tak primer so na zavarovalnici pod uporabnika napisala tistega čigar je bila koda.
#hooldthedoor

D3m ::
Težko odgovorim, ker sem ga odstranil zaradi boljšega izpogajanja cen pri Generaliju.
Po eni strani sem si pa oddahnil, ker me en software ne nadzira več pri mojemu stilu vožnje.
Po eni strani sem si pa oddahnil, ker me en software ne nadzira več pri mojemu stilu vožnje.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()

billy ::
Koliko jaz gledam, in sem se menil z agenti, ni variante iti pri AO tako nizko, kot se lahko z Drajvom...
je pa res, da če ima človek še kaj drugega poleg, pa je ceneje
je pa res, da če ima človek še kaj drugega poleg, pa je ceneje

Jaz sem Drajv uporabljal, ko je veljalo še 25% na celotno polico.
Z časom oz. natančneje, ko so bile velike poplave 2023 so to počasi skenslali na določene postavke.
Z časom oz. natančneje, ko so bile velike poplave 2023 so to počasi skenslali na določene postavke.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Ganon ::
Težko odgovorim, ker sem ga odstranil zaradi boljšega izpogajanja cen pri Generaliju.
Oddahnil si si, ker ne uporabljaš več opcijske aplikacije? Zakaj sploh odgovarjaš, če je ne uporabljaš? Ti damo piškot?

A komu Drajv od zadnjega updejta več ne beleži poti? na iOS .. verzija appa 8.0.2
Probaj pomoč uporabnikom s katerim jim pošlješ sporočilo.
Da odprejo "delovni nalog" kateri zna trajati 24 ur ali več.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Sem, a ker je mesec že pri koncu, mi pa še fali 130km, sem "sprožil" vse poizvedbe kar lahko :)

d_DJ ::

Imeli so sistemsko napako, tisti dan, zdaj deluje vse bp, tudi vožnje za nazaj so zabeležene...

Boobiz ::
meni je app po zadnjih updejtih nehal sinhronizirat vožje.
android, verzija 8.0.7 jamra, da nima internetov in ne more. which is bs ofc, ker vse ima.
downgrejdal na 8.0.2 in so nesihnronizirane vožnje izginile, kot da jih ni. zabavno.
android, verzija 8.0.7 jamra, da nima internetov in ne more. which is bs ofc, ker vse ima.
downgrejdal na 8.0.2 in so nesihnronizirane vožnje izginile, kot da jih ni. zabavno.
I'm drunk, what's your excuse?

Matevz96 ::
Ima še kdo problem da se mu app na ios sesuva? Na iphone 13 se takoj po začetku vožnje sesuje medtem ko na iphone 11 dela normalno.
#hooldthedoor

buttcrack ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Na cesti | 257087 (6264) | delavec44 |
» | Zavarovanje Avtomobila (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14176 (3256) | val46 |
» | DrajvOddelek: Omrežja in internet | 5054 (1786) | Irbis |
» | Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 48993 (15059) | Mateja88 |
» | ZavarovanjeOddelek: Na cesti | 8018 (6398) | WhiteAngel |